nuffnang advert

Monday, May 23, 2011

tak nak berkelip aku dowh!!!

selamat pagi semua....
korang dah tgk cerita ni? cerita apa lagi... cerita yang TAK PATUT korang beli DVD cetak rompak...ke aku yang terlambat ni? huhuhu.....

 aku baru tgk semalam kat MBO Seremban...cerita yg penuh debaran yang sampai membuatkan aku tak nak berkelip sesaat pun utk tak nak terlepas action2 dorang yg sgt best...dgn drift dia lagi.....perghhhhhhh!!!
adalah satu bonus kalau korang tgk cerita ni drp part 1 lagi sbb korang akan dpt memahami watak2 dorang dgn lebih bagus lagi...kang jadik mcm hubby aku, watak Han pun dia tak tau.....ekekekek....

tak nak ckp banyak, yang penting cerita ni laaaaaaaagi best drp part2 yg sebelumnya....kalau korang peminat Vin Diesel mcm aku dan suka nak tgk awek2 seksi kat dlm ni, korang gi terjah wayang sekarang....tgk wayang adalah sgt feel berbanding korang tgk DVD.....yeeeehaaaaa!!!



p/s: belum terpanggil utk menonton Nur Kasih The Movie.....

42 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

aku bkn kaki wayang... saje nak bgtau.. hehehe

nurkass said...

waaa..
aku minat van diesel nih..
erkk..nape cam nak tgu dvd jek..hehe

cheqna said...

cheqna memang tak berapa layan cite omputih..sekian terima kasih..=)

sha a.s said...

da, aku x tgk lg movie ni...konon sabtu nk tgk ngan skali pirates tu, tp gile ramai..tggl midnite je..aku mls dah..ehehe...try la this weekend...

♥Mrs.Eady♥ said...

nak pegi tgkkkkkkkkkkkkkk tapi en.hasben asyik busy jeeeeeekkkkk!!!harus ku goda nih!

Mamamya said...

erkkk...aku kene beli CD jerk lah nampak gayanya...mana aku nak himpun anak2 aku klu aku p tgk wayang....uhuhuuuu.....

p.s: firassss cpt lah besaq nak oii...hehehehe

Acik Erna said...

wahida..pandai kempen..teringin nak tengok..tapi..tetap dvd jugak le..he he

kasihredha said...

best ye..
tapi sekarang malas betul nak keluar.

kayzie said...

ala..ktorg nk sgt tgk tp si kecik takleh msuk..mmg mengikuti cte ni..sian hb, tgk cd jek la nmpknya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mmg teringin nk tgk citer ni..tp x blh bawa Qis lg masuk panggung..nk kena beli CD gaklah nampaknye..

sahromnasrudin said...

MBO seremban best ke??? tak pernah masuk la huhuhhh

HoNeY_oK said...

Hekk ellehh....

chichi said...

huh sempat tu diva tengok wayang..kahakahakah

wahida said...

sahromnasrudin: selalu pegi MBO Seremban tu ok, tapi semlm pegi dia ada hampeh sikit...huwaaaa!!

Kakzakie said...

Sesekali tengok yg drift dgn hubby mesti best ye...

ieda said...

betul2 dik .. cite nie sgt2 debar dan sedap .. akak dah lama nak tgk .. nanti nak beli DVDV dia .. adika akk siap tgk wayang .. sakit jantung bila kuar dari panggung hahahha

amirah said...

kalo tido dlm wayang nengok citer ni memang saje je la...heh..tp ntah bila la ada masa nk nengok wayang..nak kena tggu ahmad beso..

rATu kEBaYA said...

best ni... hero2 pun manthops..

bujal X said...

saya belum sampai seru nak tengok wayang tahun ni~haih~~

mrsharis said...

aku ni cukup susah nak masuk panggung skng..ada jer yg nk mengekor.. (>_<)..

HonEyBuNNy said...

betul2...best cita ne akak...

akak..tgk la nur kasih...best tau..hehe...sedih jek..hehe

NM02 said...

yan, dia diava, kau ade

sarah-najwan said...

heheh..akak kat seremban nih..janji ngan kwn nak tgk nur kasih esok..lalallalala

citer ni akak tgk gak yg dulu2 tu..hak ni nk tgk ngan hubby lah..

~ yus ~ said...

memang tengok citer ni dari yg pertama lagi. Tak sabar nak tengok yg terbaru ni, tapi akak tak leh nak tgk wayang lah wahida..huhu

Kena tunggu dvd nampaknya..:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waa mantop pengulas filem ni..taknak berkelip..agagagaga

den tak minat sgt cite camni. somi den suko

wida said...

eh dah yg ke-5 ker?

wahida said...

wida: ye lor....

munna said...

bestnya tgk wayang.. jeles munna..sini takde pun panggung wayang..huhuhu

eelobor said...

huhuhu, tunggu nak beli DVD jer. takpun download jer dowwh

sW33tdARLiNG said...

nak pi tgk aritu, tp takleh wat masuk budak so cancel tgk thor jer

myamyza said...

kite dah tengok ari tu.. adek kite beli tp cetak rompak punyer.. memang besh!

IDAZS said...

teringin nak tgk, tp si kecik xde org nak jaga, sob-sob

whitecappuccino said...

memang tak sabar nak tengok ni.

whitecappuccino said...

memang tak sabar nak tengok ni.

etiey.com© said...

sejak beranak dah hampri 2tahun tak masuk panggung! hukhuk sedey kan

eB ezrin said...

eB x msk panggung lamer dh... kena carik dvd la nih ;p

makdara TERdiva said...

pernah tengok sekali jer tp x ingat yang nombor berapa

memang shiok ah!

Zura said...

xtgk lg lah kak

ArELeEz said...

meh nak panggil. jom la.. jom la tgk nur kasih the movie.. la3.. ;P

mummysyafie said...

tak tengok lagi ni..kalau dapat bawak kids mmg gigih ajak anak² sekali.

NzA said...

boleh bayangkan mata wahida yg bulat xbrkelip2 tu....

rasp said...

huhuhuhu akak lum dpt tengok nie...
dah follow dari 1st sampai 4th...
nie ntah bila laaa nak tengok...