nuffnang advert

Thursday, June 23, 2011

Datai Bay & Pantai Pasir Hitam, Langkawi...

selamat pagi semua....
hari keempat kami di Langkawi, kami jalan kat sini pulak....seawal 7.30 pagi kami dah keluar...sbb ada banyak tempat kami nak terjah...so, kena keluar awal...

kami ke sini....Datai Bay....kat sini takde apa pun, cuma sesi bergambar je la....
kalau la aku dapat sebijik....


ini budak susah nak suruh amek gambar pagi tu...

anak2 adalah dlm keadaan yg sgt tak bersedia...ko tgk si abang tu, punya keluar awal giler, ngantuk tak hilang lagi...

pasangan Ashraf Sinclaire & Bunga Citra Lestary....

takde xtvt apa pun, sesi bergambar ngan kapal je la...heheh...

si adik ni nak buat gaya apa sebenarnya?

ni pulak kat Pantai Pasir Hitam, kami tak turun pun ke pantai tu sbb hujan dah mula turun, cuma sempat amek gambar kat sini je...sini nama dia Taman Teluk Yu..

adik ngan daddy tak turun sbb adik lena tido...huhu...

jadik la ni...ada la jugak kenangan aku kat Pantai Pasir Hitam walau tak turun pun ke pantainya...ahaks...

gasak la korang melayan gambar aku yg banyak neh...heheh...


p/s: thanks to sha atas pemberian FM Nyonya Melaka yg sweet dan comel tu...

50 comments:

qemaishak said...

Best layan tgk gambar org pergi bercuti ni..smangat nak bercuti berkobar2 dah ni hehe

ZSqueenbee said...

kih kih...cian ank² kne layan mak dia suke bgmbo..

pasangan ashraf & bunga tu xtahan..kah kah...

♥Mrs.Eady♥ said...

beb..pantai pasir hitam tu ku x jejak lagi..huhu...

NM02 said...

nak tekeluar gigi aku jah kau cakap kami pasangan asyraf ngan bunga. hahahahha....

statement maut buat musuh2 muntah darah la jah oiiiii. akikikikiki

::FAIZ FARISH:: said...

comel bebudak kecik tu

Ati Masrif said...

cantik betui langkawi lani ye

macam kat obesi pun ada...hehe

wida said...

Kelasss sis dpt bercuti sama serap & bunga yer, hikhik

Joy said...

langkawi mmg byk tempat cantik kan.. dah 2 kali sampai sana..tak puas la...

CGG said...

waa...

cgg rinduuu nak kesana semula bila tgk entry wahida nie

noor said...

sonok tgk kapal2 tuh..
cam kt obersi pun ada

ct shah said...

wahida,aku lak rasa cam tak sabar nak gi sini.waduh..waduh..romantiknyer pasangan ashraf dan bunger tu ek.mcm pinang dibelah dua gitu.:-)

sha a.s said...

babe..sorry reply sms ko lmbt mlm td :) ha ckp psl Datai Bay ni kn, aku suke je g sini...rs mcm duk kt obersii...ehehe...aku ade member keje sini mase aku kt kolej dulu....

miloais said...

gambo2 ni penting kan?
kenangan katanya....

nampak best banget uols bercuti
tetiba iols rasa nak gi bercuti ke sana pulak!
hak hak hak

Dee said...

dulu gi sana tak amik pun gambar kat sini..nti nak repeatlah..

sarah-najwan said...

likes..teruja nk pi..tapi xtau bilo..huhu

redza said...

bestnya..ni yg rasa nak pindah kat sana nih..hari2 buleh lepak pantai

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tgk gmbr2 ni semua..
terasa Rindu & teringin sgt nk kesana..

My Little Diary said...

aku suka tmpt datai bay tu.. mcm kat luar negara wei.... :D

Kakzakie said...

semakin cerah semakin adik & abang ceria. Adik nak buat gaya macam abang dia sebenarnya. ultraman:)

Fieza79 said...

best kan datai bay tu...seronok melayan gambar org pegi bercuti ni...

