nuffnang advert

Tuesday, March 29, 2011

tetiba rasa nak minum kopi putih....

selamat petang semua...

gambar2 di bawah adalah the art of coffee...korang boleh buat? dah, kalau tak boleh buat mcm gambar2 kat bawah, diam2 sudah, layan gambar je....hehehe....

FOR THE COFFEE LOVER....














last pic ni aku tujukan utk anak2 aku yg notti tu...sayang abang dan adik....muah muah....


p/s: tetiba rasa nak minum white coffee lak....eh, korang jgn pegi kat Kluang Kopitiam tau...dah kluar  paper kan??? faham2 sendiri okeh...


sumber: email

28 comments:

Jo Qusary said...

Kluang Kopitiam???

::FAIZ FARISH:: said...

cantiknya, tak sampai hati nak minum

mungelily said...

sedappp nyer....
dgn aroma kopi tu lg kan...design plak..xblh bla..cantikk haha...

Cik Ezy said...

cantek la lukis2..
nk mnom pon xsnggup rasenye.. hihik

My Little Diary said...

kreatif dorang ni...
kalau camni, bagi kat aku,
aku tak minum... aku pandang jer.. huhu

NM02 said...

tak sampai hati nak minum jah oi...

wida said...

nasib baik x minum kopi..so x lah terasa sgt isu kopitiam kluang tu..hihi

dwaty said...

nak secawan coffee... hehehe

sha a.s said...

kalau la kopi cntik cmni hidang dpn aku,aku buat frame je....sayang lar nk minum

rATu kEBaYA said...

sayang nak minum..

rasp said...

suka yg bermotip cam butterfly tu...

Hanis Azla said...

lepas puas tenung baru boleh minum.. he..he.. sayang..

kasihredha said...

akak suka yang second last tu...
kalau akak sure ambik gambar puas2 dulu, baru akak minum

sekamar rindu said...

cantiknya....mcm x nak minum laa pulak..:)

Dilla Ady said...

isk..cantik2 sume kopi nih..

rase sayang pulak nk minum..

tak penah lagi rase white coffee..

eh, terasa2 pulak bile kluang disebut2..hihihi

Yan said...

Bestnya coffee.. akak baru cuba orange coffee tu pun dah syok gile..bestt

whitecappuccino said...

ida kan tahu akak cintakan white coffee!

IMANSHAH said...

kopi cicah bahulu terbaik!!

Citarasa Rinduan said...

wahida--
lama ayu tak singgah sini..alhamdullilah ayah mertua ayu semakin sihat...syukur..terima kaish selalu beri kata2 semangat utk ayu sklrg

PS: nak buat kopi pun ayu tak pandai..sebab tak reti minum kopi...heheheh ini kan nak jadi macam tu??
agak2 harga mesti puluh2 ringit!!

Softtouch [Hanim] said...

~cntiknya kopi2 tu..kagum tgknya...nak minum pun mcm xsmpai hati..

oo kopi kluang tu, mmg xpernah try pun..tulah xhalal..

~wa..resepi kari ketam..thanx 4 sharing..

sarah-najwan said...

akak ni xpenah minum white coffe
guaner rasa gak ida wey..hehe

maya amir said...

bile dah cantik2 mcm tu..sayang plak nak minum..heheh

NzA said...

xsampai hati nk minum..cantik sgt!!!!

Zura said...

aduhai..

Myra Jay said...

Fuhhh comel la air nieh.. Nak minum pun sayang.. :)

amirah said...

ai ai coffee lover..cantik siut yg gambo kapal layar tu..sapela yg buat ni..mmng sah2 le tak minum, buat tenung jela.
kluang station ke kopitiam weh?ni bengang betui ni sebab baru je minum.ate nye bos baru bagi sepeket besar kopi kluang rail tu.ada klien bagi.bengang baru tau.benci tau.camne niiiii..dah minum bykkkk..ni taktau lagi yg benda2 lain makan hari-hari ni.karang tanam ubi kayu je, makan tetiap hari baru tak was2 semua benda2 niii

nusha said...

alamak,trgoda sy ngan mnuman ni kak!!

sicomot-comel said...

suke tgk corak love yg ade muke org tuh..
huhu

Kluang Kopitiam ade ape??
hihi..xtahu menahu pown..haha