nuffnang advert

Wednesday, February 16, 2011

siap ko ptg ni!! aku akan dptkan ko!!

yeeeehaaaa.....ptg ni aku akan dptkan benda alah ni....dah terbayang2 dlm pala otak aku ni sejak pg tadi...

 feveret food aku skang ni....nasi goreng ikan masin letak udang byk2....perghhhh....terliur dah ni....

wajib mkn ngan cili api....kalau x, mmg x feel....

ko tunggu ye nasi goreng ikan masin...aku akan makan ko ptg ni...sabar ye...


p/s: mlm selasa aku bertambah best bila citer kegemaran aku dah start balik...Desperate Housewive season 7....suka suka suka sgt!! fuiyoooo, x sangka aku dah follow citer ni selama 7 tahun...fanatik beb!!

49 comments:

amier azrul alias said...

hahah!
gler kempunan nih..

tp mcm best jek gmbr tuu :p

NM02 said...

kalu tgk cili api, teringat kat abg bear weh... dia kan tak reti mkn pedas. ah... windu plak kat dia. cet!

Mamamya said...

perghhhh...mmg mantop nasi grg ni...yg x blh tahan b'ulamkan cili api tue..klu lia ler lps makan kompom berterabur ke tandas....;D

p/s: camana kaki? dah elok ker?

wahida said...

mamamya: kaki dah ok sikit, tapi masih x leh pakai high heel..huhuhu...thanks liya!!

Mrs.Imran said...

meleleh air liur dah...perut kenyang dah jd lapor blk dah...

mama maman said...

best tul nasi grg tuh.... sedapnye..

♥ manje ♥ said...

wah... makan2 rupanya... ingat apa tadi huhu ~

~ yus ~ said...

dari gambar mmg buat akak terliurlah..

Wahida, akak dah cuba kek coklat dari resepi yg sama wahida buat tu. Lembut gebu je kan..:)

khairul hisyam said...

sedapnya. ngeeee

rieyana ynn said...

wah...pagi2 tgk mcm ni...pikir2..nak mum apa lunch nanti..uh...

cik puan akish said...

tgk cili padi tuh...

wahhhh terliur teros rase tekak nih...

=)

Citarasa Rinduan said...

ayu suka gak drama tu...
samalah kita 7 tahun bersamanya..

heheheheheh..
kita tunggu mlm nie yer..

PS; feberet ku jua.......jalan2 cari kolestrol...hahahha

wahida said...

yus: akak dah cuba? mmg best kan resepi tu...lembut moist gitu kan? caya lah kak...

Zura said...

mmg sedap tue..akak buat sy terliur...

amirah said...

makan nagn cili padi potong mmng terbaik..best2..

best kan DH dah start season baru..pasni kalo terlepas je hari selasa mesti tkde mood esoknya..heh

ab@h_Izz said...

kalau macam ni
takyah tunggu petang ni,sekarang pun boleh....serbu untuk lunch!
-terliyok-liyok dah

Hanis Azla said...

cisss... wahida telah buatkan akak jd mengidam sama.. ha..ha..

Daddy Ziyyad said...

Terliurrrrrrrrrrrrrrrrrr :P

ieda said...

adoiiii x tahan dikkk
huhuh akak dah lah domam .. semua x selera .. nengok nie .. dah sampai tekak nie huhu
jgn lupe kirim kat umah sikit bila beli tuuu :))

..::SangRatoo::.. said...

lapa kite :P

rATu kEBaYA said...

sedap ni.. paberet ku jugak

sw33tdarling said...

beli ke nak masak sendiri...?? kalau masak sendiri, masak lebih2... nanti aku terjah!

kasihredha said...

bestnya...letak udang banyak2 pas tu makan dgn cili jeruk pulak....air liur dah meleleh ni

sicomot-comel said...

perghh,..
nasi yang sedap !!
kak wekda..
nak jugak..
dah terliur da ni..
hahaha

makdara TERdiva said...

biasa cili potong kita makan dgn megi pun jadik :D

kaki dah baek ke?

She is f.A.z.A said...

k.wahida..

faza pon suker tgk desprate HW.. siap ader colection DVD dr S1-S6 lagi :)

p.s: ingat yg first tuh n.goreng cfood :P

bunga said...

yumm..sedappp..

wahida said...

MDT: dah ok ckit..thanks sis!!

sarah-najwan said...

alos la..perut akak ni dah la berkeroncong..jadi dangdut lak dek kelaparan..huk huk..

Mawar said...

kak wahida,

tgok gambar2 yg akak tempek kat sini tiba2 jd lapar le plak...

MasZuber said...

tergoda gak tgk pic neh

Ena said...

dah lama tak pekena nasi goreng ikan masin.. baru je nak diet.. nampak nasi goreng ni terus rasa nak makan jugak balik nanti.. hahahha..

dah lama la tak tengok citer tu.. huhu

specky gurlz said...

peeeeeeeeehh!! sedap gila nasik goreng ni

rasp said...

mmg wajib layan dgn cili api...
baru uuummpphhh....
bestkan Desperate Housewives...
i pun layan gak...

cʏcʏʌαииιℓα said...

haihh . cik wahida ni , lapar cycy jadinya . dalah tak makan pape lagi ni , hehe .ni rasa nak ajak mama pegi makan petangg ni , ehheeh XD

Pala Maldini said...

terliur weh!!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

amboi sedapnya nampak nasi goreng tu, lagilah campur ikan masin.meletup.

desperate housewife memang best.

shamsiah shamsuddin said...

nak g umh akak la tumpang mam sekali..

atty's said...

fuh ..kty pun suka
lepas tu wajib ada cili ptg kalu tak kurang kick..

Jom baca: Pagesviews by countries

ZZnoor said...

pegh!!!sgt menyelerakan!!! sy pun mau jugak!!

Myra Jay said...

Nmpak sedap dan menarik...
Tringin gak tetiba nak makan camtu gak :)

Raji berkata said...

wahhhh sedap btol rupanya
hohoho
dh lapar plak =.=

whitecappuccino said...

akak tak tahan pedas..

eelobor said...

perghh....terliur nyerrrr

jeBateja said...

pehhhhh....den tak leh nak nenguk udang tu...tak tahan nak baham....

Softtouch [Hanim] said...

besar2nya udang dia...nak jugak!!!! gulp gulp

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhh terbaik la ko kan...

PutRee SeJiNjaNg said...

waduh sedap tu...

intan morsalin said...

u msk sdiri ker???share ler resepi..tliuq la plak...ekekeke