nuffnang advert

Thursday, April 7, 2011

terkangkang, naik kuda semua ada....

selamat pagi semua...

ari ni aku nak share keyword yg korang search kat blog aku...ha kantoi!!

yg ni adalah keyword kelmarin...abg cantik terkangkang? apa punya keyword daaaaa....setakat ni gambar anak aku si abang tu mmg byk dlm blog aku...tapi takde lah gambar terkangkang...hahahaha!!!

yg ni pulak keyword semalam...amek ko...tetek, kentut, bontot main semua keluar...dilla naik kuda pun ada...adeh la...dah mcm blog lucah lak aku rasa...huwaaaa!!!

tapi kesian lak orang yg duk search pasal suami tak pernah buat gigitan asmara tu...korang teringin ke weh....pegi cakap kat suami hang skang....agagagaga.....


p/s: tak sabar nak makan durian tepi jalan balik keje ni...

40 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

adehh.

haha..


bukan aku haa...

wida said...

hehehe..sape lah yg search benda2 tu semua ek.

NzA said...

kalu suami xmo gigit suruh pontianak gigit....wakaka....

::FAIZ FARISH:: said...

lol

NM02 said...

smlm baru aku makan doyan kat umh mak aku...

eT said...

tak hengat diorang ni nk search by keyword tuh...huhu

Ena said...

ish ish ish...

Aleyn said...

Hahaha...pelik dan jelik...apa lah yg depa carik agaknyer yer...

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. kesian sungguh~ mcm2 keyword ade~..:P

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

aku dah hagak !

InsyaAllah. Kengkadang aku gi gak kawasan situ tengok2 rumah baru2 kat sana..


balik keja kalau nak cepat aku masuk short-cut kat belakang tu..

hanim azhari said...

hahahaha..sape la yg mencarik keyword tu..tercemar otak sekejap tgk keywords ni

Hanis Azla said...

mcm2 yg di cari yer.. he..he..

nurkass said...

uihhhh..
dahsyat betul...
erkk..wida, camne nak check tu..ajo skit..hehe

wahida said...

nurkass: aku check kat nuffnang...ko ada akaun nuffnang tak?

kayzie said...

haha..kelako la kak..ni buat hati org rasa nak cek gak ni..tapi ad ke link ke blog org yg tak glemer tu..ekekke

Mayana said...

lawak tul...ade je org yg search cam gitu...hehe

Daddy Ziyyad said...

aku rasa kaum kaum kaki layan blue masuk blog kau ni..ekekeke

sarah-najwan said...

kat blog akak..
asik koleksi pinggan mangkuk ajo..hehehhe

Chik Att said...

ganas punya keyword......

aLya maNip said...

aykk..da cam bloh 18sx da sys..haha
macam2 la org skarang nye keyword..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alamak..nape jd camtu ek? blog sy takde plak yg pelik2 demer ni carik. paling banyok mari belajar jahit langsir..huhuhuhuhuhu

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

macam2 lah dorang ni..kompom trafik pun masyuk kan?

aDieyZa said...

hahahahhaha.. mcm2 yg diaorang cari.. ngarut2 jer..

durian??? makan ingat zana yer.. zana suka durian!!!

cik dah ganu kiter said...

kih..kih..klaka la keyword..ntah pape dorg cari..

gigitan asmara idah baru citer smlm...yg cucu kantoi ngan tok..tok naif sgggh x tau love bite..kih..kih

Cik Ezy said...

hak3..
naka l je..
mcm2 di carik..
keh3

Zura said...

kahkahkahkah...mengarut je keyword drg nie...ape lah...lawak tul...

etiey.com© said...

hahahahaha kelakar! giler dorang ni

sW33tdARLiNG said...

nak join makan duriannnn...!!!

h4ni3 said...

hahahha
adehhh.. takde keje tul diorg ni

lemongrassbeam said...

hahaha...
tade keje la dorg ni......

amirah said...

lawak gile la keywords kat belog ko ni wida..sape punye keje ni weii..baik ngaku..hua hua hua

jeBateja said...

eiii...ngeri oooo....ahakz....mcm ne leh tersearch mcm tu erk....gatai bebenor...

Dee said...

hahaha..mcm2 keywords ada eh..balik nti mkn durian musang king ingat2lah kat akak..hehe..

mummysyafie said...

unik² keywords ko ni yang..kreatip

Ina Hashim said...

kui3x....dah macam porn blog ye wahida...isk...camne leh jadi gitu eh?

syairahmohdanuar said...

weh sape la g search bende2 lucah nie.hadoii -___-''

Dilla Ady said...

wahhh...lucah giler nih wahida..ade eh entri2 camni..kat mane?

ce citer..ce citer...hihihi

Myra Jay said...

Mamcam2 tul diorg nieh search...
MJ baru kena sekali pasai pasangan terlampau... Ingat blog kita nie blog L**** ke?? :P

nurkaloi said...

hahahahahaha

lau kaloi....tak dapat-dapat lagi suami kaya
ngehehehe

rasp said...

aiyoooo mcm2 ada ooooo...