nuffnang advert

Wednesday, May 25, 2011

ni bukan tabur, ni berterabur....

selamat pagi semua....
dah minum dah? kalau korang bosan tak tau minum apa, jom minum ni....

milo ais tabur....lama dah tak pekena, sekali kena sedap lak...tapi hubby aku cakap ni bukan milo ais tabur, ni namanya berterabur...hahaha....ye la, cer korang tgk, sampai berterabur milo kat atas tu sbb sikit punya banyak dia letak....ah, sedapnya.....balik ni nak pekena lagi lah....


p/s: suka bila Nora Elena dpt kawen ngan Seth...padan muka ko Eid!!

63 comments:

bonda dadif aka akish said...

hah..aku pon suke milo tabur neh..semalam dok umah..pagi petang soh lakik aku baut...

slurpppppp=)

cheqna said...

mmg besh

NM02 said...

mmg padan muke si eid tu.. baru kau tau!

tapi nnt nora kecewa sbb dia tau si seth tu pernah rogol dia dolu....

amirah said...

huhu..memang beterabur..dah nak sampai atas meja pun..

mrsharis said...

Berterabur aka bersepah..hehe..

::FAIZ FARISH:: said...

kalau kat bawah ofiz aku, harga dia tak silap rm3.50...

pena rozie said...

suka...suka...suka... dah lame x pekene milo tabur ni.

qemaishak said...

perghh mengoda betul milo tabur nih..mkn ni mau susah nak membuang nih hehe

♥Mrs.Eady♥ said...

alahaiiiii terliur beb dah ler aku dh berbln x minum air batu nih!!tidaaakkk....

mama iris said...

ari tu aku buat milo tabur camni...skali laki aku cakap..."laaa....buat milo pun x lepas lg ke?"...CISSS!!!kalo x mengenangkan dosa,nak je ku hempuk kan gelas tu kat dia..

Zura said...

fav nie kak...ktorg panggil milo terapung cm nie...hehe...

chichi said...

harap pam sentiasa ada dalam simpanan ok

chichi said...

harap pam sentiasa ada dalam simpanan ok

bujal X said...

saya kalah dengan milo tabur~bila minum selalu tersedak~haha~~

sahromnasrudin said...

suke milo yg tak berterabur heheeee

Pepel BoNda AmaNi said...

ku juga peminat NORA ELENA tue....best gilak...

NeenaAnuar said...

owhh.. my fav niee! memang dari kecik I dok suke ratah milo! hihi.. ishh... tak leh jadik nie.. balik nie kene gak pie carik milo tabur nie! :D

Pala Maldini said...

dah macam lahar gunung berapi..

kayzie said...

saya peminat milo kosong suam tegar..hehe

nurkass said...

uihhh..
tu mmg style ke or diorang terletak lebih..habil meleleh..

whitecappuccino said...

banyaknyer milo sampai berterabur..boleh tersedak ni.

Maya Mayana said...

sapa yg dh baca novel kasih yg suci mesti dh tk syokk sebab dh tahu...but yana still suka cerita nie...

Mamamya said...

owhhhh...idaman kalbu nih...sat lagik aku nak buatlah....aku nak tabur milo 2x ganda byk dr yg ko dapat nih.....!!

kasihredha said...

nanti nak try buat...nak buat lebih berterabur dari gambar di atas...hihi
sedapnyaaaa

lydzar said...

ooo nora dh kawen ngn seth eh semalam..tak tengok sbb ada kt Giant ..

buat masa ni tak dapat ler merasa milo ais tabur cenggitu..milo suam2 jer yang boleh

Ena said...

alaaaaaaaa... terlupa nak tgk nora elena semalam..

Hanis Azla said...

akak tak pernah minum milo tabur ni.. nnt nak try lah.. akak pun layan nora elena jgk sbb pernah baca novel dia..

aDieyZa said...

terliurrrrr...

