nuffnang advert

Wednesday, March 30, 2011

nak main sembunyi2 lak...

selamat petang semua...

ptg ni kita main sembunyi2 plak ye...

korang nampak apa yg tersembunyi?? cer carik...kalau korang dpt, mmg korang hebat sbb aku masa pestaim tgk, sumpah aku tgk gambar ni x de apa2 yg tersembunyi pun...huhu...nampak sgt la ku ni mmg rabun kan?? aku agak, mesti korang dpt teka...(  gambar dah buat extra large, mesti korang lg senang nak carik kan )

jawapan akan dipublish esok.....selamat mencari!! err, x de hadiah tau...suka2 je ni...


p/s: selepas sungai lui, aku sgt giler dgn awan nano sekarang ni....

35 comments:

ct shah said...

aku tau..aku tau..gambor kepala kucing..hahahhaaha.(sbb penah tgk dlm blog sape ntah seblom nih)..

terer tak aku jah????:P

NM02 said...

aku pun suker awan nano. suker tgk video klip dia. sesuai sungguh si hafiz ngan herman tino tu jadi anak beranak kan..

tengah tunggu nak tgk video klip zizan ngan dina dalam lagu selamat tinggal. katanya best menusuk jiwa

NM02 said...

mmg jawapannya kepala kucing... dalam email kot mariam

sha a.s said...

muka kucen terselit kt celah² papan tu....tomeyy gile! ahahha

::FAIZ FARISH:: said...

eh pesal ada perempuan rambut panjang? heheheehe
seram tak?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

sah bertambah rabun dah ni.

tak nampak ler..

wida said...

kucing ker?nape sy x nmpk apa2 ni..rabun gila sy ni!

sarah-najwan said...

napok pagar merah
ade mende selit
tapi xtau apo..hihi

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mane mane??ape ape??aku x nmpk punnnn...huhu...rabun ke aku nie??

My Little Diary said...

yeayyy aku nmpk
papan kayu color merah... huhuhu

h4ni3 said...

haa.. nampak jugak dah kepala kuceng tu
huhu~ ngape ler kat situ yg dia nyuruk

azzey said...

sker awan nano gak..:)

nurkaloi said...

hahah kaloi pun tawu
ade kucing terselit kat situ....

dulu wktu kaloi first time tgok pun tak tawu gak

heheheh

AdiaLuze said...

Naik juling bijik mata nak cari ... Tapi nampak gak kepala kucing terselit tuuu .. Hehehe ..

P/S : Bestkan lagu Awan Nano tu ... tgk video klip lagi sedey .. Heh~

kayzie said...

hihi..dah nampak gak kepala kucing cute kat celah tu..huhu

Ena said...

lama dok tenung apa ke mende la yg tersorok.. owh.. upernyer kepala kucing.. camne leh terselit kat cecelah tu kan.. hihi..

sicomot-comel said...

hahhaa

ade kucing larh ^^

kitorang mmg hebakk kan??kih3

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

MARI TOLONG KUCING ITU

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

datang lagi ni ..


orang nampak kucing tapi aku nampak tikus... hehehe..


memang sah dah bertambah ra-alif bun..

Cik Ezy said...

nmpk kucing terselit kat ctu..
ekeke

nelly said...

Aiseh ..main sembunyi2 ?
ni yang lembap nak pick up ~
hahaha

mR.sYaH said...

nampak muka kucing yg kesedihan.. mungkin baru lepas putus cinta... heeh.. betulkan?

Yan said...

meow..meow... nak bunuh diri ke dia kat situ..

chinta... said...

saya tahu...kucing yang dok terselit kat c2 kan...huhuhu...nak tuntut hadiah nih..hehhehe

Amy Syaquena said...

alamak amy x nampak pape pun , cuma nampak pagaw tue je..

nieda said...

ishk ishk...kucing? mana??hehe

jeBateja said...

alaaa...pasal kepala kucen tu kan...kan...kan...

mummysyafie said...

semua duk kata kepala kucing, tapi naper nor tak nampak erkk? sah..dah rabun ni ida

ieda said...

hahah kucing ker .. huhu pueh akak tgk .. memang akak rabun punn siap bukak cermin mata haaa ekkekeke

Pala Maldini said...

ooo. kepala kucing rupanya...

Myra Jay said...

Yeayyy nampak kepala kucing tuh..heheee.. :)

rasp said...

walopun dah tau ada muka tucin...
dah lupa kat mana...
cari punya cari..nampak gak akhirnya hehehehe

NzA said...

xnampak la...boleh tak tolong buangkan pagar kayu tu......

Zura said...

hehe...ramai yg jawab kucing..

Dilla Ady said...

apsal dilla tak nampak ye..kt mane ka kucen yg disebut-sebut tu?