Mama Gee said...

lawanyaaa..bilalah nk pi jenjalan langkawi nih...

org kata tanjung rhu...dgn pantai tengkorak ke namanya..lawoo sgt2...ada pi tak?

bujal X said...

pasangan ashraf-BCL tu romantik sungguh!he~~

wahida said...

mama gee: tak gi la kak...ada jugak tgk blog org yg pegi situ, tapi kami tak berkesempatan la kak...huwaaaa!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

best betul lahhh....

Citarasa Rinduan said...

bestnya..
wahida..
daku sayang kamu jugak!!!!!!!!!!!!!

thanks syer trip ke langkawi ya,
mmg syok gila layan entry kamu kesana..

happy family

tang asraf dan bunga tu., terbaik.. romantik kan??

mama iris said...

siap menguap lg tu yg klakar tu....

Zura said...

layan gambar jelah...

eLLy said...

bila la nak merasa naik bot..
jom noks kita naik bot reramai :)


HazamA Meh baca !! ;)

mamyharraz said...

best sgt dpt tgk pic wahida p langkawi :)

rindu langkawi terasa nak pegi bercuti je rasa ;) hehe

AI said...

- wahhhh...jeles jeles ngan asyraf & BCL tuh...hikhik...

MaMa AiNi said...

cantik semua gambar2 kat sana ..ni yg buat mama teruja nak kesana lagi ni !!..bila ek?..he2x...

bunga said...

tengok gambar rasa nak p jugakkkk..ehhehee

atty's said...

bila ler nak g langkawi lagi nie

ajumohit said...

mengantuk nmpknya si abg tu, tp seronok tgk suasana di tepi laut..

kayzie said...

tak pernah p sini lg..kl akak dpt kapal tu kasi org satu k..ngeh2

Daddy Ziyyad said...

Laaaa..ko tak cakap awal awal...aku ada parking bot mewah aku kat Datai Bay tu...boleh kalau kau nak pakai...:)

Aleyn said...

Bestnyer u oll jenjelan n bergambar kat kapal2 tu...mcm kat Admiral Cove PD pun yer...

Bila lah nak gi Langkawi ni....

fazilzura said...

waaaaaaahhhh besh nye posing2 sakannn

nurkass said...

kesian aku tgk si abang tu..
punyelah beso dia menguap..haha..

diana said...

opocit!!!
terkejut tengok tiba2 ada otomen!!
adik tu buat gaya apa tu??
kepten boleh ye???

wani said...

bestnye kau g jejalan ye wahida,masa aku g dulu langkawi time ujan,keta kabel pun tkleh naik ...apapun tk buleh! hahaha..tu arr setiap kali g jenjalan ngan huby ku masa tu la asyik ujan je...hmm sobar je laa..best aarr jenjalan....

cheqna said...

perghh ashraf siclair tu...hehehehehe

Lelaki Ini said...

tak pernah pg langkawi!
sedeyh2!

munna said...

cuci mata tgk org bercuti....mood nak bercuti pun dah mari....

eB ezrin said...

canteknyer gambor.. i lioke :)

amirah said...

hihihi..comel je adik...weh, apsal ko leh dapat FM byk2 ni? hihi..dengki

gedek! said...

Datai Bay tu macam bergambar kat luar negara, kan?

GreenJade said...

dasat.jumpa artis tuhhh...hihihi

tu ari ke langkawi stay kat Andaman Datai bay..mcm x best nk ke mana2 cam jauh..lain kali nk try dok home stay lak kat area2 ayaq hangat tuh. cari yg ada dusun skali.hehe

Softtouch [Hanim] said...

suka tgk pic kat kapal2 tu...pemandangan pun cntik...

Mamamya said...

kemain lagi si asyraf dgn bunga tu ekkk...nasib baik baju dia sopan santun....klu dia pose pakai baju mcm masa kat bali dulu....pengsannnnnnnnnnn...ngeeee...guwau jerk!!!!