nuffnang advert

Sunday, March 27, 2011

korang pernah main cucuk bontot member tak?

Aminah adalah seorang budak perempuan yang malas dan tak pernah tumpukan perhatian ketika belajar. Satu hari ketika dalam kelas agama, Aminah tidur seperti kebiasaanya. Ustazah pun tanya soalan..


"Sape orang yang patut kita hormati dan sayangi?".

Takde sape jawab. Ada la sorang budak laki kat belakang Aminah tu jahat sikit.

Dia pun cocok bontot Aminah dengan jarum,Aminah pun menjerit "MAK!!"

Ustazah pun puji Aminah sebab bagi jawapan yang betol.

Aminah sambung tido balik.

Ustazah tanya lagi soalan.

"Sape pencipta alam dan segalanya?"

Budak tu cocok lagi ngan jarum,Aminah pun menjerit "YA ALLAH!!"

Sekali lagi ustazah puji dia sebab bagi jawapan yang betol.

Aminah sambung tido balik.

Pastu ustazah pun tanya lagi soalan.

"Apa yang patut sorang isteri ucapkan pada suami setiap kali sebelum tidur?"

Budak tu cocok lagi.

Tapi kali ni Aminah bengang dan dia kata

"Ko cocok bontot aku pakai benda tu lagi siap!!"




p/s: blog aku bukan blog lucah tau...x baik korang.....ekekekek....



sumber: email

36 comments:

makdara TERdiva said...

dear,
lepas dah register kena tuggu moderator Apesal.com tu bagi password..lebih kurang dlm mase 24 jam..

kena check email selalu :D

Ena said...

agagaggagga...

tak pe tak pe.. kasi cerah mata sikit pepetang hari ni.. :D

Jo Qusary said...

usatzah tu pun pengsan dek kerana terkejut yg amat sgt...

rasp said...

kahkahkahkah....
mesti ustazah terkezut sbb murid2 zaman skarang dah bijak2 belaka :D

white rose said...

ish...ish...ish...
keje tak baik ni...

sarah-najwan said...

hehhe..nakal budak lelaki tu..
tu kira menjatuhkan maruah tu..suka2 cucuk bontot org..

Pala Maldini said...

lucah tu idak le.. tapi, berbaur2..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ko ni kelakar la jah oiii.....:)

Dilla Ady said...

hahhaha....lawak okeh..yg nih tak penah bace lagi..siyes, mmg lawak!

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

kelakar gila...hahaha

Dee said...

dah baca kat email..eleh..tak lucah..tu cocok2 bontot..sok adalah org google bontot..hahaha..

Hanis Azla said...

hilang sikit rasa ngantuk baca jokes ni.. lucah itu mengikut persepsi setiap org.. klu kita fikir lucah maka lucahlah jdnya kan..

Raji berkata said...

ahahaha jahat betul org yg cucuk tuh =.=

jeBateja said...

gilak ko.....aku ingat lucah td...ahakz....ahakz..

Mamamya said...

ksah..kah..kah..kah.........:D hilang ngantuk aku!!!

dwaty said...

macam "double meaning" jer....

hahahahahahahah.... nak gelak!!!!!

nurkass said...

kuang hajau namanye kawan aminah tu..haha

eelobor said...

hehehe, kim salam kat kawan aminah tu yer

Sham said...

kisah benar ni ek...?;p

Yan said...

kalau zaman akak tak lah pakai jarun.. Kitarang letak tangan or penumbuk then magsa duduk. Sure terperanjat.. Siap kejar2 lepas tu..hee bebudak kan..

aLya maNip said...

uishh..garang bebenor aminah tu..huhu

maya amir said...

heheh..seb baik sume jeritan aminah tu kene dgn soklan ustazah:)

nur said...

haha.. isk..JOM KE: ALL IN ONE
mana yang lucahnye..

kayzie said...

adeii..tul ke nama dak tu aminah?bukan wahida eh?ekekeke..

udin said...

erk.. kompem ustazah tu tergamam seketika.. ;)

AnAk dEneSor said...

hahhaha..kelaka lah..hihihi

NzA said...

cucuk balik montot budak laki tu kang...ha.ha.ha...

IMANSHAH said...

ada style lah minah..wahaha

IMANSHAH said...

ada style lah minah..wahaha

bunga said...

hahahah..terguling2 gelak..hahaha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaha suka ko kan men cucuk2 bontot..hahhaha

padlie said...

hahaha lawak2..

Entry terbaru padlie: AIR PASANG pagi, SURUT pukul lima

a.samad jaafar said...

kahkahakah.. first time baca citer ni.. susah jgk nak aim betul2 kat bontot tuh ..hahaha..

puteri ain said...

haha...lawak..sabar je la uztazah tu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahaha..
mmg sengal...
sib bek aminah tak melatah n sebuttt... tutttt!!!
kalo tak, maunya ustazah ckp..
Aminah, ko kluar dr kelas ni.. ;p
baik nyer lawak ni..
mau pecah perot ni.. =D

ct shah said...

hahahahha...mmg klakar.lawak giler ah.cane sume jawapan dia boleh betul???..yg paling best jawapan yg akhir tuh.tapi cam songsang jer cucuk kat bontot.:p