nuffnang advert

Wednesday, March 30, 2011

selamat menjamu selera wahida....

selamat pagi semua...

yeeehaaa, hari ni nak tunjuk aku bekfes apa...hehehe...


aku panggil ni nasi goreng bodoh sbb goreng kosong, letak telur mata utk menceriakan lagi nasi goreng aku tu...

 pagi ni aku sgt rambang mata, tgk kuih semua nak...mini murtabak aku amek dua...bahulu kemboja aku amek dua...nyaris popia sambal tu aku x amek dua...dah nak angkat jugak tadi tu, tapi ada lak minah sebelah aku tu duk jeling2 aku...mesti dia ckp apa buruk benar melantak minah sebelah aku neh...agaknya lah dia ckp mcm tu...ekekekekek....tak tau la aku boleh abes ke tak ni...nasi goreng tu dah selamat aku telan, kuih2 tu still tercongok duk tunggu aku nak mkn dia...ah, kalau x abes, mkn la waktu ptg ye dak...
pas tu ada lak hotcake ngan hash brown mekdi si mek jah tu bg....adeh la...mmg aku mkn ptg nnt la jawabnya...huhu...

total semua menu di atas adalah rm 4...murah ke mahal ek??


p/s: wahai pompuan mulut longkang yg busuk lg hanyir, kalau ikutkan hati aku, aku nak je carutkan ko kat dlm blog aku ni, tapi aku x nak kotorkan blog aku yg suci murni ni dgn segala cacian bagai, kesabaran aku dah sampai ke penghujungnya, ko tunggu...aku akan bagi pengajaran yg sgt bermakna utk ko...c u soon!!

43 comments:

atty's said...

kuih-kuih tu semua menggugat iman sungguh .

NM02 said...

sabar jah... dia lom rasa penangan kau lagi tu...

Ena said...

DAPNYA KUIH TU.. ADEII..

ENA MAKAN ROTI JE TADI.. TAK BERANI NAK MAKAN MACAM2.. PERUT BELUM BAIK SEPENUHNYA.. HUHU..

SABOR SABOR.. SAPER LA TU..

::FAIZ FARISH:: said...

mak oi, sedapnya

rATu kEBaYA said...

murah... mini murtabak tu nampak macam sedap

Zura said...

suke masuk blog akak kalau ade gambar makanan sbb gambar akak besar n terase mcm makanan tue depan mata n boleh ngap je...hehhee..

hysman said...

adeiii...
nasi goreng bodoh?
kesian nasi tuu...hehe

tp popia sambal tu..
fuuulamakkk,sentap woo..
sodap beb...
hehe

Gieyana said...

sedapnya yang..tgk nasi goreng tue walaupon nasi goreng bodo, nmpak sgt menarik...kuih tue pon sedap tue..meh postkan kt sini..:D

nurkass said...

ok lah tu wida regenya..murah tu..
yg hijau tu kuih bakar kan..sedapnye..

nurkass said...

ok lah tu wida regenya..murah tu..
yg hijau tu kuih bakar kan..sedapnye..

estee_8980 said...

murtabak mini tu cam best je...

eLLy said...

Klu $4 hinggt .. semua tu murah ;p

Hanis Azla said...

berpatutanlah harganya tu.. dah kenyang ni.. tp tgk makanan org terus rasa lapar balik.. adoooii..

Dilla Ady said...

sedapnye tgk kuih muih tu..paling tak tahan popia sambal tu...slalu bulan pose jek jumpe...

Daddy Ziyyad said...

sempat warning pompuan bermulut longkang tu..ekekeke..

eh..dia baca ke blog ko?

Myra Jay said...

Sedapnyer kak.. terus lapaq nieh.. :)

wahida said...

daddy ziyyad: aku rasa dia baca...

makdara TERdiva said...

pg ni MDT mkn swandish scramble egg..nak kurus katanye! kehkeh!

Cik Ezy said...

tgok nasik xla terliur sgt..
tp tgok kuih tu rase nk telan je..
hak3

ct shah said...

jah,sape pompuan mulut longkang tu???

wahida said...

ctshah: ko akan tau jugak satu hari nnt...

ieda said...

sabor dik .. ekekke .. ape2 pun menu kita same lah dik pagi2 nie .. dah 2 hari mkn nasi grg pedas wooo .. :))

rm 4.00 ok lah tuu :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

erks...marah nyer wahai wahida?sabr..sabar...

apep un yg ko mkn tu semua nyer menyelerakan! :)

amirah said...

RM4?ko biar betoi.kat melaka pun haram nak dapat rege cam tu tau..murahnyaaa..alamak..siapakah perempuan tersebut di atas itewww?

Joy said...

trs x sabar nk pg lunch ;)

bunga said...

yumm..sedapnyer..nape la bunga akan lapor bila tengok makanan sedap..ahah

AkuMuzikFilem said...

goreng sendiri nasi tu ek, siap ada sambal, buat sendiri gak? hehe. eh, siapakah perempuan bermulut longkang?

sha a.s said...

babe, aku bknla nk nyibuk..xnk amik tau pun hal org...tp nk tnye la, sape pompuan mulut longkang tu? ahahahahha

chugie said...

semua nye nampak sedap.. just RM4 utk semua ni? ok lah tu!

kiwi said...

pagi ni brkfast mkn roti je..aish..sempoi la ayt akak yg ko tggu tu..hehe..

wahida said...

sha: takkan ko tak boleh agak...

sha a.s said...

haaa!!!! aku da tau!!!!!!! aku mls la nk ckp dia tu puaka ke x, sendiri paham la kn babe.........yg penting, aku x cr psl ngan dia..dia je suke cr psl dgn org lain! dushh dushh

sha a.s said...

info tmbahan : yg ko kata puaka tu kn, dia ni jenis kejap baik dgn org, kejap x...kejap baik..kejap x....so lebih baik bhati², jgn jd mgsa dia seterusnya............

Allah tu Maha Bkuasa, tiap² yg teraniaya pasti dpt pmbalasan...ko doa jela babe...x guna kite nk hukum org cmtu.....lebih baik S.A.B.A.R

sha a.s said...

sekian, terima kasih (matila asik² komen aku jeee)

mungelily said...

kuehhh2 tu sangat la sy suker..nak2 bahulu kemboja tuhh walawehhh nyaman kata org sarawak..(sedap)hehehe

azzey said...

samalh nama saintifik yg kita bagi utk nasi goreng yg cam gitu. nasi goreng bodoh...hu3...

klik ur HB

sicomot-comel said...

bahulu kemboja??

hm..org salu ckp itu kuih bakar ~,~"

Dee said...

murahlah tu..4 hengget semuanya..ko ada bela hantu raya ke mkn byk tuh?

psst..bukan aku kan pompuan tu? ko blogkanlah..aku suka benda panas2 nih..hahaha..

nieda said...

boleh mkn dari pg sampaiiiiiii ptg

mummysyafie said...

kalau RM4..tu kira murah la tu ida. kat putrajaya ni..nasi goreng campur telur tu mau nya cecah RM5

rasp said...

isk murah tu beb....RM4 mcm2 ado...

nie edisi panazzz pasal apa nie sis?

fyna said...

waaaaaa...sedapnye...

Long said...

murah... mini murtabak tu nampak macam sedap