nuffnang advert

Thursday, March 17, 2011

korang, tolong boleh??

selamat pagi semua....


ari ni aku x hapdet apa2 coz aku sedang memulakan misi pencarian tentang Bali...
looking for supir, accommodation, tmpt shopping, tmpt menarik utk diterjah, makanan halal n etc...
korang yg dah ke Bali dialu2kan memberi sebarang idea, cadangan atau apa saja...


nanti malam aku jalan umah korang...



p/s: sekarang tgh bukak semua blog yg pernah ke Bali....


chow!!

50 comments:

wida said...

sis nak jln2 ker..bestnya

ZSqueenbee said...

akak nk g ngn kak iena ye..ooo melancong je kamu..hhihi..best2..lau nk tgk hotel try gak tgk kt http://www.agoda.com.my/ ..kt cni byk je hotel all over the world..ade gak yg murah ade gak promotion..hati2 ke bali cz mkanan 'halal' ssh d jmpai..anyway, selamat mencari kak...

nurkass said...

wahh..
gi vacation ye..
bestnyer..
ko BW je..konpem ramai blogger yg dah gi..

rasp said...

sis, yg agoda tu is a gud source for hotels...
u leh terjah blog axim gak sis...
dia pernah ke bali...
i lum pernah pegi tapi SH dah pernah pegi...
nanti dia dah balik i tanya kat dia info2 yg menariks tertariks k...
then i will inform u...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bali nyek....ko pegi dulu kendian aku nyusur....bali wait 4 me....nak g jugak..ppsssssstttttttttt beb..aku nak FM nyek..please...please..please....

NM02 said...
This comment has been removed by the author.
NM02 said...

ok jah, kau carik bali, aku setel langkawi...

go kak jah go!!!!!

tak sabar dah nihhhhhhhhhhhhhh

NM02 said...

nnt aku tya axim sekali

Yan said...

Assalam Wahida,

wah!! nak ke Bali ye.. Balik kg akak tu.. heee.. I hv been in Bali for 7 times. Like my own kg. Kalau wahidah nak tau, maybe leh tgk my n3 about Bali.

Akak leh bg tau u mcm2.
Accommodation
1. http://yan-yanjournal.blogspot.com/2008/07/tegal-sari-accommodation-ubud-bali.html
2. http://yan-yanjournal.blogspot.com/2008/08/where-you-can-find-this-hotel-po-box.html
3. http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/04/prima-cottage-sanur.html
4. http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/05/casa-ganesha-ubud-bali.html
5. http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/05/tanaya-bed-and-breakfast-legian.html

Apa2 pun Wafidah leh call akak. Or tinggal message di shout box. Akak tolong u utk dpt kan supir Islam.. (my fren).

sarah-najwan said...

whoa..bestnya nk pi bali..
nati dah pi..bole share sini
mana tau..akak lak nk pi..

Fieza79 said...

amboi nk gi mkn angin ke area sana lagi...nak ikut...u sponsor lehh..hehee

h4ni3 said...

waa.. syiokk
saya pun dalam dilema..
nak ikut ke tak husband gi outstation ke bali.. huhuuhu

Pala Maldini said...

Bali ? wah.. best!

eLLy said...

ha limau bali? kat ipoh banyak ;p

amirah said...

amboi nak pergi obersi rupanyaaa...survey jgn tak survey pasni boleh kitorg lak pegi

Mamamya said...

wahhh...bestnya lps ke bandung ke bali pulaks....nak ikuttttttttt...ngeeee ^___^

nak tunggu 'cerpen' ke bali pulak...:D

makdara TERdiva said...

sori dear..

nak bagi info Bali takde..tp limau bali i @ kelapa bali tu i tau..

:)

cikceriacorner said...

selamat bercoti akak...heheh

My Little Diary said...

huhu tak pernah ke bali lagi lahhh... :)

Hanis Azla said...

wah nak ke bali.. akak pun x pernah ke bali lg.. so xleh nak share.. harap2 dapat info yg bagus2 utk ke Bali nnt..

srikandi cinta said...

bestnya pergi bali...agak2 hrga pergi & blik bpa ekk?? cecah bpe ribu tuh? :)

a.samad jaafar said...

saya same ngan MDT hihihi...
hmmm.. bile nak sampai ke sana nih.. kata org.. makan agak susah sikit di sana.. tp kata org laaa.. tah2 dia pun x penah sampai lagi ke bali..ye tak ?

Dee said...

adik..ko jgn lupa akak tau..ingat tuh? kihkihkih..

rATu kEBaYA said...

tak pernah nak ke bali... huhuhu.. sponser leh

mama iris said...

err.....nurul pegi bulan 10 ari tu...kalo sudi,cer cek entry2 Nurul under Archive October 2010 yeee...heheheh...

Jo Qusary said...

bali... bestnya... tapi tak penah pegi lagi...

mama iris said...

under LABEL "BALI" lg senang la..hehehe....tp x informative sgt pon...

Zura said...

xpnah pegi lg lah kak...tp pnah merancang..

miss Fyqa said...

bercuti ke kak?
hehe. Fyqa x pernah smpai lg ke bali tue.. huhu :))

Cik Ina minat Do do Cheng said...

nak itut. tak pernah pergi bali lah.anak nak pergi makcik tak bagi.takut kena bom kebabom.bila makcik cakap cam tu, jangan takut plak. apek senario pun cakap bom kebabom

Daddy Ziyyad said...

Nahhhhhhhhhhhh !!!

http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2011/03/meh-aku-tolong.html


ps: belanja aku cheese nan...ekekekeke

Sabihah said...

wahhh..jalan2 ye..bestnye...nak ikut bleh??hehe

MasZuber said...

hmmm x penah gi bali lagi....

dwaty said...

wah!!! ari tu gi bandung... ni nak gi bali plak... bestnya.... ok, wahidah pegi dulu... next time nak tau info, tya wahida plak... so, tak leh tolong la skrg ni... hehehe

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. x pernah gi bali pon~

..::SangRatoo::.. said...

Da..aku penah gak gi bali..tapi BALI CAFE kat tesco nun..skang dh takde dah..heheheheeh :P

sahromnasrudin said...

YANG SY TAHU LIMAU BALI HEHEHEEE

atty's said...

beshnya g bali..

Mama Gee said...

sonokssnyaa...nk ikotttt...

takpe2..wahi pi dulu ya..nnti kalo akak nk info minta kat wahi jelah...hehee

Raji berkata said...

lepas ni nak pergi Bali aku tengok blog ni jer plak ;P

Drama Mama said...

syioknya nak jalan pi Bali! bila laaaaaaaaaaaa kitorang ni nak jalan2 cuti kat luar plak. huhuhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

TiKa LEh said...

wah, honeymoon ke kak??xprnh pi Bali lg..hoho

mungelily said...

xpernah g Bali...
hukhukhuk....
akak CD Qari tu hergenyer 69hengget jer :)

kasihredha said...

wahida...sorry lambat .
Ni no hp supir tu
Yanto +62817556488

white rose said...

survey ke bali?
wow...bestnye

jeBateja said...

pehhh...maw gi bali plak...lasat....lasat.....

Softtouch [Hanim] said...

betsnya wahida...selamat mencari...nk pg jgk..nnti blog wahida jd rujukan sy plak...:)

IMANSHAH said...

Limau bali mau??haha

puteri ain said...

nak pergi bali ?? fuyooo ! best gilerr..
ok jeles ..bila lah saya dapat pergi pulak ni..

kayzie said...

bestnye nak p bali..nak ikott..