nuffnang advert

Wednesday, March 2, 2011

dwaty!!! kaulah orang yg aku carik selama ni!!

selamat petang semua....

alhamdulillah...pagi tadi tercapai jugak follower aku yg ke 300...terharu neh...sapa follower bertuah aku tu yek...meh tgk sini...

ye...dialah dwaty...follower bertuah aku...dah lama aku niat pasal nak buat n3 khas utk follower aku yg special ni..nasib ko bg link dik, kalau x, x tau la aku nak terjah ko balik mcm mana...hehehe...

ni komen dr dia pg td selepas terjahan balas dr aku kat blog dia..cuba ko citer, MAPPIAU ni sapa lak? silent reader aku ek? cer ko bg link sikit, aku nak terjah dia lak...anyway, tima kasih la atas kata2 pujian ko itu....aku terharu okeh...

dan dgn ini jugak aku nak ko email kat aku nama penuh, alamat, no. telefon dan email kat arel_121205@yahoo.com dgn kadar segera...ada something aku nak bg kat ko...tp x de lah benda best sgt pun, cukup lah kalau ko tgk benda alah tu, ko ingat kat aku...hope u'll like it...

apapun, tanpa korang semua, takkan wujud follower yg ke 300 ni kan? aku sgt hargai korang...terima kasih yg mampu aku ucapkan, terima kasih jugak korang sudi follow blog kecik aku yg ntah apa2 neh..sekadar bercerita hal peribadi dan sesekali aku selitkan email2 yg aku dpt nak share ngan korang semua...aku pun masih baru dlm dunia blog ni, belum pun berumur setahun MY ALL ni...segala kekurangan aku masih belajar dgn yg otai....doakan aku semoga aku terus menulis....

TERIMA KASIH!!!


p/s: pada korang yg dah follow aku, tapi aku x follow balik tu, ya ampun!!! apasal korang x tinggal link? mcm mana aku nak terjah korang balik? bukan salah aku kan? kan? kan? kalau korang baca n3 ni, silalah tinggalkan link korang, aku dgn berbesar hati nak follow balik neh...

46 comments:

NM02 said...

moh amek award jah!

~ yus ~ said...

wah, bertuah follower ke 300 tu.

Orang baru belajar print screen pulak tu kan...

akak tumpang seronok tgk wahida happy..:)

IDAZS said...

wah seronoknya.. tahniah yea.

kalau x silap sy ni link mappiau, saya follow dia juga

http://mappiau.blogspot.com/

Pala Maldini said...

aiyo.. apsal tak cakap siang2..

Dee said...

follower button tu kdg2 xde link kan..hampeh dot com..susah nak follow..pastu skrg ada captcha image..naik juling bijik mata aku..apa pun tahniah buat dwaty..ko kena selalu terjah blog dia ni..dia ni sewel..hahaha..jgn marah adik..

Ayuni said...

hikhik, bagus sis!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

tahniah...wah...aku pun teruja jugak la nk tggu follower ke 300!:)

|| NaFiRaa || said...

walawehhh!!! jadik follower pon dapat hadiah!! best2~

Fieza79 said...

bertuah nya follower ke 300 tu...tup2 ada hadiah...

nurkass said...

wahh..
congrats dwaty..
caya lah wida..
ko mmg blogger best..!!

atty's said...

tahniah dwaty..kalu dpt hadiah sup ikan tu lagi besh

Zura said...

wah bestnye lah kak ooi..dpt ape lah tue erk..??

Shaheila Malek said...

nombor betuah.. hehe ^^

Dilla Ady said...

ala..jelesnye..nk hadiah jugak wahidah!

bonda dadif aka akish said...

dwaty...ai jeles same u ...

ehehehehhe

nurkaloi said...

wahhhh !!!
tak bleyh jadik niee
maken ramai da nie
bile plak turn kaloi ni
adesss
hahahaha good good

specky gurlz said...

jelesnye..follower baru ciput2 je

Ati Masrif said...

boleh tak kuar jd flwr
pastu masuk balik jadi ke 500

haa..ada hadiah tak...huhuhu

makdara TERdiva said...

congrats..bravo2..

MDT tggu follower yg ke 999..ok dak??

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kdg2, blogger tu sendiri yg tak buh link sendiri ..tu takleh nak klik balik ke blog depa

tahniah kepada follower ke 300 tuh
mintak adiah besaq2 naaa

miera said...

erk,follower yang ke 302 takde hadiah ke.HEHE :D

h4ni3 said...

hallaaaaa
termissss sikit jer! ;)

sya hassan said...

akak wahida oit.. congratsssss dah msuk 300 sudahh followermu.. haha

p/s : lame gak xmsuk sni.. windu nak bce celotehan kat sni.. hoho

Mimie said...

hai wahida..
blog awak sgt cantik..boleh la buatkan saya belog cam ni yer

Mamamya said...

wah2...semenjak 2 menjak dah pandai printscreen ni kan..kemain laie ko yerk...dah celik IT lah ni....ngeh3...bravo3!!! i likeeee....

btl la kan...ramai follower yg x tingglkan link...camno nak jejak balik...x dapek lah den nak nolong jah oii....

mR.sYaH said...

wah untungnyer follower ke 300 tu.. hehe..

sicomot-comel said...

tahniah ye kak..hehe

akk nak bg hadiah ape kat dwaty??
bg la SCC skali..
hahaa

Liquid said...

ramainye follower bg la sama incek liquid sikit ehehehe

a.samad jaafar said...

tahniah wahida.. tentunya blog wahida akan semakin berpengaruh sedikit waktu lagi.. teruskan menghasilkan n3 yg menarik buat kami ye..

iskkk.. mcm mane aku boleh lame tak ke sini nih..????

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak dah follow lama, alah melepas.tak pelah dah tak rezekikan

Raji berkata said...

ala kalau taw cmnih dh unfollow phtu follow blek dah
hahaha ;D
bestnyer dia dpt hadiah ap tuh?

Sham said...

seronok dapat ramai kawan kan...

mungelily said...

woohhaaa beshnyer...dapat present..hehehe
bertuah ya yg ke 300 tuh..;D

Softtouch [Hanim] said...

tahniah wahida...follower awk dah 300...blog awk mmg best..

tahniah utk dwaty jgk...

whitecappuccino said...

Tahniah ida! wah! bestnyer dpt something ek??

kayzie said...

wooow..dah 303..congratz..ngomel yg menyelerakan dr akak,kompem ramai nak folo..:)

eelobor said...

wah....tahniah. sama2 kita memeriahkan dunia blogger nih

Just Call Me Bitt said...

wow congratulation!

NzA said...

tuah badan nampak di followers.....

bunga said...

wahhh..dah ramai..taniah..semoga ia jadi kekuatan tuk terus berblog..cayokkk..

✿ etiey erywan ✿ said...

wah.. dah capai target lah

wida said...

tahniah..300th follower

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bravo..bravo....

dwaty said...

yeah!!!!! aku la follower bertuah tu..... hehehe

terima kasih kak wahidah... saya dah hantar email kat akk...

dwaty said...

saya pun ada post entri pasal ni... jom baca... hehehe

NORLIDA RAMLI said...

bestnya..huhu..
dh follow gak..nak gak award..hehehe..=)