nuffnang advert

Monday, May 16, 2011

nasib baik ko kecik...

selamat petang semua....
mcm biasa, ptg2 layan gambar....yeehaaa!!

nasib baik ko kecik....fuh!! nyaris!!


p/s: kolum pengomen tegar telah diwujudkan...akan ada sesuatu menanti korang bila aku balik Langkawi bulan depan....thanks a lot and stay tune!!


sumber: email

45 comments:

My Little Diary said...

huh!!!
scary... selamatlah sikecik tu ye!

jeBateja said...

wehhhh...apsak keta yg kanan tu ko tak alih wehhhh...aduhhh...aku lum abis bayor tu.......ahakz

myamyza said...

naseb baik!!

Sabihah said...

hehehe...kus semangat..hehehe...ni laa untung beli kete kecik kan..hahahah

♥ Mrs.Eady ♥ said...

hahahaa.....lain kali parking mcm ni la :)

munna said...

tu lah walaupun kecil...ada juga kelebihannya...

amirah said...

hahaha..selamatttt...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

nasib baik kecik kalau tak mesti lenyet sama

Kakzakie said...

Bila tengok macam ini mulalah nak yg kecik-kecik. Kalau tak asyik nak yg besar saja....:)

Hanis Azla said...

mujur kecik yer.. sebab itulah, setiap perkara ada kelebihan dan kekurangannya..

nurkass said...

uihhh..
mmg selamat..
nak parking pun sonang..

makdara TERdiva said...

dalam maksudnya tu..

menjadi orang besar/orang atasan kena menjawab bila ada sesuatu projek @ kerja tak menjadi..huhu!

hani@debumelukut said...

kalau orang mcmmana? org kecik lebih bernasib baik dari org besar ke?

sarah-najwan said...

untung gak jadi yg kecik molek nih..hehee

NzA said...

best juga jd sikecik...boleh nyelit2....

Myra Jay said...

Itula untungnya jadi kecik kan kak :)

AnAk dEneSor said...

tgk si kecik yg ade kelebihan tau..jgn men2..hihihi

white rose said...

haai kak...
lama tak singgah sini...

banyak ye pic2 menarik akak ni...

IMANSHAH said...

haha i lah calon nya untuk jadi pengomen tegar..wahaha

eelobor said...

ada untung gak jadi kecik eh...

HonEyBuNNy said...

hehe....

kalau tidak..sekali kereta kecik tu kena lenyek...hehe

Citarasa Rinduan said...

wah... ada sesuatu tu dr langkawi.
rasanya kak ayu tak layak..
maklumlah..
kurang online..
rasanya akan berhenti online kalau keadaan tak mengizinkan..

akan difikirkan..

mungelily said...

heee bertuh yg tgh2 tuh...
untung jugak guna yg kecik2 kan ;p

sha a.s said...

selamat~~~

Yan said...

tu namanya rezeki...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..kecik bukan sebarang kecik..tp ada kelebihannye.. :D

sW33tdARLiNG said...

peribahasa "gajah sama gajah, kencil tersepit di tengah" tak betul dlm situasi niii

miss Fyqa said...

nasib baik si kecik ditengah tue..

hehe

Ajek Hassan,artis youtube?

kayzie said...

ada untungnya jadi kecik ek..huhu

Softtouch [Hanim] said...

betul, nasib dia kecik..heee

cntiknya majlis adik ipar awk wahida....dr pelamin ke hantaran semua cntik2..pink plak tu..i likeeeee.....pengantin puin cntik sgt...welamat pngantin baru..

gedek! said...

bukan semua 'kecik tu bagos'

Ada juga orang nak yang besar...

azian said...

wahida...
haruslah sy ketinggalan dalam kolum yg tegar tu...tapi kl dapat corelle ke, mmg akakku komen semua entry dlm ini blog...ekekekekek

Mamamya said...

sbb tu lah aku pakai kancil jerk...kikikiki....

pssssttttt...nama aku adalah kat pengomen tegar tuh....ngeeeee...tp sejujurnya aku komen dgn ikhlas...sbb ko mmg best....^_______^

rasp said...

selamatttttttttttttt :)

azieazah said...

Terus teringat pepatah:

Gajah dengan gajah mengapit kancil. hehehehe

puteri ain said...

time ni lah untung kereta kecik..haha

sahromnasrudin said...

alamak..saya tak tersenarai pun huhuhhh

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

laaaa Wahida....

Kecik betul dunia. Aku gi hantar si Adiq hari tu. Kalau ko hantar,gerenti kita jumpa.Adiq baru masuk 5 tahun.


Masa 1st day class awal tahun hari tu, aku tak perasan pulak kalau kau ada sebab 2 hari berturut-turut aku kat situ.



Aku lak yang excited ni ! No aku ko dah dapat tak ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

so close !!

eB ezrin said...

ngeriii

wahida said...

azrina 0307: mmg kecik dunia ni...anak aku 6 tahun kak...no fon ko aku dah simpan...kalau ada apa2 event kat SR tu kita koling2 yer...

aku excited nak jumpa ko...

Pepel BoNda AmaNi said...

untung pakai keta kecik...klu jammed pun leh cilok celah2 jugak....

mama maman said...

nak kena tegar mengomel nih... hhheee...:)

etiey.com© said...

bertuah lah si kecik tuh kan

mummysyafie said...

nasib baik keta kecik..