nuffnang advert

Tuesday, April 5, 2011

ENTRY PERTAMA AKU...

selamat petang semua...
petang ni nak stop jap sumber email sbb nak bagi laluan GA yg best neh...harus aku join sbb dia ni rajin komen dlm blog aku plus aku nak support GA dia neh...pada follower aku yg anjurkan GA jugak, tunggu ye, mana yg syarat tak susah tu aku akan buat jugak...




ko tgk, sikit je kan ayat yg aku tulis dlm n3 pertama aku...ater, segan giler katanya kan...kahkahkah...yang komen pun dua org je...budak opis aku gak...masa tu panggil mek jah dgn panggilan pn. ena...giler skema kan? hahaha...

GA ni takyah tag bagai...i like!!! tapi pada korang yg minat nak join, klik je n3 mamairis ni...harap2 aku ada rezeki lah..hehe...


p/s: sedar tak sedar, lagi sebulan aku akan sambut anniversary blog aku yg setahun...

38 comments:

rATu kEBaYA said...

dah nak setahun ye... hebat..

Dilla Ady said...

gud luck tuk GA nih ye wahida..

sarah-najwan said...

kalu akak mmg terharu baca first entry..yg akak punya pom sama..
almaklumlah baru blaja buat blog..keh3..

mama iris said...

hahha...3 baris pon 3 baris laaa....janji ada entry....ada gak yg komen...nurul nya langsong takdek....hehehhe...tepukan gemuruh!!

goodluck yaaa...

ZZnoor said...

anniversary blog akak? sy rs, sy punye pun bulan ni jugak!! huhu...sy nk cek skang bile 1st entry sy..hihi...

anyway, good luck 4 this GA sis!

NM02 said...

hahaha...

patutla kau kelam kabut.. ini rupenye.. adei...

nway, aku akan support kau jah. teruskan berblogging. chaiyokkkkkk

Hanis Azla said...

entry pertama tu besar maknanya utk kita kan.. malu tapi mahu.. he..he.. Good luck yer wahida.. semoga terus success hendaknya..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy plak..entry pertama entry yg tak di rancang..hahaha

♥ Mrs.Eady ♥ said...

good luck

Jo Qusary said...

laa... entry pertama ke nie? apsal aku mcm tak caya je, hehehe

d_tieah said...

Blog sy lagi 2 bulan gitu baru setahun.. Tapi masuk april ni kira dah 3 tahun berblogging tapi b4 ni jadi silent reader jek..


Entry Terbaru : Alamak! Video 'Panas' Dah Tersebar..

kayzie said...

syabas bete...keep it up..hehe

Cik Ezy said...

gud luck!

cikceriacorner said...

tahniah akak..:)

amirah said...

hihi..siap nervous lagi ko..eh, dah setahun..uii..kira dah nak anniversary ler ni

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck

~ yus ~ said...

gud luck wahida.

Baru nak masuk first year, follower pun dah ramai...tahniah!

FreESiA said...

samalah cm saya. baru buat blog semalam dan sekarang dalam proses menambah gadget lagi. penat jugak lah buat blog ni bagi orang yang x pernah berblog kerana ia memakan masa yang lama.
tahniah kak blog dah nak sampai setahun. tumpang tanya, GA tu apa?

eelobor said...

beberapa entri terawal aku takde sape2 komen pun sebab. lepas beberapa bulan baru la ada sorang dua yang berani masuk baca & komen. sebab entri aku kebanyakkannya cuma syok sendiri, sebab tu x de sape nak komen

ieda said...

haaa ok lah nie dikk .. gud luck .. mana tahu berjaya :)

dah setahun ya wa .. akak x hinggat blog akak dh berapa usianya huhuhu

mama maman said...

wah..wah... sy malu la nak pamerkan entry first mama yana... tu yg rasa cam tak jadi follow GA cik kak tuh... segan giler... pasal dah terpublish sebelum waktunya... hhhaaa.... mula2 mana la reti kan....

suri solehah said...

salam..tahniah dah setahun..

kak Erna said...

wahida..bila tengok n3 pertama kita memang rasa malukan...rasa nak padam je..

mungelily said...

wauuu bestnyer...
dr 2 0rg yg komen..
now dah beratus2 yg komen kan...:)
congratz....setahun sudah yea...

blog sy nak dekat 3 taun..tp...mcm baru sebulan jer...xmenarikss hahahaaa

Dee said...

simple je..wah..setahun dh ramai pengomen yg komen..tabik spring ar..toing2!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

gud luck !

Softtouch [Hanim] said...

skrg berbaris2 n3 wahida...betul kata dee setahun pun dah ramai follower n komen..tahniah yer...

yg nasi budget tu mcm best jer...oklah rege nya tu...berbbaloi...

rasp said...

memula tu segan...
lelama dah naik syiok kan :D
u tak sampai setahun tapi follower dah ramai...
mantopssss! keep it up sis...
& gud luck!

puteri ain said...

dah setahun..well done kak :)

good luck..:)

jeBateja said...

ok lah tu...den dulu tak de sape nak komen

NzA said...

masa tu masih baby....skrg wahida dh expert.....

|| NaFiRaa || said...

kikiki.. kejap jek setahun kan~ gud luck k~

AdiaLuze said...

Bila berblog ni, memang rasa kejap je masa berlalu kan,kan,kan ... ;D

bunga said...

good luck..kejap jer kan..bunga pun dah hampir 4 bulan..kejap jer..

iera said...

hhihihihi..biasa la tu kak,skrg ni blog akak dah cantik..dulu,iera pun camtu..siap tinggalkan camtu je blog lama..dah yakin baru start berblog..lagi teruk kan?hihi

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

MDT lagi best! takde sape pun yg komen..malu katanya..haha!

Zura said...

biaselah kak...memule bukak blog...ayat ciput je..

Cik Misi said...

jom join GA PiNk ummi jgn lupa letak CikMisi as ur referral k…sayang kamoo..