nuffnang advert

Wednesday, March 16, 2011

kenapa aku lambat tau ni?

selamat petang semua....

mungkin aku terlambat tapi petang ni aku dikejutkan dengan berita pemergian seorang blogger abah izz...which is sebenarnya arwah dah meninggal pada hari Isnin bersamaan 14 Mac yg lalu...Ya Allah, kenapalah aku lambat tau mengenai berita ni...

beliau pergi meninggal kan isteri dan anak2 yg masih kecil...pergi setelah 8 hari tidak sedarkan diri di ICU...
semoga isteri dan anak2 arwah tabah menghadapi dugaan berat ini....
semoga arwah ditempatkan dengan orang2 yang beriman...
alfatihah...


aku akan selalu merindui komen2 dia dlm blog aku...


p/s: sgt terkedu mendengar perkhabaran ni...menggigil tangan tatkala menaip...sangat2 terkejut...

47 comments:

nurkass said...

innalillah..
semoga rohnya dicucuri rahmat..

NM02 said...

sejak makin tegar dalam dunia blogger, kita banyak kenal di alam maya saje kan. lepas tu kalu tau tuan blog tu telah pulang kerahmatullah, terasa sangat sedih sebab rindu ngan bebelan dan komen beliau tiap hari. walaupun perkenalan hanya dialam maya, namun terasa dekat mcm biasa jumpa.

al-fatihah utk aruah abah izz yang mana saya hanya sempat jadi follower beliau namum tak sempat terima sebarang komen dari beliau. rupanya beliau sedang sakit tenat ketika itu.

cik dah ganu kiter said...

baru jer masuk blog arwah..oo org teganu rupenyer...

alfatihah utk arwah

mama iris said...

Innalillahiwainnailaihiroji'un.......

baru pegi tgk blog arwah....sebelom x pernah singgah...blog yg menarik....

kasih.annur said...

al-fatihah

kak Erna said...

innalillahiwainnailahirijiun..
alfatihah buat arwah dan salam takziah buat keluarganya.

ZZnoor said...

al-fatihah...

h4ni3 said...

al-fatihah

wida said...

ye lah sis, kesian kat anak2 & isterinya..
cik dah ganu kiter - rasanya arwah bukan org trgnu, tp bekerja di teregganu

puteri ain said...

al-fatihah..
semoga rohnya dicucuri rahmat Nya

hanim azhari said...

al..fatihah

rasp said...

Innalillahiwainnailaihiroji'un......
pernah dengar namanya tapi tak sempat 'berkenalan'...
Al-Fatihah...

atty's said...

kty ada baca pasal arwah kt blog sapa tah , x ingat

al fatihah utk arwah..

ieda said...

kita sedekahkan alfatihah ya ..
akak x kenal arwah .. tapi kelan sesama blogger ..
semoga arwah ditempatkan bersama golongan org beriman ..

whitecappuccino said...

Alfatihah untuk arwah

IMANSHAH said...

saya tahu hari selasa lepas..innalillah

mamawana said...

Alfatihah buat arwah.

chugie said...

Alfatiha buat arwah..

Cikgu Nurin said...

silent reader kat blog dia...Al Fatihah...

Dilla Ady said...

al fatihah tuk arwah..lum sempat nk mengenal arwah, tuhan da ambil dulu...

semoga anak2 dan isterinye tabah..

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmm innanillah.. moga rohnya ditempatkan dalam kalangan org beriman. pernah juga sekali sekalan jenguk blog dia.. :(

Mamamya said...

lia tau dr blog ayu citarasa rinduan n cik mat gebu..

al-fatihah...semoga rohnya dicucuri rahmat..amin.

Dee said...

Al-Fatihah utk arwah..moga rohnya dicucuri rahmat selalu..amin..

mummysyafie said...

Al fatihah untuk arwah..

kat opis ni pun ada anak kepada seorang rakan tengah bertarung nyawa di ICU

Hanis Azla said...

alfatihah.. walau sekadar bertemu di alam maya.. keakraban tu mmg terasa kan..

cikceriacorner said...

al fatihah..

cikceriacorner said...
This comment has been removed by the author.
makdara TERdiva said...

yelah..kita pasti merindui komen2 beliau..

alfatihah buat arwah abah_izz

sya hassan said...

sy taw pon melalui ben ashaari.. smoga rohnye dicucuri rahmat.. aminn..

al-fatihah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

al-fatihah..dariNYA kita datang dan kepadaNYA kita kembali...

::FAIZ FARISH:: said...

Al Fatihah

NeenaAnuar said...

AL-FATIHAH.. semoga roh arwah dicucuri rahmat.. amin...

jeBateja said...

den taw ari yg sama dia meninggal...walaupun tak pernah kenal dia...tapi rakan2 blogger...den leh lah taw....

Zareda Norman said...

walaupun tak mengenali... Alfatihah buat arwah...semoga perjalanan abadi beliau dipermudahkan..

white rose said...

innalillah wainna ilahi rojiun...

sy selalu nampak komen2 dia dalam blog kawan2 lain walaupun dia tak singgah ke teratak sy...

semoga arwah ditempatkan bersama sama org beriman...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Salam takziah untuk family abah izz. Semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.Alfatihah.

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag tak kenal beliau. Tapi apa pun, moga rohnya di tempat di kalangan orang beriman. AMIN.

maya amir said...

inalillah.. die meninggal psl ape.. Al-Fatihah..

Citarasa Rinduan said...

semestinya kita akan terasa kehilangan arwah........

al fatihah atas arwah nasir..

Softtouch [Hanim] said...

Al-fatihah utk arwah n takziah utk familynya...

nurHeart said...

salam takziah buat keluarga arwah.. smoga rohnya dicucuri rahmat..
al-fatihah~

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيم

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِين
الرَّحْمـنِ الرَّحِيم
مَـالِكِ يَوْمِ الدِّين
إِيَّاك نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِين
اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّين
امين

AkuMuzikFilem said...

al fatihah.. tengok blog arwah tadi. ada anak kecil lagi. tak dapat bayang anak isteri arwah

p@kcikLie said...

salam buat Wahida dan juga para komentar di sini..keperihatinan serta doa/al-fatihah/salam takziah yang telah dititipkan diucapkan jutaan terima kasih dari kami seluruh keluarga arwah.

Semoga Allah merahmati kalian semua.

p@kcikLie said...

pembetulan : Arawah sebelum meninggal telah terlantar di ICU selama 15 hari.

Maaf di atas kesilapan info sebelum ini.

Raji berkata said...

innalillah..
sedihnyer pemergian seorang ahli Blogger yg tegar T.T

mungelily said...

Alfatihah....

Andersonqwws said...

walaupun tak mengenali... Alfatihah buat arwah...semoga perjalanan abadi beliau dipermudahkan..