nuffnang advert

Wednesday, March 9, 2011

dah dapat dan bakal dapat...

selamat pagi semua....
ari ni nak citer yg aku dah dapat hadiah GA aku dr nieda...hadiah ni sebenarnya aku dapat ari Selasa minggu lepas...gile lama baru nak hapdet...heheh...ala yg aku kecoh aku dpt grand prize bagai...pas tu yg korang dok ingat aku menang besar la, menang motor la...hahahaha...aku menang keychain dan FM je lah dr Sarawak....ngeee.....

direct sampai kat opis aku, terus ke meja aku....masa dapat gembira x terkata....hehehe..

ni dia key chain dan FM dr Sarawak...walaupun dulu dah pernah gi Sarawak tahun 2007, tapi masa tu haram x terfikir nak beli FM bagai...tau beli keychain je...bila dah ada blog ni terus aku berjinak2 ngan FM...skang pegi mana2 je aku carik FM dulu....so now dah ada FM dr Sarawak, aku rasa sonok la, at least hilang la rasa frust sbb x beli FM masa kat Sarawak dulu...huhu....thanks nieda!!

ni pulak hadiah yg aku anta kat follower bertuah aku yg ke 300 tu...hadiah utk dwaty...yg ni aku dah pos semalam...harap2 sampai ke tgn dia ngan selamat...dan harap2 jugak dia suka ngan apa yg aku bg neh...


p/s: pas ni akan ada lagi nombor bertuah utk bakal follower aku...apa nombornya biarlah rahsia...dan Insyaallah akan ada jugak gift utk pengomen tegar....terima kasih aku ucapkan kat korang sbb rajin komen kat blog aku walaupun korang tau aku masih belum wujudkan kolum pengomen tegar.....itu juga akan diusahakan....Insyaallah...

33 comments:

sahromnasrudin said...

wah!@!!! mane tau sy akan muncul sbg pemenang sulung hahahahaha..perasan kan

amirah said...

fuhh fuhhh..sembur2 sket..bila la nak jd bertuah nih??

Fieza79 said...

sonok nyaa dpt hadiah...fm pulak tu..

hari tu pn gi sarawak tamak rembat FM beketui2 ketui...sama tu FM kucing kita..!

Mamamya said...

puhh kanan...puhh kiri....minta2 aku lah yg bertuah lps ni yerk wahida...kot2 ko plak nak hadiah motokar...ekekekeke......

btl la kan...dulu lansung x pandang benda alah nama FM ni..sejak jd blogger barulah hegeh3 nak kumpul...ngeeeeee....

Myra Jay said...

Tahniah kak, cantik ar FM ngn key chain tu:)

~ yus ~ said...

suka pulak tengok keychain dia tu..:)

NzA said...

tahniah!!!!!
akak pn skrg minat sgt kumpul fridge magnet tu....

My Little Diary said...

wah... bagus lah, dah kumpul FM... mcm aku, mmg dah lama berjinak kumpul FM....

p/s: nak FM dari vietnam tak... hehe

nurkass said...

tahniah wida..
cantiklah FM tu..
kalau letak kat peti ais aku lg cantik..wakaka..

NM02 said...

yey yey... jah dapat FM!!!

Zura said...

cantiklah kak FM ngan keychain tue...sy dulu pun mana pk nk beli FM mase smpai sarawak thn 2007...beli keychain je...

rasp said...

comeinya tucing tu....
bila jadik blogger nie...
dah ramai kenalan, leh tukar2 FM :)

Raji berkata said...

menyesal follow awal2
hahaha hadiah utk follower yg dh lama follow bertuah xde ker?
hak2

wahida said...

raji: itupun ada dlm kepala aku gak ni...insyaallah, ko tunggu je la sebulan dua lg...hehehe...

HonEyBuNNy said...

seronoknya dapat hadiah....meh share2 kak....heheh

Dee said...

nti aku follow ko lg skali..aci tak dik?

aku gi kuching nti..aku belikan ko FM sarawak lg ye..hehehe..

kasihredha said...

semoga nombor akak naik sbgai nombor btuah...hahahha
nak hadiah dr wahida...huhuhu

rATu kEBaYA said...

tahniah..

bestnya dapat hadiah

Daddy Ziyyad said...

Bilalah aku dapat jadi pembaca bertuah yer...hmmmmmm...

Dapat poslaju cheese nan glamer tu pun okeh dah...

~miahaha

h4ni3 said...

peti ais saya dah penuh dgn FM.. mana lagi mau tampal?? hehehe

atty's said...

cute fm kucing tu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

apo la gamaknye adiah tuk dwaty tu ye? ahahaha aku lak kepochi..kot2 la ko pos anak tucing kan dalam tu..kikikik

Cik Ina minat Do do Cheng said...

FM boleh tepek kat pintu fridge. berblog ni best gak kan selain dapat kenalan, dapat cenderahati lagi.

makdara TERdiva said...

bak fm tu separuh..:P

kasih.annur said...

:) .....bila lah leh dpt GA ni...bertuah kah saya ???? huhuhu

✿ etiey erywan ✿ said...

tahniah...

chugie said...

cantik FM and key chain tu.. sy pun bakal dapat juga.. tengah tunggu gak dari nieda ni!

jeBateja said...

ada jugak ke pengomen tegar....ishhh....dapat hadiah apa...?...dodol perasa pandan ke....

intan morsalin said...

bla la leh mrasa gift dr wahida ni...kuikuikui..

Pala Maldini said...

rugi lah.. kalau macam ni, terpaksa lah UNFOLLOW... huhu!

Dilla Ady said...

jelesnye..nk jgak hadiah..huhuhu..tak malunyeee..

sw33tdarling said...

teringat keychain penyu yg aku antar kat kty.. aku pakai setem 80sen, pos sendiri suruh letak.. pun tak sampai2 jugak.. hampeh jer tauuu!

whitecappuccino said...

bertuahlah ida ni..