nuffnang advert

Friday, April 8, 2011

cuma ada kat Malaysia je tau!! ( part 2 )

selamat petang semua...

email semalam bersambung lagi...layan gambar je la yer...















ada yg tanya aku dpt gambar2 ni semua dari mana...semua ni adalah sumber email aku ye puan2 dan tuan2...ngeeee....


p/s: sekarang tgh risau anak asyik demam time mlm je...time siang sihat la pulak...aduh la....



sumber: email

51 comments:

NM02 said...

aku gelak separuh sawan!

jah, syasya pun mcm tu. mlm je bibir dia merah, badan panas. pastu batuk. siang dia normal

Zareda Norman said...

big bike only tu.. i loikee.... hehhehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

hahaahaha...hilang ngantuk aku la!

nurkass said...

wakaka..
sama dahsyat kat oberse..

~ yus ~ said...

mak ai! robot apa tu?...hihi

rasp said...

gambar yg last tu i pernah tengok live...
cuma tak ingat kat mana hehehehe
memang merisaukan kalo anak2 tak sihat kan...
hopefully they get well soon...

sha a.s said...

Malaysia Sempoiii.................

amirah said...

yg big bikes only tu sentappp..giler x adil nya donia..tp dinding keluar air laju tu scary.silap2 roboh semua. tp ni photoshop ke apa ek.pastu yg last tu mmng pernah ada masa belajar kat UIA dulu.org kata mcm busut kubur apa tktau la sebab org nk tolak x bleh.mcm2 cara pun xbleh.tinggal tercongok jela tanah tu tinggi camtu.dorang panggil kubur red indian.kalo lalu mesti tengok punya..huhu..anak ko demam?ko dh lap ngan air asam jawa ke tak?rasanya nk tumbuh gigi x ek?

whitecappuccino said...

akak gelak ida tengok gambar2 ni..kelas ko!
oh ya, budak2 selalu macam tu, anak2 akak masa kecik dulu bila petang ke malam demam, pagi ok plak.

Dearie Pearls said...

Hahahaha...
giler ar...

tahan2 gelak kat opis nie..

'please don't press'

saper ke yg nak press derian tue..
hahaha..

wahida said...

amirah: anak2 aku dah besar la...yg kecik tu, dah penuh gigi dia...hehe..yg sakit ni si abang..risau lak...anyway, thanks 4 ur concern..sayang ko!!

Dilla Ady said...

wahida..nk share petua sket..huhuhu

kalu anak demam time malam jek nih..

amik tujuh lai daun lalang, letakkan bawah bantal die tido..

esok pagi bakarkan lalang tu..buat sampai sembuh..

cara nak bakar lalang tu, bungkus jek dalam surat khabar, bakar paper tu, terbakar la lalang tu skali..

petua mil bagi nih..harap membantu..

kelakar tgk robot tu..terutama tang dadanye tu..huhu

Zura said...

xbleh blah lah gambar2 nie kak...

kasihredha said...

please don't press2 that durian aa...
kalau tak larang pun tak nak press pun...hihi

::FAIZ FARISH:: said...

haha klakar

wahida said...

dilla: tq so much dear!! balik nnt nak buat...

Hanis Azla said...

semalam rasa nak guling tgk.. hari ni bertambah2 lagi..

ieda said...

mcm2 hal ! .. ekekek

paling x tahan dan terbahak2 akak ketawa adalah yg motor di kunci dgn helmet tuu .. adehh dah lah helmet tu hodoh .. ekekkeke

Dilla Ady said...

psttt wahida...baru dapat info dari hubby..

ari nih amik 7 lai, esok pagi bakar..

esok amik 5 lai, esoknya bakar..

dan last tu amik 3 lai, esoknya pulak bakar...

pas tiga ari tu insya allah baik..tawakal ye wahida..anak2 demam nih mmg wat kite susah hati kan..

NzA said...

tang jemur kasut kt tangga tu amat menarik...kreatif apa..jimat ruang.....

eelobor said...

jawap teka-teki main tipu eh..... huhuhuhu

wahida said...

eelobor: tak baik ckp saya tipu...huhu...

alinac lover said...

lawak je kan~

MasZuber said...

keh eh kehh

h4ni3 said...

kahkahkah... adoiiii laaa

kak Erna said...

wahida..senum sendiri akak..memang best..terima kasih wahida..share email yang menghiburkan.
semoga anak wahida cepat sembuh ye..

Cik Ezy said...

wakaka..
xleh blah helmet pon kunci skali..

IMANSHAH said...

WAHAHA NGAH PENGSAN NI GELAK

whitecappuccino said...

tag tuk ida,
http://whitecappuccinol.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html

FreESiA said...

haha.macam-macam kan kat dunia ni...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehehe..semua pon lawak.. ;)

kayzie said...

td org br nampak budak bawa motor smbil sms kat hp..siap lepas 2-2 tgn lg,kat jln bsar lak tu..teror tul..faris pun dmam kak,slesema n infeksi kat mata..doc kt jgkitan dr slesema dia..ermm..mg ank akak cpt smbuh

mummysyafie said...

yang tangga tempat jemur kasut tu aku suka..bleh curi idea ni

yang palang tempat orang lalu tu aku tahu kat ner..itu kat bgn kerajaan di simpang tiga kuching taw.

Citarasa Rinduan said...

apa agaknya tujuan pokok tu tiba2 di biarkan...
dan bab tangga tu...

ayu pun kadangkala guna pakai bila jemur kasut2..hahhahaha

bunga said...

haha..cam2 kan..tapi mmg bunag suka tengok kat blog ni..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

aku tak nak press tapi nak peluk.


haha...

puteri ain said...

hahahaha...style betul..hehe..

makan ubat ..semoga cepat sembuh :)

jeBateja said...

gambo durian tu paling kelako....sape le nak press...ahakz

Softtouch [Hanim] said...

hehehhehe...sgt kelakarlah..apa2 pun sy syg malaysia..

wahida,n3 pasal doyan tu sy sgt kecur liur tau...sgt mngancam isi nya..gebu2....i likeeee

Softtouch [Hanim] said...

hehehhehe...sgt kelakarlah..apa2 pun sy syg malaysia..

wahida,n3 pasal doyan tu sy sgt kecur liur tau...sgt mngancam isi nya..gebu2....i likeeee

aLya maNip said...

plese dun do dat.hahaha
macam2 la ade kat malaysia..

*anak sys tak leh demam siang..nak main2 ngan kawan2..hehe

Pala Maldini said...

haha! macam ini pun ada kah ?

My Little Diary said...

kakakakaaa
memang kelakaa gambo2 tu

The Red Rambutan said...

Salam Ziarah dari saya... Best gambar-gambar tu, macam-macam ye.

www.mrredrambutan.com

AdiaLuze said...

Hak hak hak .. Kat Malaysia pun ada gak gambo2 yang lawak2 camni yee .. Lawak, memang lawak ... ;D

estee_8980 said...

lawak2... durian tu tangkainya panjang, mcm petik dr pokok pn ada... anak x sihat tu..musim agaknya...

..::SangRatoo::.. said...

Malaysia terbaekk laa..hehehe

maya amir said...

kekekek... memang betul2 msia boleh:)

azzey said...

gbr2 pelik tp benar ni ye....:P

klik HB

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakakakaka saya bangga jadi rakyat malaysia...

l a l a , S h a h e i l a said...

menarik gambar2 ni..hehe