nuffnang advert

Wednesday, May 18, 2011

scary mak nok!!

selamat petang semua...
jom layan gambar kraftangan yang diukir drp watermelon ni....

 okeh...aku tak suka tgk ko...bajet comel la tu....

 cute kan?

 sweet....

 paling takut okeh....ko ingat ko best pandang2 mcm tu?



 err....

 ni pun comel....

boleh la kot utk buat kat meja pengantin utk mkn beradab...hahaha!!!


p/s: paling suka honeydew....


sumber: email

47 comments:

wida said...

gmbr last tu paling x tahan..completed!lubang idung campur gigi kapak..he

LALA shaheila said...

Yg love tu cantik... Sweet.. :)

Kakzakie said...

Kalau dah kreatif, otak dan tangan jalan serentak dan hasilnya memang menakjubkan walau ada yg kita tengok takut kan. Hehehe....

NM02 said...

aku rasa mcm nak penyepak je gambar last sekali tu. huduh sungguh...

mama iris said...

nak letak kat meja beradab boleh je....paling2 tidak kene cepuk ngan pak mertua je pn kan....hehehhe....siap ko jelir lidah kat aku katanya!

myamyza said...

gile kretifff..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang kretiflah...suka yang gambar kura2 tue ....cute sangat

mrsharis said...

tkde selera nk jamah klu mcm ni..

mrsharis said...

tkde selera nk jamah klu mcm ni..

chichi said...

hahahahahaha...kau mmg kelaka la kak wahida..aku tak leh bayang pengantin tu mcm mana nnt

ArELeEz said...

apa? yg tu nk wat kat meja pengantin utk mkn b'adab? owh.. buleh sgt.. ha3..

cik dah ganu kiter said...

cik dah pandai mkn jer..idok ler reti bt seme2 tu..tp kretip kan

ieda said...

kalau mcm nie org x makan dah tembikai nieee .... ciannnn tembikai tuuu .. buat nayaaa jee :))

nurkass said...

uiihhhhh..
mmg kreatif lah..
buat hiasan jelah..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Terkejut tgk..
mmg kreatiplah..
Takut nk mkn tembikai klu mcm ni.. ;)

Just Call Me Bitt said...

aduhhh hai...buleh jadi tak beradap pulak bila nengoknya nanti akakakkkaka...takut tak de siapa pulak berani dok makan situ..hehe tapi kreatip kann

baincardin said...

gambar ke-6 tu mmg scary.

amirah said...

hahaha..ngok je buat ukiran gitu..mcm comel je la tu kan..oit...nightmare tul..haha

Ena said...

adeihhh!!

♥Mrs.Eady♥ said...

muahahahaah....lawak btul!

munna said...

mmg scary.... tapi cantik...

white rose said...

hahaha...
tere laa tangan2 mereka ni...

bole kerat, pinjam masa kenduri nti...
miahaha...

NzA said...

gambo ke 4 mengerikan...xsanggup!!!!

Cik Ezy said...

yg kure2 2 comel..
=)

nurkaloi said...

haaa kaloi suke kure-kure tuh

lau time knduri kawen mcam2 bentuk jmpe
tp yg sis tnjuk ni
sume mcam nk bg jin makan jerk hahah

a.samad jaafar said...

aku suka yg merah putih..nombor 3 kot.. comel.. hihihi..

yg last paling real.. macam mintak penampor je hahaha..

eelobor said...

yang kat meja pengantin tuh paling sesuai... huhuhuhu

HonEyBuNNy said...

adoiiii...

memang takot la tengok...semua garang2...hehe

sya hassan said...

gambo yg no 4 tue so scary nyahhh.. takot makk!!

Myra Jay said...

Kreatiff :)
Macm2 sekarang idea org kan ;)

AnAk dEneSor said...

wah mcm2 die ukir..hihihi..comei gle

mummysyafie said...

terus geli nak makan nokksss

MasZuber said...

memang bole buat utk makan beradab neh ;p

Citarasa Rinduan said...

mmg kreatif..
tapi.......
kalau dibuat makan beradap..
pengantin pengsan oooooo

Softtouch [Hanim] said...

mmg sgt scary...xmolah lah letak kat meja beradap..menakutkan..choiiii

miss Fyqa said...

mmg scary..but kreatif gak kan ?
kuikui


ke mana si dia pergi

MommyAqil said...

Kreatif sungguh!!camane diorang buat kan..unik!

eB ezrin said...

eeee, yg x comei tuh... adeiiii

ZSqueenbee said...

akak ni xde kje la tu...sumpah hilang selera peranten nk mkn lau tgk muke sehuduh itew..hihi

My Little Diary said...

kreatifnya dorang ni.. hehehe
kura2 tu paling cute...

sW33tdARLiNG said...

ada kelas tuk belajar seni ukiran buah.. pisau nak mengukir ni pun dah ratusan satu bilah...

bunga said...

kretif..tapi nape cam seram je..heee

qemaishak said...

kreatif la si pengukir tuh tapi kalau dibagi makan pun xdek selera nak mkn lau cam gini rupanya hehe

aDieyZa said...

kreatif sesgt org tu kak.. makan masa jugak tu nak siapkan.. tp ada design yg menakutkan.. boleh mimpi ngeri oooooo...

Ika Razak said...

gambar last sekali mesti best kalau buat hantaran..

jual rumah jakarta selatan said...

yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani

jasa ekspedisi said...

mampir nich dari jaksel...