nuffnang advert

Wednesday, February 16, 2011

mcm puting beliung pun ada...

selamat petang semua....

agak2 tandatgn ko mcm ni tak daddy ziyyad? maklumlah...kan org ckp, tulisan dan sign doc ni kan mmg x faham...ekekekek.....


p/s: aku rasa sign aku paling senang sekali kot...senang org nak tiru...boleh ke dah tua2  ni aku nak tukar signature baru? kena angkat sumpah bagai ke?


sumber: email

50 comments:

~ yus ~ said...

mak ai. Memang mcm puting beliunglah wahida. Tapi menarik!

rasp said...

hahahaha twister melanda :D

nurkass said...

haha
tu puting beliung versi terbabas..

cik dah ganu kiter said...

kih..kih..comey tu sign gitu...pas sudah org takleh tiru ork

Ena said...

Maaiiihh..

ingat kan sign bos ena kat opis ni dah berpusing2 rupanya ada lagi berpusing2.. ahhaha

Daddy Ziyyad said...

hahahhahaa...

wehhhhh..sign aku lawa ooooo...

yg ko tempek tu...sign ka, lukisan abstrak? :P

khairul hisyam said...

cool giler sey!

lydzar said...

hakhakhak..kompom puting beliung..orang mana punya signature ni?

wahida said...

lydzar: ukraine...

specky gurlz said...

hehehe..memang sebijik cm puting beliung tapi unik jugak..cantek header

atty's said...

uniknya signature
kty penah keje ngn doc.mmg pening baca tusan doc..

NM02 said...

aku rasa org yg sign tu lahir tengah ujan ribut kot... kahkahkah

Zura said...

asal cm tue sekali sign nye...kahkahkah..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kikikikik

Mamamya said...

wallah...!! 1st time tgk sign macam ni...dah mcm spring pun yer juga... ;)

sign lia pun paling senang di tiru....psttttt...klu wahida blh tukar sin b'tau yerk...lia pun nak tukar juga lah...ehehehehe....

liyana said...

hehe ade gaye doc la :D
nk tukar sign kena angkat sumpah ke? waa baru tau.. hehe

Myra Jay said...

Nak tukaq sign nie problemnya bila p bank nak draw duit ar.. kaunter mntak sign las2 terlupa yg mana 1..heheee

Raji berkata said...

eh lawa gak sign kau
bentu tembikar pun ad owh
hahaha ;D

ieda said...

uishhh nie tandatangan ker dik ???
perghhh agak2 kann org nyer mcm nie jugak ker ??

org cakap tandatangan nie mencerminkan ciri2 seseorang ?? wallahualammmm :)

en_me said...

macam cop mohor raja2 fulakks.. ahaks

cikceriacorner said...

heheheheh..konfius...berputau belit tgk sign tu..hehe

mR.sYaH said...

haha.. bkn senang nak wat sign camtu.. dulu pun mcm2 sign cuba.. sign yg skang kot yg terbaik.. nk tukar sign pun kena angkat sumpah yerk.. haha..

puteri ain said...

terlebih kreatif ni.hehe..
tapi bukan semua orang boleh buat macam tu...nice :)

sekamar rindu said...

salam..

saya tengok mcm gasing pun ada..hehehe

sah memang tak leh nak tiru..

whitecappuccino said...

wow! twister ke nih??

eelobor said...

hehehe...lawa tul signature tuh

Cik Ezy said...

cantek nye tndetgn..
bpe menet amek mase nk sign tu??
ekeke

Ati Masrif said...

yang hairan tu ..
boleh ke dia buat mcm tu gak
setiap kali sign...hihi

sign kak ati pun mudah jer
anak pun boleh copy :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..nih sign ke apa..mmg X leh tirulah..mcmana erk stiap kali dia sign..mmg sama gak erk..mcm2.. ;)

nelly said...

wah ..menariklah ..
=)

Amy Syaquena said...

cun la signature..

KizZ said...

Haha...stylo jugak tandatangan tu..pasni kiz nak wat style hujan plak lah...hihi

Jom sini,
Shameena..Silky satin shawl

-[miracle]- said...

perghh! hebat ! haha :D

white rose said...

hahahaha...
dah mcm pasu bunga jee...

jeBateja said...

giler kentang laaaa......mmg macam puting beliung....

Fieza79 said...

kretip punya signature...mcm spring..! hehe

NzA said...

tiba2 rasa mcm nk kena migrin...he..

HonEyBuNNy said...

he2..apa tu kak....pening tgk......hahhah...ada jugak sign gtu..

IMANSHAH said...

saya hari2 kena sign,,,kadang2 30 sign..hehe

buku latihan kan

nurHeart said...

macam spring ahhahaa.. :D

Softtouch [Hanim] said...

haah mcm puting beliung...heeee

hysman said...

umarghhhh aiiii...
giler kentang sign lagu tuh...
huhuhuhu...
agak2 bape kali die dok kire pusing2 tuh?
hehee...

klu nk tuko kena angkat sumpah bayo 40hengget...
hahaha..
guraw jep...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ya ampun...sign ke conteng ituh??hehehehe...

maya amir said...

hehehe..confirm susah org nak tiru kan wahida:)

nurkaloi said...

hohoho
kaloi penah tiru tandatangan bosss
hahaha

..::SangRatoo::.. said...

kalau nak tiru ni..mau sebulan pun takkan sama..hehehe..

sw33tdarling said...

sarang tebuan??

rieyana ynn said...

hahahah...k'ida suah na tiru ni...;p

mzhany said...

mak aih betol betol xleh tiru nih ;)

Chibi Maruko said...

berapa tahun punya signature ni, siap gelung gelung, berapa gelung tu :)