nuffnang advert

Tuesday, March 8, 2011

semalam seksi tak hengat, ari ni?

selamat petang semua...



ari ni seksa aku tgk...huhuhu...


p/s: jgn kutuk lelebih, dorang x pernah kutuk korang...muahahahaha!!



sumber: natalia ( thanks dear! )

47 comments:

h4ni3 said...

auuwwwww

sukeeee tengok pakcik tu pakai lipstik!!! :D

LiNda said...

hhahaaha

adehhhh
sakit perut ketawa
muakakakaaka

h4ni3 said...
This comment has been removed by the author.
♥ Mrs.Eady ♥ said...

tak rela mak nyah!..auwww...:)

bunga said...

biar betik??

Zura said...

hahhaa..alahai..

aLya said...

pergh!!! yg nie seyes seksa..hahaa

Ati Masrif said...

comeiinya...

mesti anak dara kita minta cekak bani tu..huhu

rasp said...

hehehehe i tak rela kutuks u :D

nurkass said...

yang last tu sekali pandang mcm lan pet pet..haha

mama maman said...

wahida... nih lagi la tak stim... hhhaaa....:)

kak Erna said...

wahida..aduhai..memang seksa..he he..

Syat0za said...

erkk.. *terdiam..

wida said...

Tet....(sbb sis x bg kutuk, so nak syp jer!)
hihi

kasih.annur said...

mmg seksa tengok gmbr² nie :)

Pala Maldini said...

sumpah aku tak kutuk..

sya hassan said...

terseksaaaa makK!! auwww!!

white rose said...

fitrah manusia...
setiap manusia ade kemahuan masing2...

Fieza79 said...

aduiii...mcm2 la dunia ni..

Hanis Azla said...

tgk sambil senyum ajer.. tak berani nak kata apa2 he..he..

Dee said...

auwww..auwww...

bonda dadif aka akish said...

awwww@@@

feeewiitt!!!

NM02 said...

cicak!!!!

ZSqueenbee said...

ade sje kakak aku srg ni..ade sje dia nk letak kt blog die tau..hahaha..klaka la akak...ciannye mereka ni..xde cemin ke nk tgk dri sndri..aduhhhh..jdi jela jntan...

Jo Qusary said...

aha... nak ngorat spesis yg nie jugak...

atty's said...

speechless..hahahahahhahahaha

IMANSHAH said...

perlu ke ucap selamat hari wanita untuk mereka??

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tergoda, oppps.. ternoda ai nyahhhh.. ;P

Raji berkata said...

hahaha sokong cikgu Iman
nak ucap ker @@

Dilla Ady said...

btul jugak kate wahida tu..diorang tak penah kutuk kaum lain pun kan..

dilla kutuk dalam ati jek la eh...hihihihi

sicomot-comel said...

hahahhaa..
lawak3..
seksa betul..huhu

akk ! gambar pakcik yg kedua tu mcm Zizan Raja Lawak..cuma yg ni terbaekk dari ladang afrika..keh3

Mamamya said...

muahahahaha.....aku tgk n3 ni dgn en.suami...dia pun ikut gelak guling2 ngan aku wahida.....giler kentang nih!!! mmg sekso jiwo dan rago!!!

kasihredha said...

akak senyum je tau :)

sarah-najwan said...

tu lah..manusia ni suka berubah..

ieda said...

ahahahhaha x hinggat wehhh dikkk :))

mungelily said...

auwwwwauuu hahahahah menag seksaaa kakk hahahaha...

Citarasa Rinduan said...

nie okey dari semalam...

selamat hari wanita wahida..

mummysyafie said...

ni pesta ke apa ni wahida? hihi..yang last tu aku sokong..

tak boleh gelak..sebab diaorg pun tak pernah gelak kan kiter.. :)

Mak Su said...

x dpt nk tgk gambar, fail download... anyway, selamat hari wanita... kebahagiaan kesihatan baik dan kesejahteraan utk wahida :)

nur anis said...

hahahaha..tak kutuk..gelak je ok..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Baby akak cop yang baju pink tu.minatlah tengok hairband ke topi atas kepala dia.

AdiaLuze said...

Wakaakakakaka... Sesapa yg dah 'terlanggan' diaorg waktu mlm mesti menyesal giler...Wakakakakka

maya amir said...

kahkahakah,,..tak tahan gmbo last tu:D

Sabihah said...

ayooo...terseksa jiwa menengoknye...

adeh2..sakit mata...hahaha

Sabihah said...

ayooo...terseksa jiwa menengoknye...

adeh2..sakit mata...hahaha

NzA said...

ho.ho.ho....trgoda i nyah...

sw33tdarling said...

tak selera youuuu auuwwwwww!!