nuffnang advert

Tuesday, March 1, 2011

kalau anak korang tgk ni, dorang takut x?

selamat petang semua....

gambar2 ini adalah persidangan 800 clown...















kalau anak aku si adik tu yg tengok badut2 ni, sure dia jerit punya....

balik ni nak tunjuk kat dia lah...nak nyakat dia...


p/s: klaka lak lepas aku publish pasal lovebite tu, ramai lak org search keyword pasal lovebite...blog aku x de tutorial cara buat lovebite okeh...ngeeeee....



sumber: email

53 comments:

wida said...

Hehe..anak sy pon confirm jerit tgk badut2 ni

cheqna said...

x de anak
sekain terima kasih =)

Hanis Azla said...

anak2 takut clownlah wahida.. bila bwk pergi family day ke apa, bdk2 lain dok serbu clown.. anak2 akak plk dok cabut lari dari clown.. he.he.. takuuuutt..

h4ni3 said...

anak2 saya suka belon drp clown aje
kalau sua dekat2.. kompem menjerit..
hehehe

~ yus ~ said...

anak kak yus tak takut. Aqil pernah mukanya di lukis macam harimau belang tu masa di UK dulu. Bukan main suka dia, konon jadi harimau.

sahromnasrudin said...

meriahnya semua pic tue..hebat..

IDAZS said...

mestilah takut. bukan stakat clown, mascot kfc pun dah teriak sakan!

aduhai anak

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ahahahah..tutorial ke beb? kah kah kah

clown tu kan..if rafiq nampak..lari tak cukup tanahla dia..penakut ya amat

nurkass said...

erkkk..
nanti aku ada anak baru aku jwb eh..haha

mama maman said...

maman mmg akan jerit dan nangis la nnt kalu tgk gitu.... hhhaaa.. cenggeng itu bdk...:)

Daddy Ziyyad said...

Yang pasti, adik aku yang dah 23 tahun tu memang TAKUT dgn badut/maskot dan yg seangkatan dgn nya..~hahaha

specky gurlz said...

bahaha..jerit terkencing2 budak2

Naimah SiDiK said...

humm lain plak anak den yg sulung nie.. rasanya mula2 ja kot takut kejap.. dlm 5 menet kot.. then mula la dok tarik2 baju si badut nie.. hahhahah

Zura said...

BKN BUDAK YG TAKUT KALAU CM NIE KAK..HEHEH

bunga said...

bunga peluk badut lh x??haha//

cik dah ganu kiter said...

menangis rasenyer..terkejut sbb clown tu comey 2 blka

✿ etiey erywan ✿ said...

hehhe... kalaulah seramai itu confirm menangis tak berlaku. keh keh

NM02 said...

syasya aku bagi dia ikan kat pasaraya tu pun dia dah geli geleman pastu melalak bagai nak fengsan, kalu tgk ni aku rasa dia terus kejong kot

cikmOt said...

comel2 badut ni seme...

Joy said...

dua-dua ms kecik dulu takut jugak dgn clown ni...sbb tinggi kut

eLLy said...

anak buah aku pun mesti takuzzz

sarah-najwan said...

anak akak masa kecik seme takut tgk muka badut yg comot gini
tapi bile dorang da besar..badut ni dikejarnya..hhaha

♥ Mrs.Eady ♥ said...

jah..aku ade e-mail ko..aku nk no hp ko laaa....

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ko e-mailkn kat aku

idzwa@yahoo.com tau....

JuELiaNa JoeHarI said...

kalau farisyahlah comfirm dia jerit...

rasp said...

i tgk i yg naik meremang bulu roma sis...

sw33tdarling said...

masa kecik2 tak takut... dah besar skit penakut plak

Ena said...

erm.. tak tau la pulak sbb tak pernah lagi rasanya bebudak tu jumpa.
tapi rasanya.. kalo irfan mesti nangis sbb dier penakut!.. kalo si kakak?? erm.. tak sure.. hoho

Dilla Ady said...

setakat nih tak penah lagi jumpe clown live camni..tp dilla yg nengok pun rase seram nih...hihihi

Dee said...

anak aku x takut wahida..tp kalo dh ramai2 gini aku tgk pun naik takut..hahaha..

Cikgu Tie said...

malam ni nak cuba tunjuk kat anak2 Cikgu Tie.Nak tengok depa takut ka tidak.

Cikgu Tie said...

malam ni nak cuba tunjuk kat anak2 Cikgu Tie.Nak tengok depa takut ka tidak.

NzA said...

penuh dgn warna warni ttp menakutkan.........espclly yg pegang binatang alah tu...hu...

Cik Ezy said...

ade yg comel.. ade yg comot..

mR.sYaH said...

xpernah tgk badut depan2.. klu tgk rasa nak tampar2 berulang kali.. motif?? macam best jer.. heeh..

sisdee said...

my kids takut..yg elder dah okay sikit dah besar kan..yg sarah dia takut tapi mau hahahhaha...

ieda said...

kalau anak2 akak .. sure mereka nak jugak di make up mcm nie .. kecuali zahrien lahhh ekekek

adehhh cumei2 lahh .. tapi kalau jumpa dlm tandas mcm nie mauuu akak yg pengsan !!

MasZuber said...

adoiiiiiiiiiiiiii,

penat tue , kaler sumer strong2

mungelily said...

sy xder anak lg..xtau la takut ke idok..haha..
anyway enjoy la bc blog akak nih =)
keep in sentuh ya! ahaks

jeBateja said...

sah...sah....memang anak den akan takut....ahakz

Softtouch [Hanim] said...

bkn anak je yg takut wahida, ngan sy pun takut skali..heeeee

Arizakiah said...

Kalau dah ramai badut berkumpul macam tuh bukan budak je..mak budak pun takut....

nurHeart said...

ramai nyee O.o muka mcm2 kaler.. leh ngigau klu tgk lama2.. scary~

white rose said...

comel & cute...

KHRLHSYM said...

sangat takut phobia kerana melihat cerita seram "IT"

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Anak akak tak takut, sebab pernah terserempak kat satu pasaraya, dia lagi nak bergambar ngan clown tu.

Mak Su said...

mesti anak maksu takut...... kalu mekap sekadarnya tu ok ler

maya amir said...

i rase anak i takut..konpem..:)

Mawar said...

kak wahida,

rasanya bkn anak sy je yg takut, sy pun takut jgk kot kalau jmpa dpn2 dgn badut ni smua...

Pala Maldini said...

kalau clown tu pandai ambil hati.. tak takut, kot

atty's said...

firdaus dulu masa kecik punya lah takut ngn clown

Raji berkata said...

hahaha dlu time kcik2 aku pun takut gak kat badut nih ;D
ni gara2 tgk cter antu badut lah owh
hohoho

..::SangRatoo::.. said...

jgn kata anak²...aku yg besar gadang ni pon masih takut ngan clown..sebab aku ada kisah duka ngan clown masa kecik²..demm!