nuffnang advert

Thursday, April 7, 2011

cuma ada kat Malaysia je tau!! ( part 1 )

selamat petang semua...
petang ni jom kita layan gambar2 ni....cuma ada kat Malaysia je tau!!











eleh, aku pun boss jugak, tak kecoh pun...ekekekekek....

part 2 menyusul esok petang....


p/s: ada yg wish blog aku yg setahun...errr...belum lagi la...aku cakap lagi sebulan la...korang dah wish awal2 lak...huhu...


sumber: email

43 comments:

NM02 said...

macam2 hal...

h4ni3 said...

hahah... malaysia BOLEH!!!

kasihredha said...

one Malaysia & Malaysia bolehh

dwaty said...

macam2 ada... yang tak tahan tu... keta parking dalam rumah... hehehe

hanim azhari said...

hahaha MALAYSIA BOLEH!!

~ yus ~ said...

huhu, kerusi pun boleh jadi hiasan sekolah ye wahida...

whitecappuccino said...

hebat !!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

senyum....:-)

Hanis Azla said...

mak aiiii.. ha..ha..

saya_arief said...

lubang kat jalan raye tu dalam betol.
bahaye giler.

mummysyafie said...

hahahaha...sakit peyut gelak. esp gambar keta masuk lam rumah, peta parking tu. tapi lubang tu bahaya beb..

Amy Syaquena said...

hahaa terbaik wok...

::FAIZ FARISH:: said...

hahaha nice... like

Zura said...

memacam..

atty's said...

kerusi tu unique..kreatif..

nelly said...

Malaysia !! Mesti maju !
=)

Dilla Ady said...

eh rakyat malaysia kan kreatip sumenyeee....

org negara lain pun tak terpikir tau nk wat cam rakyat mesia nih..

ieda said...

ekkeke tul ke nie dikk ?? waaah dasata tuu .. nie yg budak terjun pakai skateboard tuu di mesia ke ?? wahhh sungguh2 berani tuu :)

ps : hahah ada yg wish ker ?? ekekke x habis baca tu ..

Myra Jay said...

Hehhee, macam2 aksi ada :)

ezzu said...

pelbagai kejadian...hehe

nurkaloi said...

eah betul ke kat mlysia ni hahahaha

comey jerk

amirah said...

hahaha..takleh blah gambo yg first tu.tu gerenti nak lari dari kena tarik sebab x bayor bank la tu..

mama maman said...

kelakor nyer la kan...:)

jeBateja said...

kat malaysia jer ader...uikk....hebat gak kan....

TiKa LEh said...

hahah..btol ke kt malysia je ada??bangga..hehe

sekamar rindu said...

salam....

wah..parking sampai dalam rumah tuu...

:)

mungelily said...

haha...dahsat..

gelak sorang2 dpn pc ni haaa..hua3

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

macam2 hal..tak sabar nak tunggu part 2

FreESiA said...

haha..kelakar tengok gambar. betul ke ni kat malaysia? macam tak percaya pun ada. waiting for part 2.

eelobor said...

pernah tengok semua gambar2 tuh kat blog mana eh.....

Cik Ezy said...

hahak..
lucu la gmbo..

Muslimah Kota Cinta said...

pandai ko wahid letak pic2 mcm tu...kelako hehe

puteri ain said...

yang lubang tu bahaya betul..

Yan said...

Creative betul lah wahida ni.. tp happy lah tgk benda2 cam ni..

aLya maNip said...

terbaik la malaysia..seme ade..haha

MR. SYAH said...

hahaha... terbaik..

maya amir said...

hahahah...msia bolehhhh!!!

NzA said...

Org Msia mmg kreatif!!!!

etiey.com© said...

hahahhahaa... yang paling matap keta masuk umah!

|| NaFiRaa || said...

hahaha.. mana lah dorang dpt gambar2 nih kan~

Mama Gee said...

peninggg peninggg...hehee

eB ezrin said...

ha ha ha... x agak2 ;p

rasp said...

Malaysia...terbaeeekkk!