nuffnang advert

Wednesday, May 25, 2011

nak je aku cepuk dorang neh...

selamat petang semua...
huh, lambat pulak aku publish n3 ari ni...mood ptg ni sangat la ke laut...sangap dan bohsan giler...
korang layankan je la mak bapak budak yg bangang neh...adeh la...



















kalau jadik depan mata aku neh, mmg aku bakor mak bapak budak ni....huh!!


p/s: sedih bila kanak2 berumur 3 tahun mati akibat kelemasan dlm kereta selepas 'tertinggal' dlm kereta bapa dia...semoga arwah tenang di sana...


sumber: email

43 comments:

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

memang bangang....n kelakar pun ad tgk pic2 2

ZSqueenbee said...

BODOH!! tu je sebenarnye...

fazilzura said...

sengal tui le mak bapak gini ..

** emm tu ler, ajal maut sapa yg tau .. tup2 x pasan anak tingal dlm keto huhuhu ..

* salam kenalan dr fazilurakil

amirah said...

paling takleh blah yg tutup kepala anak dia ngan plastik..ngok nyer la

♥Mrs.Eady♥ said...

mmg bangang lerrrrr....huhuhu...

NM02 said...

jom bakar sama2

Rizziela said...

Diaorang buat mcm ni utk bergambar ajer kot...x kan betul2 kot

kalau betul2lah..memang x blh diterima akal

My Little Diary said...

huhu.... gilosss dorang ni.!!!

::FAIZ FARISH:: said...

haha... gila la

mrsharis said...

ya Allah..aku tak boleh bayang macamana seksanya budak tu dalam keta.. macamana agaknya keadaan dia sorang-sorang bergelut dgn kepanasan kan..Sedih sangat-sangat..sedangkan kita baru nak masuk keta yang parking bawak matahari pun boleh sesak nafas..
Semoga kita tak lalai macam tu..

cheqna said...

ayork..nak marah..tapi ada gak nak suka...adoila mak pak ni pun..........

MrS. F!zA said...

biasalah mat salleh mmg suka bt keje giler..hikhik..kalo kita msia ni kompom tk berani kan..

lydzar said...

adoi!! SAFETY FIRST PLEASE!!!!

..::SangRatoo::.. said...

jom Da..aku nak ikut bako sekali..hoh..geram kite

Ena said...

nak marah ye.. nak gelak pun ye gak..adeihhhhhh!!.. camni pun ada.. haihhhh

Kakzakie said...

Gambar yg last tu, tak sedar diri bontot segedabak. Lemas anak dibuatnya.

Macam-macam hal....

bonda dadif aka akish said...

huh!mmg giler babun!

bunga said...

mmg geram..tapi itulah car diorang..

wida said...

hampeh tul kalau ada mak pak cam tu yer

nub said...

hakhak. style!

qemaishak said...

alahai sian tgk anak dibuat begitu huhu

kasihredha said...

ish...ish ish...
kesian budak2 ni

nurkass said...

huh..mmg mengong..apa daa diorang nih

mimi jazman_MJ said...

kalau sy..sy baling GRENADE.. haha!! banyak sangat anak kot..

Cik Ezy said...

mngsa dera ni!

NzA said...

xsenonoh punya mak bapak camtu...hish!!!!

Acik Erna said...

wahida..sabo jangan bako mak bapa dia tu..nanti kita yang susah.
tapi kan..memang la..tak dak akai..

myamyza said...

bangang tapi kelakar la...

alfatihah kepade budak tu...

jeBateja said...

waka...waka...gamabr tu leh jadi iktibar tu....untuk kita semua....kan...kan....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ish..ish..X patut..tak patut..
x senonoh jer mak pak diorg ni..

Yan said...

mak pak tadak akai...

hani@debumelukut said...

Kucing akak lagi pandai jaga anak dari mereka ni

rasp said...

bila tengok pics nie...
tak terkomen i sis...
sedih tul dgn berita tu kan sis...
Al-Fatihah...

Softtouch [Hanim] said...

bengong mak bapak budak2 tu....

haah sedih bc pasal budka lemas dlm kete tu..

munna said...

mmg bengang tgk gambar2 ni.. jom kita bakor je wahida... part budak2 mmg munna mudah tersentuh dan menangis bila baca berita diaorg...

azieazah said...

Cara hidup yang menyusahkan.

Gaya macam orang yang tak pernah pegi sekolah!

eB ezrin said...

dorang engat klakor la tuh kot? adeiiii... eB nih mmg leh thn gaks giler nyer... tapi kalo nk wat per per... ader yg stand by kat sbelah baby... xder la tinggal & wat g2... eeeeeee

maya amir said...

mcm2 peel org.. omputih ni selamba sgt sbb culture die gitu agaknye eh..

Hanis Azla said...

selamba badak aje buat mcm tu yer..

kayzie said...

mak bapak camne sggup wat sume ni??haishhh..kesian budak2 tu..

Dilla Ady said...

biasa la omputeh...otak letak kt lutut kot..

mummysyafie said...

mmg tak betul..sudah betul metaliti diaorg yang terlalu open minded ni

AEDAN said...

apalah malang nasib budak baudak ni dapat mak bapak yang tak ada akal yang waras...!!!!