nuffnang advert

Thursday, May 12, 2011

kalau mcm ni, berjimatlah anda sampai menopause...

selamat petang semua....
weh, betul ke aku eja menopause ni weh..ah, bedal je lah...


 dlm email ni ckp pad2 ni boleh dibasuh dan ulang pakai...

 tapi kalau aku tak kuasa lah aku nak basuh bagai....buang je terus....hahaha!!


eh, cantik lak design ni....





cantik tak?


p/s: korang pun kena cuba sesuatu yg baru....cubalah!! ( bukan aku yg cakap, Yuna yg cakap )



sumber: email

30 comments:

bonda dadif aka akish said...

kehkeh..betolla...jimat smpai monopouse...tp tebl ke dia...emmm

Kakzakie said...

Eh... wahida akak belum pernah nampak tau. Is it true? Macam tak percaya je. Kelakarla pulak kan.... Siapalah yg rajin mencuci ye...

mrsharis said...

aku nakkk..pas pakai suh bibik basuh..wakakaka

amirah said...

betui ke bleh tahan ek..buatnya tgh heavy..perghh..

wardah said...

kalau dah pakai byk2 kali agak2 kepam tak Da? ahahaha

Daddy Ziyyad said...

hahahahhaahahahhahahahhahahahahhahahahahahahhahahhaa...

sorry aku gelak panjang wahida..aku rasa sgt lawak..


aku rasa dia tiru idea cloth diaper ni..kalau diaper boleh, kenapa tidak pad kan? ekekekekkee

aku tak pakai pad..

tapi aku tak mau bini aku pakai pad boleh basuh ni...

~hahahaha lagi

nurkaloi said...

hahah mcam2 ada
lau kaloi buang ajer laa
nak cuci keringkan huihh byk koje nyer

Dilla Ady said...

uit..da basuh pastu sidai pulak kt luar ye..pasni da takde pencuri suar dalam..yg tinggal hanyala pencuri pad...hihihihi

wida said...

cantik..mane ada jual ni?

ceh bajet tanya cam sis pakai jer:)

mama iris said...

terbayang cemana ropanya bergantung di ampaian secara berjemaah....hehe....x dinafikan comel sgt....

♥Mrs.Eady♥ said...

dah lame tak pakai benda2 ni semua :)

Hanis Azla said...

nampak mcm best.. tp akak tak rasa nak pakai.. he..he..

pena rozie said...

Nampak ok. Tp malas la nak pakai sbb kene basuh. ha...ha...ha....

Pepel BoNda AmaNi said...

ingatkan pampers jerk ada yang leh basuh nie...pad pun ada....

gedek! said...

Tak pandai nak komen pasal cerita Pad ni....

Kalau cerita iPad, boleh la....

hehehe

Myra Jay said...

Macam2 patern kan kak, tp rasa cam xsanggup je nak pakai balik, memang akan buang ler, tp kalau mahal xupaya nk buang, basuh jugakler :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Adiq nampak gerenti dia buat mainan ni !






* aku dah email sat ni.

rasp said...

eh eh cam cloth diapers budak2 je kan..tapi suka tengok design2 dia :)

kasihredha said...

macam selipar je...
contik sangat....sayang nak guna :)

eelobor said...

tak berani nak komen....

Yan said...

safe ke kalau dipakai ni..

munna said...

tak sanggup munna nak pakai yg ni...walaupun jimat...

mamawana said...

Assalam,

Seingat mama, masa kecik2 dulu, omak2 semua guna kain batik jer wat pad. Depa basuh bersih2, bilas bersih2 sampai hilang bau, rupa dan ampai bawah sinar mentahari pagi.. ceewaahh. Takdak sapa tahu tu kain pad depa sebab digunting, dijahit cantik jer cam sapu tangan .

Omak posan kalu guno pad pakai buang pun kena basuh , pijak2 sampai bersih bilasan air terakhir tu baru boleh dibungkus dan dibuang. Kalu tak... jeng jeng..jeng.. banyaklah makhluk yg dok sedut pakai straw kat pad tu dlm toilet. weeeheeeee...serem deh...

Softtouch [Hanim] said...

cntik pad2 tu wahida..geram tgk..

haah, tp kan mak sy ckp dulu, mmg pakia kain batik buat pad..

~~~Luv Harraz~~~ said...

cantik pad tu... mmg la org dulu2 time mak kite pakai kain batik... mase pad ni mane ade kan.. kalau ada pun susah nak cari.. mesti mahal mase tu kan... pad cantik2 ni ade org jual ke? kat mane ye?

sW33tdARLiNG said...

cantik laaa, mana nak cari??

ieda said...

ahahahah so cute ... adehhh zaman makin berubah .. dah teralu moden nie :))

myamyza said...

lawo memang lawo dah.. tapi kalau saye memang tak sanggup nak pakai pastu basuh balik.. i kan si pemalas tegar!!

makdara TERdiva said...

tapi dah lawo2 mcmtu..rasa sayang plak nak pakai..

buat lap mulut leh tak?? hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pakaila cloth diapers jugak utk anak2 hehe.. cloth pad ne saya lum guna lagi..coming soon