Eid tu cemburu melulu sgt.. padan muka.. sape suruh x fikir panjang kan.. (kita pulak terlebih emo.. hahaha)

NzA said...

ni kalu dok rumah akak boleh buka kelab tabur + berterabur...anak2 akak pn suka minum air coklat tabur...ttp nasib baik akak xlayan...he..

akak pn suka elena kawin dgn seth...hurray!!!!!

ADAN + LINA said...

BANYAK MINUM + MAKAN MILO BOLEH JADI SEMBELIT LUAR TABI'E....!!!

IDAZS said...

menarik, slurrrpppp!

ArELeEz said...

m'giurkanlah! xkesahla tabur ke b'terabur. janji marvellous!

HonEyBuNNy said...

fuhhhh..memang bertaburrrrr la..

tapi nampak sedappp...nak bertabur miloo macam ne jugak la..hehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

si eid tu patut kasi buang dalam laut je. ego. cemburu buta.
eh kesitu lak aku..ahahaha

nak buat gak la milo berterabur balik kang.. lalalalala

liyana said...

kak, penah dgr x milo ade cacing, hehehehehhe

wahida said...

liyana: tak pernah dgr lak...hehe...

eB ezrin said...

aku terliu la beb... balik kang aku wat gaks ;p

dieya said...

pergh.. nampak sedap betul! dieya panggil tu "milo dinasour".. tatau cemana dpt nama tu tah.. first time jumpa kat s'pore lama dulu

sarah-najwan said...

ni pestime akak tgk dan dgr nama milo tabur..hhehehe..serius bgtau..

nmpk menarik dan kaya ngan ceklet..

si tuan putri kiUt said...

milo dinasour!!.....sedappp

Dee said...

dee buat kat umah je sendiri..hihihi..

Cik Ezy said...

tkng buat air ni xkreatif..
keh3

Yan said...

sedapnya... tapi tak de lah kat umah. yang ada cuma chocolate malt je..

myamyza said...

bertebur pon xpe.. janji sedap!!

munna said...

perghh... terbaek ni...selalu buat kat rumah..tapi mesti tak sama rasa dgn yg kat kedai

shiema sufian said...

tapena minum pon milo tuh :) buatkan la untuk shiema :)
btw, shiema pon tgk jugak cter nora elena :) padan muke eid. jeles sgt.

myamyza said...

kite tag kak wahida join contest.. sini yukk..

http://akukeranikedaimotor.blogspot.com/2011/05/giveaway-siapa-nak-ole-ole-dari-sabah.html

etiey.com© said...

gambarnya tak leh nengok lahhuhu

LALA shaheila said...

fulamak..mai perkena satu :)

Muslimah Kota Cinta said...

emosi wahid tgk ceta Nora Elena tu eh hehehe

sedapnye milo tabur.aku pon lama x layan ni..

eh eh kasi email...aku nk tny ko satu benda ni :D

Papa Mifz said...

selekeh jer milo nih...hehehe sure kalo minum pun mulut jadi selekeh gak...:)

Ayuraza said...

sedapnyer..api berak takhengat okkay..sembelit....:Phahaha

makdara TERdiva said...

kesian si elena tu..tp sukalah watak Seth tu..mcm budak baik jer..
malu tp mahu..

Syat0za Zai said...

:d sedapnyaa!

Joy said...

x pernah cuba lg. manis x?

..::SangRatoo::.. said...

aku pun layan nora elena..ehehehe :P

wahida said...

joy: tak manis...sedap!!

MrS. F!zA said...

hikhik tk pnh try lg milo ais tabur..ada beza ke?hihi

wahida said...

mrs.fiza: beza cuma dia tabur je milo kat atas tu...heheh..

*∽ IZAN ∽* said...

uikkss ganazzz tuhhh!

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya milo berterabur tu...nk pg buat lah nie..

oh ! seth tan...tetiba...hehehe

Mama Gee said...

huii sodappnyaa..
mama tak pernah try ni..
kena pi teraiii

Dilla Ady said...

hahaha...penuh sgt nih..sampai berterabur jadinye..