nuffnang advert

Friday, May 27, 2011

macam cacing pun ada....

selamat petang semua...

korang pening tak tengok keretapi ni? sekali tgk mcm cacing pun ada...jangan tanya aku ni kat mana, sbb aku pun tak tau...huhu... 


World's most complicated railway line


p/s: dah lama tak naik komuter...
sumber: email

40 comments:

miss Fyqa said...

yer la..
nmpk mcm cacing. huhu..

Ika Razak said...

kaler pun merah.. eiiiuuwwwww.

amirah said...

fulamak..nampak macam mainan je..

Ena said...

a'a la .. cam cacing..

geli pun ada sekali pandang..

nurkass said...

uihhhhhhh..
goli den..

NM02 said...

kau orang ada2...mana nak naik kenderaan awam....




larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

Dilla Ady said...

mcm cacing pun ade macam mainan pun ade..huhu

fazilzura said...

mak aii ... berderet2

♥Mrs.Eady♥ said...

x henggaatttttt aku!!!

NzA said...

bersimpang siur...naik pening tgkkan...

Hanis MY said...

ha ah la cm cacing, ni kat negara mana eh?

p/s: dah lama gak tak naik komuter

ieda said...

aahhhh seram lak .. risau xcident sesama mereka huuuhuh

Heidi Shafiq said...

fuh bz gile..

sya hassan said...

uish,, xbertembung ke??

Papa Mifz said...

mmg complicated giler rail nih....

eelobor said...

cacing krawit?

MaMa AiNi said...

bukan railway line sahaja yg complicated..manusia sekarang ni pun semakin complicated fikirannya..hu..hu

myamyza said...

tak langgar sesama sendiri ke kalau sebegini rupe?

HonEyBuNNy said...

tu dia kak....

seraboootnya tgk...xtau nak jalan macam mana neh..hahahha...

AEDAN said...

Aku tengok macam "KAPAL SELAM " aje..
kih...kih...kih....

Cik Ezy said...

bhye betol..
tkot nk naek..
hak3

mama iris said...

haah mcm cacing...hehehe...mana ko dpt banyak email2 best ek?

hani@debumelukut said...

hehehe..mmg macam cacing.cuma cacing ada enjin..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

nampak macam cacing pun ada..mcm mainan pun ada..

sarah-najwan said...

complicated amat siitem nih..silap2 jaga..bahaya nih..

pasti sistem mereka amt cekap..sb da mcm caing gelang dah byknya ketepi..

sha a.s said...

mcm cacing dlm perut ko time kecik2 suke main tanah khenn...??? ekekke

mekchu said...

ohhh.. itu kat chunggington la tu... (konfiden semacam... pengaruh katun kuat sgt)

AnAk dEneSor said...

takot nyerrr
buatkan excdnt kn naya..huhu

Softtouch [Hanim] said...

complicatednya landasan tu..xterlanggar ke antara satu sama lain

MommyAqil said...

a'ahkan ida..tapi tgk mcm kecik sgt je train ni ...muat ke nak naik ramai2..hihihi..sama jugak..dah lama sangat tak naik komuter...

aLya maNip said...

mak aii..da cam mainan punye da..hehe

eMMe said...

hurm...cam cacing pita la, hahahaa! tapi serabut2 pun...tak penah xcident takpela kan...selamat gak naik train nih, hehehehe....

bunga said...

hahaha..mmg nampak cam mainan..

wahida said...

mama iris: aku ada la sumber aku...biarlah rahsia...hahaha!! kalau ko ada email best2 pun boleh forward kat aku....huhuhu...

sahromnasrudin said...

komuter sekarang boleh sampai senawang tau hehehehehee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah mcm cacing laaaaaaaaa

rasp said...

a'ah lah...cam cacing ek *ihiks*

PutRee SeJiNjaNg said...

yelah..mmg mcm cacing...

kasihredha said...

macam ulat...geli

Randal said...

There's no doubt, the guy is completely right.
healthy breakfast recipes | afforable vacation packages | cheese straws