nuffnang advert

Monday, May 16, 2011

sekitar majlis perkahwinan Nurul & Ayie...

selamat pagi semua....
hari ni mood ada kureng sikit.....so, korang layankan je la gambar sekitar majlis perkahwinan adik ipar aku kat Senawang....bosan la ari ni kena keje...huhu....

pelamin yang indah....



 meja untuk makan beradab....


 barangan hantaran Nurul utk Ayie...


 alahai Nurul, make up masa ko nikah laaaaagi cantik la nok....





 kek MyVi dari Ayie utk Nurul....

persandingan di sebelah pihak pengantin lelaki...kaler oren lak...yg baju biru tu my MIL & FIL...

alhamdulillah...semua dah selamat...tinggal lagi sorang je adik ipar aku belum kawen...ko bila lagi Mimie? hehe...


p/s: Selamat Hari Guru utk semua guru di Malaysia....ilmu yang anda beri tak ternilai harganya....hanya Allah yang mampu membalas jasa kalian....

43 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

sgt cantik la!!!pelamin tu ygpaling tak tahan cantik bebenor!

jeBateja said...

MMg lawa giler pelamin nya.....sekali tgk dah terpikat akan pelamin tu....2 kali tgk...mcm aku nak bersanding lagik plak....ahakz....baik aku tak yah tgk kali ke 3...kalau tak...sure wife aku akan dapat madu....ahakz.....

qemaishak said...

Cantiknya..semua cantik..terliur tgk kek tu tapi sayang nak makan, cantik sangat hehe

nieda said...

serba serbi cantik ok...pelamin, mkn beradab, baju pengantin semua cantik..
selamat pengantin baru buat kedua mempelai, moga bahagia melayari hidup berumahtangga

Daddy Ziyyad said...

kek myvi tu unik!

wida said...

Cantiknya pengantin...
selamat pengantin baru:)

Kakzakie said...

Meriah dengan warna pink. Indah sungguh....

Sekarang mesti dalam mood berbulan madu...

::FAIZ FARISH:: said...

cantik gila plamin dia

atty's said...

pelamin dia sangat cantik....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantik pelamin n baju pengantin..tahniah moga kekal selamanya dan cepat2 dapat baby2

ct shah said...

siap ngn kek myvi yg tak tahan tu.suke tgk pelamin dia,cantik sgt.tu mau rege rm4k-rm5k tu.thaniah ayie & nurul!

Hanis Azla said...

semua cantik.. dari pengantin, pelamin, hantaran sampai ke mak pengantin.. he..he..

Zura said...

cantiknye kak ooii..pelamin dia..hantaran dia..perrrgghhh...

liyana said...

pelamin die sgt cantik! mesti mahal ni... :))

nurkass said...

wahhhh..
mmg grand la adik ipar ko kawin..
cantik pelaminnya..i like..

sahromnasrudin said...

wah!!! myvi putih tue bukan sekadar kek kan...ke hantarannya mmg myvi betul2 huhuhhhhhh

NM02 said...

cantek giler pelamin, baju kedua belah tempat

aku tak sabar nak tunggu adik2 aku naik pelamin

mesti aku yang paling kepoci nnt

hahaha

Yan said...

CAntiknya pelamin..

cantiknya cake.

cantikkk

Wahida, sila amik award ni ye..

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/05/best-friend-award.html

rATu kEBaYA said...

kek myvi yang cantik... suke.. semuanyalah cantik

Mamamya said...

trend pelamin skrg kan...kerusi kaler putih....tp kan aku tgk pengantin lelaki tu sekali pandang mcm penyanyi kump. kristal tu lah....huhuuuu....si razlan..

p.s:aku yg x keje pun mcm x de mood n busan jerk arini...naper ekkkk????

bunga said...

cantik..bunag mmg plan kawin nanti nak wane pink..

Arief Arf said...

wow, the pelamin is really nice!
X)

kasihredha said...

cantik

miss Fyqa said...

cantekk!

wah,ada kek myvi lagi tue. mmg kelass :)

sW33tdARLiNG said...

cantiknya pengantin pompuan tuuu....!!

Sabihah said...

cntik pelamin nye...pink putih...sooo sweeettt...^_^

amirah said...

weh, seriously cantek nak mamp okey..semua lawa..jeles aku..haha

munna said...

wah! cantiknya pelamin tu..pengantin pun super duper cantik..senang kan buat pelamin kak luar... senang semua org nak tgk pengantin

ieda said...

tema oren tuu akak suke ..
ermm pink and hitam dan putih .. ok gak nice & cute combination :)

Amy Syaquena said...

cantiknya pelamin dia nampak mewah sangat...

Muslimah Kota Cinta said...

suka tgk pelamin dia... :D

oren???i likkkeeee

Sunah Mohammad said...

comeynyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kek....T_T

myamyza said...

pelamin super diper santekkk!!
tak boleh tahan tengok kek myvi tu.. cumil betul!!

shams said...

gamabr 1st sekali..tgk cam ning baizura la..
ape2 pun tahniah...
selamat bercinta dan berkasih sayang sepanjang hayat..

makdara TERdiva said...

pergh!! pink putih tu memang mantop!
pengantin pun cunnns

izyan al-za'im said...

perantin tu same taste ngn aku! black n fuschia! i loike! kem slm kt adik ipar ko, ckp kale baju die same ngn kale baju kawen aku. hehehe

Myra Jay said...

cANTIKNYER PELAMIN TUH..:)
BTW Pengantin pun sama cantik sama padan :)

HonEyBuNNy said...

cantiknya....

tergamam tengok.....semuanya cantik la..tip top gitu...;-)

mrsharis said...

bila tengok pelamin tu aku rasa nak bersanding balik. Tak kiraaaa..nak jugakkk!!!!!!!!!!!!
Sumpah lawa!!

rasp said...

sesungguhnya sweeeet je pelamin dia....
kek myvi tu unik...

Pepel BoNda AmaNi said...

pelamin adalah cantik gila.....

ZSqueenbee said...

oooo chantekkknyaaaa pelamin..skrg makin brani kai kaler cenggitu kn..i liokeee...my feveret kaler tuuu..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pelamin dia cantik sanagta!!