nuffnang advert

Wednesday, March 9, 2011

sayang lak nak makan...

selamat petang semua...
unik kan coklat2 kat bawah ni....rasa sayang lak nak makan...agagagaga....















entah kenapa aku suka sgt coklat yg bentuk stationeries tu....huhu....


p/s: coklat yg hubby bawak balik dr Langkawi hari tu pun masih byk lg dlm peti ais...x terhabis2...hehehe....



sumber: email

51 comments:

Hanis Azla said...

akak pernah beli coklat bentuk tools tu nak bagi kat org.. masa nak bagi tu rasa sayang sangat.. lps dah bagi, org yg terima tu pun sayang nak makan.. he..he.. cantik sgt jd gitu plk kan..

✿ etiey erywan ✿ said...

kalau cam ginu rupanya harus sayang nak makan kan...

sha a.s said...

dah sayang nk mkn, bwt frame pehtu gantung....

cik dah ganu kiter said...

syg erk..toksah mkn la....

bagi cik dah xpe...cik dah suka mende2 gitu...

sya hassan said...

ala.. mkn je.. pstu bli yg laen plak.. hahaha

NM02 said...

rajin kau upload gambar yg banyak setiap ptg ek... ngeeeeee -__-

rasp said...

chomei & kelakar la choc kuda yg last tu...
mmg sayang nak makan kalo dah gini ghupanya...

Amy Syaquena said...

kalau macam tue ropanya memang x sanggup nak makan...huhu

lydzar said...

memang unik!!

buat hiasan aje la..cuma kena letak tempat yg tak panas la..kalau tak, cair..

Pala Maldini said...

kalau tak habis... pos lah dekat aku..

aku boleh tolong perabih kan..

Raji berkata said...

kalau aku bntuk cmner lawa pun kalau bab makanan trus telan jer xD

h4ni3 said...

comelnyaaaa

rATu kEBaYA said...

x sangup nak makan.. tapi klu depan mata terus ngap je..

liyana said...

dh mcm bkn coklat je, so ase x rela nk makan. hehe
meh pos sini sikit coklat langkawi! :D

puteri ain said...

coklat ..:(
dah terliur dah...

btw lawa giler ada macam2 bentuk..hehe

Zura said...

mmg unik kak tp kalau dia buat bentuk manusia ade ke org nak makan erk..??

nurkass said...

aha..
yg dlm peti ais ko tu meh pos sini sket..gerenti abis..haha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak lalu lak nak makan yg natang kuder tu

amirah said...

yg pelik2 tu bukan sayangg..takut ade le weh..takut kang tercekik pulok..huhu

kasih.annur said...

mmg syg klu mkn....klu dpt kat saya...simpan dlm almari..buat hiasa ajer la..

p/s - mitak sikit coklat dr langkawi :)..hihihi

NzA said...

kalu dpt simpan je dlm peti ais cz syg la.....

Dilla Ady said...

dilla suke yg cawan2 tu ha...cutenye..nk pegang pun sayang nih..apatah lagi nk makan...

Ati Masrif said...

2nd time dtg baru leh komen..

kak ati pernah dpt gift coklat dari
blogger nabilah
punyalah sayang..sampai lani
simpan dlm almari hiasan

hihi...^___~

sarah-najwan said...

kalu akak mmg xle mkn sb rasa pelik ngan bentuk dia..ehehehe
jadi xlalu kot..

Citarasa Rinduan said...

coklat???

ayu tak kisah,,ayu akan habiskan gak..!!!!!!!!!!1

peveret coklat..sure kalau dapat..makan banyak2..ambil gambor tunjuk kat wahida...hahahahhahaha

sisdee said...

kat langkawi kena tgk jenis coklat gak ek..kdg2 bntuk lawa tapi tk sedap..huhuhu

yg ni..emmm punn syg gak klu dpt coklat nie hahahahah

KHRLHSYM said...

rasa sayang nak makan. hehe.

p/s: tak berat sangat blog u, i pakai unifi takde masalah. :p

Fieza79 said...

mmg syg lerr nk mkn...tp kalau mkn coklat kuda tu sure sekerat je habis nya hahaa

elok bt hiasan je...nk mkn tk kose lahh..

Joy said...

mcm-mcm rupa ada yea..

HonEyBuNNy said...

wah...dapat cokelat cm tu sayang la nak makan..heheh

a.samad jaafar said...

wahida.. agaknya coklat tu bukan utk dimakan kot..tapi kalau bukan utk dimakan.. tak kan nak letak kat almari perhiasan ye..? ntah...konpius!

shams said...

kak..simpan dalam arkib kat umh lau tak makan..heee

kak Erna said...

wahida..tiba2 pulak terasa nak makan coklat

jeBateja said...

kalau mcm ni...den pun sayang nak makan beb.....ahakz

mungelily said...

sangat sedappp coklat ini..
oh memang rase syg nak mkn ok!

maya amir said...

sukak coklat juga:))

azieazah said...

Coklat dari Langkawi paling top adalah Daim...

layan jerrr..

Antara Tergelak dengan Terbahak... Hak Hak Hak Hak!

mummysyafie said...

coklat design2 ni nor pernah beli sekali je..pastu sayang nak makan..

Yan said...

Suka nya yg pensel tu..

Softtouch [Hanim] said...

-cantiknya coklat tu..betul. syg nk mkn...mesti mahal sbb mcm2 bentuk coklat tu

-wa..bestnya wahida dpt fm dr nieda..samalah dulu sy pun x inat fm skrg ni terpengaruh ngan kwn2 blogger terus minta nk kumpul fm..

MasZuber said...

O.M.G

cokelettt..

white rose said...

coklat ni xsedap kalau dimakan...
keras je...

ghost writer said...

aku akan makan sikit-sikit..

contoh coklat dragon tuh,aku akan mulakan makan giginya..supaya dia tak makan aku balik..

haha

♥ Mrs.Eady ♥ said...

huwaaa....mmg takkan ku mkn!tak sanggupppp...

Aleyn said...

I selera jer tengok...

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

sw33tdarling said...

kalau takat yg petak2 tu aku telan jer... tp dah tua2 ni kurang minat skit laa cokelat2 niii

hysman said...

amboiii...
mkn cokelat je kak yer...
takpe awet muda..
kehkehkeh

bunga said...

wahhh..mmg unuik la..rasanya nak makan pom sayang ni.haha..

sahromnasrudin said...

semua tue utk dimakan ke?? sy ingat utk buat perhiasan je heheheheee

eLLy said...

klu dah semua berukir mcm nie test coklat nie mesti dah lari ...

p/s ish tak bersemut la pulak ye ;p

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

kalau syg nak makan tengok je kak... huhuhu...