nuffnang advert

Wednesday, March 23, 2011

ko kentut eh?

selamat petang semua....

nak tunjuk sikit gambar orang kentut tapi muka dia selamba jer.....huhu...

hahaha...kesian aku tgk muka si Queen tu....muka control beb!! expression dorang suma aku x boleh blah...hahaha!!

kesian plak tgk si Phillip ni, maklumlah, dah nak dekat umur 90 pun...kita yg muda2 pun kekadang terlepas jugak kentut? kan? kan? ngeee....



p/s: kat opis aku ni ada sorang brother, asal lalu je kat kaunter aku ni, dia mesti kentut....huhuhu...mula2 rasa x senonoh je, tapi lama2 kiteorg suma dah sebati ngan bau kentut dia tu...hahaha....kadang tu bila dia lalu tak kentut, aku lak tanya, abang tak kentut lak ari neh? muahahahaha!!!


sumber: email

36 comments:

cik dah ganu kiter said...

kih..kih...bakpe teruk bebenor kentut depan org...

|| NaFiRaa || said...

hahahahaha.. kuat betol abg tuh kentut.. sampai sume org tahu dia suka kentut.. hahahahaha

Cik Ezy said...

encem je muke kaber malu kentot..
ekeke

h4ni3 said...

eyuwww
kalo kentut bau telur.. lagi la.. mak aihhhhh

sw33tdarling said...

ada gak sekor dlmopis aku ni jenis nak kentut selamba jer.. makan pun selambak.. kekekeke

Zura said...

kahkahkah...akak nie buat sy nk gelak guling2 lah..

bonda dadif aka akish said...

ahahaha...lawak2...

beb aku dah leh view ko punye gambo...

sekang aku udah tidak mempunyai masalah problem agi....

gune google chorome beb..konpem..settle!

atty's said...

hahahahahaha..gelak kty nengok gambar tu..

queen rileks je.

rasp said...

kahkahkah sumpah kelakar lah sis...
kena belajar dari queen le camne nak buat muka selamber tu hahahaha...

jeBateja said...

gilakkk...ada ke suka bau kentut org....yarkkkkk

..::SangRatoo::.. said...

apa bahse tak senonoh abang tu Da..buleh aku tau tak sapa?heheheh~

♥ Mrs.Eady ♥ said...

lawak la ko nie jah oiii...:)

kak Erna said...

wahida..memang buat akak tergelak..

amirah said...

kat opis ni ada sorang..masalahnya anak dara.bleh pulak dia kentut merata2..depan boifren ke mmng selalu dah kentut..ish ish ish

Dilla Ady said...

ye ke ade org kentut merata2 cam kt ofis wahida nih...tak senonos okeh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wakkakaka buruk peel hoke...

My Little Diary said...

kehkehkehhhhh

'abg tak kentut ari ni'....
cis!!! ayat ko wida...membunuh jiwa....

ct shah said...

ceh,aku tak tau laks ada org kat opis ni suka kentut depan org dgn selambanyer..klakar dow!

Ena said...

keh keh keh..

kentut ada orang kat belakang.. sian jekk yg jadi mangsa tuh... ahahah..

sha a.s said...

sape weyh? nk tau gak! ahaha

Myra Jay said...

Hehe.. Mesti kawan tu malu giler bila kena soalan pedas cenggitu kan kak..hehee

intan morsalin said...

lawak aa wahida...terhibur rasa ati ni...eheheh...lenkali upload la gmba mamat yg ska kentut tu....ehe

nurkass said...

huhu..
kat ofis aku pun ada gak org camtu..sampai merah padam muka meneran..eiiii..mencik lahhh..

Ati Masrif said...

mesti bucuk giler

sampai muka si harry tu

jadi lagu tu..huhu

estee_8980 said...

kahkahkah..muka kena spray bau fresh dari perut....

follower ke 339
jemput singgah ke blog saya di : estee8980.blogspot.com

salam perkenalan

Dee said...

hahaha..aku gelak jelah..husband aku ckp tu bukan kentut..tu katak..anak2 aku cari merata mana katak..hahaha..

puteri ain said...

dah jadi trademark die ke apa bila lalu situ kena kentut? haha..pelik betul perangai..

IMANSHAH said...

best gak kentut depan org

Yan said...

bagi lah dia lepas kan toksid tu.. kita jaga2 je lah..hee

eelobor said...

hahaha, masa kecik2 dulu siap main2 kentut lagi ngan adik beradik

Mawar said...

kak wahida,

kelakauuunya gambo nih

ade ke akan tnya solan yg ngeri ni
"abang tak kentut lak ari neh?"

akak ni mmg jujur laaa, hahaha

NM02 said...

aku tau siapakah mamat tu... hahahaha.. dulu aku selalu mangsa dia sebab kami dok bersebelahan. skang tidak lagi...

bunga said...

hahaha..sabor je la..hahahaha..tapi nak gelak gak..hahahaha..

rATu kEBaYA said...

hahaha.. mmg control giler kan.. klakar betullah.. kekadang diri sendiri pun mcm tu jugak

NzA said...

dh xleh kontrol...hi

Raji berkata said...

hahaha dah sebati tu camner lah agknyer
hak2 ;D
msti malu jer terkentut dpn ramai xD