nuffnang advert

Friday, March 25, 2011

sapa yang nak tgk sgt tetek ogy neh???

selamat pagi semua....

pagi ni aku nak citer sikit pasal aku dpt capture beberapa keyword yg korang duk search...ni aku check kat nuffnang aku lah...

 gatal la korang neh...nak tgk gigitan tetek bagai...

 tetek meleh ni mcm mana lak kekdahnya...eeee, seram sejuk aku dgn sapa yg duk search keyword mcm neh...

tetek ogy mana lak korang neh?? adeh la....


baik korang ngaku sapa yg duk search keyword mcm kat atas ni?? kalau korang ngaku, ada hadiah utk korang!! hehehe....
sebenarnya banyak lagi yg pernah aku tgk, mcm2 jenis keyword, tapi dulu aku x pandai printscreen, skang dah pandai, so aku capture lah mana2 yg aku rasa klakar...hahaha!!


p/s: pernah dulu ada org search ' membangkitkan keghairahan suamiku ' ....
      mmg tak agak2...ekekekek....

34 comments:

liyana said...

hahahaha mst ogy ahmad daud ni kan? kisah kontroversi die dulu2 ni kan.. haha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sure dalam posting mek jah ade tertulis tetek..sbb biasanye search engine akan detect website yg ade tulih camtu..eheheheh

rasp said...

mak aiiii 18sx oooo....hahahahaha

sha a.s said...

ahahahaha......lawak la da...

mama maman said...

yg last tuh best... i mean 'mmg tak agak2...ekekekek...'

hhhaaaaa....

Yan said...

akak rasa dia nak caompare antara Ogy dulu dan ogy sekarang.heee

kasihredha said...

dahsyattttt...hihi

sisdee said...

hahahah dah cam blog lucah lak uwaaaaaaaaaaa...teruk mmg dorang nie tah hapa2 :((

|| NaFiRaa || said...

hahahahha.. sabor jek laaa.. sy jarang cek key word tuh.. tapi slalu tgk org wat n3 pasal key word nih..:))

nurkass said...

wakaka..
ogy jadi pilihan..dasar betul diorang nih..

..::SangRatoo::.. said...

Da..ko pun carik yang itu² je kan..heheheheeh

sW33tdARLiNG said...

wakakakakaka....! sib baik nama kau bukan ogy...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wakakakakkakakakakakakakka nasib baik nama aku lain...wakkakakakakaka

bonda dadif aka akish said...

akakakakkaka....nak tulis ko punye dorang segan...

=D

kayzie said...

aiyyaaakkkk..mmg tak agak2..haha

Hanis Azla said...

rasanya wp offer hadiah tentu takde sape yg nak mengaku.. malu tu wei.. tp nak search mcm tu tak malu plk kan..

hanim azhari said...

wakakkaka..akak ade wat entri 18sx ke?

Myra Jay said...

Mcm2 la orang skg nie.. Gersang sgt la tu..
Agak2 la nak search camtu kan..huhuu

Citarasa Rinduan said...

wahida!!!!!!!!!!!!!
ayu mengaku ayu yang search..
hahahahha............poyo...tak ada kerja kan, baik cari idea nak masak lauk tengahari....

ikan bawal nak masak merah lah...jom wahida..makan2

Dee said...

ko mengaku jelah blog ko ada unsur2 lucah..kalo tak..takkan org search..hahaha..saja2 je tau..

atty's said...

nie mesti ada unsur lucah ke kat blog ko..hhahahaha

Pala Maldini said...

haha! tobat tak ngaku..

~ yus ~ said...

:)

sarah-najwan said...

internet ni mcm tu la
taip aje yg terlintas
seme akan keluar..

tu psl byk salah guna
terutama yg lemah iman..

makdara TERdiva said...

itu mesti kerja budak2 ingusan..haha!

mcm keywords kat belog MDT..

geli sedap mengatasi carta box office keywords di belog ini..grrrr

Ena said...

ekekekekke..

mcm2 la dorang ni.. search la mende yg semenggah sikit.. ini pasal.. ish ish ish..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mcm ni pun ade ke???huhuhu...:)

My Little Diary said...

hehe
wida... kat nuffnang aku pun ada gak keywords2 lucah ni...
nanti aku pun nak share jugak lah dgn blogger lain.. huhu..

eLLy said...

oiitt .. dah jadi tempat rujukan kes 18sx nie :)

mR.sYaH said...

hahahah...
sifat ingin tahu yg terlalu tinggilh tu..

aDieyZa said...

hihihi.. mcm2 hal la.. kelakar pulak kan.. yg pasti orang tu bukan zana yer..

Dilla Ady said...

erkkkk..da macam lucah da nih wahida..

memacam keyword diorang search kan...yg takde kite sebut skali pun kuar jugak..

Raji berkata said...

hahaha dah terjadi blog lucah pula
dorg search keyword pelik2 =.="

Mama Gee said...

aiyakss..tecekik jap mama bila baca yg last tu..ogy mana tu? muahahaah..adussss