nuffnang advert

Monday, March 7, 2011

perggghhhh....seksinya...meleleh wa cakap lu!!

selamat petang semua....
gambar2 di bawah adalah pertandingan **** dari Filipina..err, korang rasa ni laki ke pompuan?


ok, aku tau itu palsu....




mantopnya body korang....ngeeee....





kalau dlm email x ckp yg dorang ni ****, sampai sudahla aku ingat dorang ni semua pompuan...body kalah kan anak dara weh...sob sob...


p/s: sila jgn stim di sini....



sumber: email

54 comments:

mama maman said...

aduh... walawei... seksi sungguh...

ps: takde nyer stim... hhaaaa...:)

Myra Jay said...

Perrrggh mantop tu:)
Tp ok masih kuat iman..hehee

kasih.annur said...

seksi giler.....
iman masih kuat lagi :)

IDAZS said...

pheeewiiiiitttt!

Darai kah ituuuu???

tercabar wehhhh!

jom g slimming centre jom! jom! jom!

h4ni3 said...

uii.. sexy!!


tapi tang breast tu nampak tak natural la
kekeke

NM02 said...

choiii!!!!!!

My Little Diary said...

wah3x.... giler hebat body.... mcm aku zaman anak dara dulu... kehkehkehhh...

bahaya2x... harap2 takder ler org lelaki tertipu dgn pompuan tak tulen ni....

rasp said...

memanglah mantops kan sis...
kalo tak ckp skali pandang mmg leh tertipu...
tapi bila dah dickp...
cuba pandang betul2 kat a few area body dorang tu...
leh nampak ada part boy skit laaa..
cam pic no. 7...tul tak?

wida said...

x stim x stim..hehe
pompuan ke pon**n tu sis?

en_me said...

nak muntah.. ahaha

Sabihah said...

mantops...kalah kite org pompuan..ish2...takut tgk...

tang muka pun tak bleh blah laa..comey je...aiyooo

cik ayin said...

kalah i..ngeh3

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

astaga....dosa mata..dosa mata..dasyattt dasyatttt...

sya hassan said...

tgk muke da taw laki.. haha.. tpi xd kalo xkasitaw.. mmg kompiuss r.. hihi

♥ Mrs.Eady ♥ said...

lor laki?!!hmmm....punyer la chantikkkk!!

|| NaFiRaa || said...

Nyah ke tuh??? apsal x nampak dia punye tut?? leper jek?? ke dah kena buang?? isk3.. dasyat2!!

iera said...

hahaha..ayam panggang ke ni kak?yg dua2 tu dah nmpak cam pompuan tp tang pinggang tu still straight lagi la..ekekeke...hah..diorg nk buat pembedahan pinggang lak ke?bg nmpk cam real pompuan..ngeee

hahaha..tibe2 gelak sakan tgk gmbr diorg ni..

skrg waktu pejabat kak,ofis block.nnti petang saye follow akak lak k.hehhe

Dee said...

sexy siot..semuanya pelesu semata..

whitecappuccino said...

yang lelaki tutup mata!!!!

kayzie said...

wooooowwwwww mantop

Pala Maldini said...

astaghafirullahalazim...

*tutup mata dengan tangan yang jari jemarinya dijarang2 kan...

haha!

Imran nyambek said...

dengar laki terus tak jadi stim.grrr...

sw33tdarling said...

erkkkkk tergugat

Mimie said...

selalunya yang tak ori ni yang melebih-lebih.yang ori rilex je
*jeles la tu* haha

liyana said...

*tutup mate* hehehe

seksi giler kalah pompuan :D

Citarasa Rinduan said...

subhanallah..
malu mak nyah>>>>

Raji berkata said...

alamak
slamat mak ak xnmpk =.="

mR.sYaH said...

wow! mula2 cam marvellous..

rupa2nya... adess!!

Zura said...

kak sy tag akak join 1st GA alin marlini..

Dilla Ady said...

hmmm...bile tau, takde maknanye nk stim...jeles tu ade la ...sbb bdan ai pun tak macam tu....huhuhu...malu jek..

sicomot-comel said...

perghh..
body SCC pown kalah camni..
huk3

nak pinjam lah bra tuh nnt,nampak seksi jerk..hahaha

IMANSHAH said...

tak sanggup!!next entry

nurkass said...

wehhh..
hampehhh..
aku dtg nak klik HB sekali takdok..haha..excited dah ni..

pakcik gumbira said...

ala. kenapa dorg bukan perempuan. kesal2





tak jadik stim lah..hak3

amirah said...

woit woit..amboihhh..posing tak mengagakkk..sentap ahkak tau..perut ahkak pun tak flat cenggituuu

Jo Qusary said...

pheeewwiiittt...
nak ngorat la satu hehehe...

lydzar said...

uishhh!!! sexy maut nih..

haahahaha gambar no 7 tu, nmpk kelakar..selulit kah??? hihiih

aLya said...

perghh!! pmpoan betul pon tergugat cengginie..huhu

AkuMuzikFilem said...

malula perempuan yang kurus tak cukup khasiat, aset kecil, tengok yang perempuan palsu ni ada aset dan body yang lebih power. haha

TiKa LEh said...

lelaki ke??pergh, terkedu..

diana said...

gambar yang memalukan..

KHRLHSYM said...

LELAKI!!!

Cik Ezy said...

ingtkn pompuan..
ekeke..
silap pndang..

gigiAriEma said...

gilo semua laki bhai.. hahaha
memang serupa pompuan aih..

jeBateja said...

ishhh...nampak mmg tak asli laaa....ahakz....tak kuasa nyahhhhh

eelobor said...

alamak....kena buat tapisan nih.

Softtouch [Hanim] said...

mmg xnmpak asli..cube bg dorang bersuara sikit..hancur.....heeeee

tp mmg body mantop pun

white rose said...

kakakaka...

cube tnya dorang cane jaga body tu?

NzA said...

aduhai cekci thp maksimum..tiba2 migrin...hi..

mummysyafie said...

dear..mati² aku ingat pompuan. jeles la tengok body mantap diaorg ni

Cik Ina minat Do do Cheng said...

muka nampak kejantanan.tetek mantop cam bola. lap peluh jap.

azzey said...

18 SX nih...hu3..

azzey said...

HB for u..:)

Ogy said...

huiooo mmg tak sangkalah depa ni ****** nampak mcm wanita real je..huhuhu

jeles2....sexy seyy.....