nuffnang advert

Monday, May 23, 2011

garaj kereta sapa ntah....

selamat petang semua....
sebenarnya n3 ni nak tunjuk garaj keta, tapi aku sgt tertarik ngan keta2 dia jer.....

 aku cop kaler kuning!!


 yg tengah tu pun aku punya gak!! haha!!







 ko mampu? aku tak mampu....hehe...


p/s: kalau la dpt pakai Murano pun jadik la... 


sumber: email

48 comments:

bonda dadif aka akish said...

aku pon tak mampu...tgu la kawen ngn prince william..konpem mampu...

gagagagaggag

cheqna said...

pun tak mampu..huhuhu

wida said...

raja mana punya garaj ni?
semua lawa2..

::FAIZ FARISH:: said...

gile kaye

sarah-najwan said...

akak ada myB ajo..hheee

rATu kEBaYA said...

fuh... kayo no... bagi sebiji

eB ezrin said...

fuyooo, bukan jutawan arab ker?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

fuyooo..mewahnye...

ArELeEz said...

xmampu. tp, nak cop jugak! xkira! nak cop sume! ha3.. aci x?

Citarasa Rinduan said...

tadi baca paper metro..
peeh!!!!
ada gak kereta ferrari yang duk dalam ruang tamu.. tuan kereta rasa sayang.. dihias dan diubah garaj jadi ruang tamu..
cantik ko..

Pepel BoNda AmaNi said...

tue baru umah keta...lum tengok rumah pemilik keta tue lagi..fengsan

NM02 said...

aku kalu pakai murano, lepas tu aku merana... hehehehe

bujal X said...

rumah sapa?

lalink7 said...

nk sume

mummysyafie said...

eh, ni macam garaj keta kat rumah nor je. siyess tak tipu...hihihi..dalam mimpi je lah..

wahida said...

bujal x: ntah...aku pun tak tau...

lydzar said...

banyak nye kereta dia!!

MrS. F!zA said...

alamak..ni kalo keje 5 tahun pon lum tntu mampu..hahahaha

kayzie said...

saya mampu kak..mampu tengok..hukkkk

anie,Nagoya said...

sekom.terima ksih sudi dtg.huhuhu......tak sanggup lo.sanggup tgk..eeekkkk...kenyang tgk je

kakchik@ella said...

fuiyooooo .. dasyhat. jauh jauh ke bwh dr kemampuan. hihi

Papa Mifz said...

walauwei...ini garaj Bill Gates kot...

qemaishak said...

tak mampu gak..mampu berangan je la huhu

sha a.s said...

adehh..nanges

dwaty said...

tak mampu tapi kalau dapat sebijik syukur sangat...

ainhany said...

tudia eh....kalau takat kete mainan ceq boleh laaa..ala2 koleksi gitu....
hihi

eMMe said...

power kan kereta dowang nih..huhuuu..kite nak dpt sebiji kereta mewa cenggini pun, nak tercekik je rasanye, hehehehe...

cik najihah said...

cantik gila kete2 ni..
follow sini juga. thanks

NzA said...

garaj dh macam istana...hu.hu.hu...

Dee said...

semua pun kau ambillah...tp kalo ko bagi free kat aku satu..aku ambik dik..hahaha..

myamyza said...

pergh.. saya hanya mampu tengok sahaje!

anymz said...

salam wahida..

akak mampu............tengok je larrrr..huhuhu..adeh,sakit jiwa tgk..

thnx wahida..avillion akak belum pernah checkin lagi..teringin gak..

whitecappuccino said...

pakai Murano?? merana la akak!!

ieda said...

adoii !! x menahan .. keter x heran sgt .. umah dan carposhh tuu .. ya tuhannn ! ngalahkan umah huwaaaaaaaaaaaa tensi nie !!

rasp said...

hahahahaha sapphire tengok nie cakap "waaaaa power kete tu"....
dia soh "ibu gi ofis minta kat boss ibu duit syiling nak beli kete power nie tau" hahahahaha...
i mampu...mampu tengok je lahhhh :D

gedek! said...

rumah uncel garaj pon takde....

HonEyBuNNy said...

ila tak mampu la kak...

mampu tengok ja neh...ngeh3...

berangan2 je lah..heheh

norh said...

nak mimpi dapat sebijik malam ni..

aLya maNip said...

sy pon x mampu gak sys..hahaha

nak harrier sbijik pon cukup da..hehe

Yan said...

Masih mampu melihat, ok ah tu..

Mamamya said...

mak aihhh...keto sapo nih...den lagik x mampu...

aku klu beli murano..anak2 aku dgn aku sekali lah jadik keding lah jawabnya...dah x chubby2 mcm skrg lagik...muahahahahahaha....

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor said...

salam ziarah

mrsharis said...

Jangan kata keta..garaj mewah macam tu pun aku tak mampu nok..

nukilanaffiza... said...

perghh..mewah sgt org nih..dah taktau nak letak duit kat mana dah kot...heheheh...

kalau saya...hmmm...tak mampu dah..pakai kereta kancil je la...

amirah said...

haloba ek ko sume nak cop..haha..bg la can nak kete kuning jugak..ish, ni garaj ke rumah kereta?agaknya dlm bilik air tk lak tunjuk ada ke tak kete sebijik..hehe

Dilla Ady said...

sori wahida lame tak jengah sini...

wahhhhh.......terpegun jap tgk kete2 nih..cam kete mainan yu!

dilla chop sume yg kaler merah..huhu

makdara TERdiva said...

tiap kali ade murano lalu depan @ sebelah aku jadi macam terkejung kejap sbb terpesona.. :D

Cleveland said...

fuyooo, bukan jutawan arab ker?