nuffnang advert

Tuesday, May 24, 2011

Noodle Station.....

selamat pagi semua....
minggu lepas kami makan kat sini....

 Noodle Station di Giant Kota Damansara...kedai makan yg speciality dia dgn segala mee....

 selalu aku makan kat sini aku suka order Tomyam Fried Rice ni...kali ni aku order benda yg sama aku tak tau kenapa dia punya garnishing mmg nan hado, ko tgk..hodoh kan presentation dia..rasa dia pun dah lari sikit la...dah tukar chef ke? huhu....

 sori gambar agak kuning sbb kedai tu semua letak lampu kuning kat setiap table...tunggu aku beli DSLR nnt gambar semua cantik...hehe...ni pulak hubby aku order, nama dia Tom Yam Springy Noodle, ada udang, mushroom dan fishball....sedap tapi mee dia sikit sgt la...setakat mkn celah2 gigi jer...mee dia pulak ala2 spring gitu...

 ni pulak smoothie yg hubby aku order...nama dia Sunrise...mix with mango juice, orange juice, strawberry dan yogurt...sedap!!!

ni lak smoothie aku...nama dia Ice Age...campuran vanilla, blackcurrent juice dan yogurt...sedap nak mampus ko!! terasa2 sampai sekarang...

ni lak grill chicken, kami tapau...sedap weh, anak aku si abang tu suka bangat...makan lak ngan kobis ala2 coleslow gitu...perghhhh...layan!!

tapi aku agak frust bila nasi goreng tomyam aku tak mcm selalu...huhu...


p/s: teringat order mee goreng basah kat Sabah, tapi sampainya ala2 mee ladna gitu...tapi sodap!!

49 comments:

gedek! said...

minom smoothie tu biru tak lidah...?

wahida said...

gedek: tak check lak lidah masa tu uncle...hahaha!!

sha a.s said...

smoothie ko mmg terangkat...tang grilled chicken tu laagii aku rs aku nk angkat ko! *tetibe.

weyh, lain kali dtg kota damansara, roger aku...dah dekat dah tu umah ktrg...ehehe

[apehal gaya aku mcm da setahun x jmpe ko haaa?]

ok, abaikan saje.

Maya Mayana said...

waa best tu nk beli dslr nanti boleh la menembak sama2..pinjam ayat daddy ziyad...

lydzar said...

memang tak puas makan menu springy noodle kan, sbb sikit sangat. kami seopismet kalau makan situ, akan order set chicken chop dia je..sbb yg tu je dapat memuaskan hati dan perut masing2..

::FAIZ FARISH:: said...

pepagi dah buat aku lapar.. hahaha

ieda said...

wah2 .. sedap2 ... makan sini memang x menghampakan kan dik :)
akak pun dah layan 2x .. nanti nak gi lagi :))

atty's said...

nasi goreng tu mmg nampak kosong je..

menu yg last tu mmg nampak shedap..i like..

cheqna said...

telan air liur
sekian terima kasih=)

nurkass said...

uihhh..
tak tahan aku tgk smoothie tu..mmg class ..

rATu kEBaYA said...

makanan tu memang bagi laparlah....

Dee said...

smoothie2 ko tu gelas dia seksilah..wewitt..next time leh terjah noodle station..

~ yus ~ said...

Akak terliur dengan kedua2 minuman itu..:)

bunga said...

tolong la sis..sedapppp la..lebih2 nampak air tu..aduhh mmg terliur..

chichi said...

sedap ye kak wahida...jab lagi cari pam k

NM02 said...

sedapnye smoothie kat situ.. nak try gak la..

kau punyer smoothie mcm water kaler tumpah dalam air plak.. nampak cantik

Mamamya said...

aiyokkk...x tahan aku tgk yg Ice Age tuh...ko ni pagi2 dah goda aku dgn ice2 bagai...haih.....

p.s:cuti sekolah ni aku maybe pi kl..(tp blm kompom lagik nih...)agak2 klu aku pegi...dpt x aku jumpa ko x ek.... (email no hp ko kat sini mamamya78@yahoo.com.my blh??? )

whitecappuccino said...

adoi!! terliur je masuk sini..gulp!

kayzie said...

tak penah try smoothie dia..tp nmpk sodapp..

Hanis Azla said...

smoothie wahida tu buat akak geram nak try.. warna dia sgt menarik..

wida said...

air kat noodle station mmg best2 kan...semua sedap.

mrsharis said...

yeah..aku pernah try ice age..dan memang best. Btw, Maju Junction nk buka noodle station, blh la ko ajak dee dating situ..hehe

Pala Maldini said...

aku pernah gak ke noodle station.. minum smoothy. tapi, "cawan" nya macam pasu bunya.. besar!

munna said...

part yg air tu tak tertanggung rasanya...dah kering rasanya tekak ni...

cik najihah said...

waw sedapnye..
meh la beli inner :)

sahromnasrudin said...

ada cuci lidah tak coz dah tukar jadi biru hehehheee

Zura said...

seleranye tgk ayam tue..guullpp..

Ena said...

ADEIHH..
DAH LA LAPAR NI..

ArELeEz said...

leez baca entry nie tengahari, dah nak lunh hour. trus perut menggeliat2
kelaporan. hu3..

eB ezrin said...

xyah, gambo2 ko tuh mmg dh cantek pn :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tengok air terus dahaga

amirah said...

ice age tu memang terbaek la

MrS. F!zA said...

fuh..fuh..grill ciken last tu plg kita suka tu..tk pnh lg msuk noodles station..

Cik Ezy said...

air kaler biru putih tu sedap!
dh prnh mnom..
hee

myamyza said...

kalo akak kate sedap nak mamposs tu maknenye sedapp sampai kecur air liur kite.. huhu

Dilla Ady said...

uiiiiii....segar terus mate, lapar terus jadinye..huhu

air kaler biru tu menggugat iman yu!

lily said...

wah..sedapnye..
Terliur kita tgk.. ;)

AnAk dEneSor said...

kak..saye bg watermark kt akak nk x?free je..tp akak tlg promote blog saye yea..ok x?

Pepel BoNda AmaNi said...

ku tertarik dengan ayam n smoothie tue jerk....

wahida said...

anak denesor: dear, nnt akak komen kat blog ko yer...

mummysyafie said...

sunrise tu mmg aku suka..sedap..

Mas said...

selalu gak sy gie giant kota dmnsara tp x pernah lg try makan kt NS. Pasni nk trylah... tgk air wane wani nampak cam syok je :)

wida said...

sis. sy guna email gmail..nape yer

wahida said...

tak la...ingatkan pengguna yahoo je yg kena...sbb tadi pun saya kena gak...huhu...

shiema sufian said...

tetibe rase lapar pulak bile tengok. huhu.
... jom join bloglist shiema :)

Anonymous said...

smooty tue nampak sangat MARVELLOUS...besttnnyeeeeeeeeeee

Softtouch [Hanim] said...

selalu kalu pg giant KD lalu jer..xberani nk singgah sbb takut xsedpa n org xbape ramai..bila wahida buat review ni brlah ada keyakinan nk cube...thanx..

makdara TERdiva said...

noodle kat sini kira oklah.. berbanding nasi goreng dia..huuh

Ija Zambry said...

ohhh nikmat nye itu ice age dengan itu ayam mmmmmmm (tengah ganti pose tapi tak sedor diri)
salam kenal wahida! tompang tengok blog best awak yek! gambo makanan yang sungguh clear, bulan pose akak tak singgah blog ko ni dik! kijam sangat!