nuffnang advert

Thursday, May 12, 2011

sekitar majlis pernikahan Nurul & Ayie....

selamat pagi semua....
pagi ni aku upload sekitar majlis pernikahan adik ipar kesayangan aku ( Nurul ), di masjid At- Taqwa, Kampung Paroi, Seremban pada 29/04/11 yg lepas....

 antara barangan hantaran dari Nurul utk Ayie...Loreal naik basikal...

 kasut ni pun naik basikal...

 tafsir Al-Quran....antara sebahagian hantaran...

 adik ipar aku Nurul...dah nak masuk masjid masa ni....ko sebenarnya neves kan Nurul? hahaha!!

 ini dua budak sgt notti dlm masjid....berlari2 dorang kat situ...maklumlah...tmpt luas..sonok la dorang berkejaran sana sini...adeh la....

 akhirnya hubby aku dpt tangkap budak2 ni...




 khusyuk dgr khutbah...


 akad sedang dijalankan...

 aku terima nikahnya...

 hahaha!! cuak habis ko kan?

 Alhamdulillah...sah sudah....

 ini minah sgt seronok bila dpt kawen...heheh..

 Ayie sedang baca lafaz taklik....


 upacara membatalkan air sembahyang....


 ish....sibuk je lah..tgn sapa ntah neh....adeh la...


Alhamdulillah...majlis pernikahan berjalan dgn lancar....akak doakan korang berbahagia selamanya dan kekal hingga ke akhirnya...akak harap sgt Ayie dpt jaga Nurul dgn baik sbb akak sayang sgt dgn Nurul ni...dah mcm adik sendiri pun...
To Ayie, welcome to Hilmi's family!!

Sok aku upload lak sekitar majlis persandingan...


p/s: teringat masa aku nikah dulu...masa imam baca khutbah, aku duk gelak terbahak2 ngan lawak dia...tak rupa pengantin betul aku time tu...hahaha!! sapa suruh tok imam tu buat lawak? aku mana boleh org buat lawak ni, mmg aku bantai gelak ar....sampai kena sound ngan pakcik aku time tu...hehe...gila betul aku neh...

46 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

seronoknya jd pengantin

wida said...

wah..cantiknya mantin.
selamat pengantin baru

kayzie said...

cantiknya pengantin..thniah ye..smoga bhgia ke akhir hayat..

ZSqueenbee said...

waaaaa cantiknyee peranten dia..make up pmpn pun cntik sesgt..sukeeee cam nk putar blk mse nikah dlu..saat yg paling indah dlm hidup ni..

nurkaloi said...

wahh cun cun cun
serasi and cantik bersama
alamak jeles ni !__!

amirah said...

wahh..cantik la perantin...padan ngan husben dia..hensem..semuanya lawa2 weh..dengkiss..hahaha

Kakzakie said...

Pengantin cantik, hantaran cantik tapi kakak tetap terpegun dua bujang comel tu.... cute sangat ikut mata kakak....

bonda dadif aka akish said...

perantin yg shnateq!!

sekang mmg tgh tren katop2 muke cam tuh eh???

=)

apepon,,,selamat perantin baru utk adik ipar ko wahida...=)

nurkass said...

wahhh..
cantiknye hantaran tu..
mak andam mana tu wida..cantiklah make up dia..manalah tau turn aku nanti..hehehe..gatai..

NM02 said...

tahniah dan selamat pengantin baru buat mereka berdua.

sumpah baju nikah nurul syantekkkk...

wahida said...

nurkass: nnt aku mintak no fon mak andam tu kalau ko nak...

NM02 said...

aku plak, time ayah aku tya, setuju tak nikah ngna mohd nizzam, aku leh wat peace kau. tegamam tok kadi. hahaha

♥Mrs.Eady♥ said...

selamat pengantin baru :)

Hanis Azla said...

sweetnya adik ipar wahida..cantik bajunya.. hantaran pun cun..

azzey said...

mmg cantik pengantin pompuan. tp x npk muka dia...

azzey said...

klik HB

kasihredha said...

comey nya pengantin pompuan.
Ala2 arab...sweet.

ct shah said...

wahida,sgt sedih tak dpt gi majlis kawen ayie kat gombak.anak aku still demam dan aku ngn shahrul pun tak bape sihat time tu.
tapi tetap nak ucapkan selamat pengantin baru buat ayie & nurul.semoga allah memberkati hidup kalian berdua.:-)

Ena said...

CANTIK..

TAPI MANA GAMBO WAJAH FULL PENGANTIN.. SAJA JE IDA NAK KASI SEPERAIHHHH.. HEHEH

cik dah ganu kiter said...

comeynyer bekas hantaran bentuk beskal...

~ yus ~ said...

Tahniah untuk pasangan pengantin...

p/s: tingginya sanggul dia wahida..:)

sahromnasrudin said...

lama tak jumpe hilmi..bile la dia nak turun cini huhuhhhhhh

Daddy Ziyyad said...

fuiyyoh...ala ala ereb lah....:P

sha a.s said...

cantik kaler baju nikah pengantin tu...

Dilla Ady said...

cantiknye pengantin nih...cam arab2 gitu..lain dari yg lain nih wahida..

wahida said...

sahromnasrudin: hilmi tu bapak mertua saya la...kawan awak tu nama dia lain...awak tak ingat eh?

Maya Mayana said...

GOJESNYA PENGANTIN NI...emm ntah camane rupa pengantin yg lupa nk control ayu yg namanya wahida tu yerk? hehe...

Aleyn said...

Cantiknyer hantaran dan mempelai....

miss Fyqa said...

wahh,congratz.

cantik hantarannya :)

♥ Princess ♥ said...

bila nk jd pengantin ni...

Cik Ezy said...

tahniah2!
cantek giler hntaran..
beskal2 lagi tu..
hahakk..
bestnye tgok org kawen..
huhukkk

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat pengantin Baru..
Cantiknye pengantin..

Mamamya said...

glamer ek pengantin zaman skrg...cam artis je gayanya....tema padang pasir lagik...kita dulu2 sempoi jer....

comel adik ipor ko...majlis sanding2 mesti lagik meriah.....

anak2 aku yg pompuan ni pun klu masuk masjid kemain lagik ligatnya....dah mcm umah dia sndri pulak...adeh..

~aSHa~ said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkknye pengantin..



terasa ingin jadi pengantin plak tgk dia pakai gini...terasa nak pakai gini jugak....kalo buat baju pg jalan2 pakai gini ok tak time2 mengandung2 ni....ada tak org marah aku ek?

IDAZS said...

cantiknya pengantin

tiba-tiba verangan nak pakai baju pengantin pulak, fenggggsannnnn!!!!

apepun selamat pengatin baru, selamat menempuh alam rumah tangga

atty's said...

cantik nya pengantin..1st time nengok pengantin nikah fesyen gtu..kalah artis.mmg unik..

selamat pengantin baru utk pengantin

Pepel BoNda AmaNi said...

masa ku kawen dulu jenis2 tudung hijab nie lum ada..klu ada aku pun nak ....suka sangat tengok...

Myra Jay said...

Cantik design hantaran tu :0
Pengantin pun cantik :)
Selamat Pengantin Baru buat adik ipar akak ye :)

AnAk dEneSor said...

cantik pengantin...siyes...n konsep bju pgntin pong menarik la..

munna said...

wah..cantiklah pengantin tu...mcm minah arab je...

Zura said...

cantik baju dia...

ieda said...

cantik baju dan dah mcm artis pulakk :))

myamyza said...

uih pengantin macam minah arab daa..

makdara TERdiva said...

sukalah shawl tu..
leh kopipes utk majlis next year..eceh!

Dee said...

baju cantik..kaler baju sama mcm dee masa nikah dulu2..hihihi..

Marlon Samuels said...

nurkass: nnt aku mintak no fon mak andam tu kalau ko nak...