nuffnang advert

Thursday, February 17, 2011

kalau anak aku x nak makan....

selamat pagi semua....

nak citer sikit ni...
yang anak2 aku suka makan benda alah ni....

 mushroom soup brand Campbells...anak2 aku mmg suka makan...kalau perasa ayam ke kentang ke, mmg x mkan...hanya cendawan....


cair sikit kali ni mushroom soup aku...terlebih air lak...ah x kisahlah, anak2 dah bedal pun...huahuahua....kalau dorang dah bosan makanan dorang, mmg ni je lah aku buat...senang dan ada baaaaanyak stok kat umah....

itu je lah pun aku nak citer...aku x de mood neh....swing2 gitu mood aku...chow!!

40 comments:

specky gurlz said...

sedap sup ni..sye pon suke

Ayuni said...

sedap! ske sgt masak dlm heater ms dip dlu!

CiK JuE said...

sedapkan...kalau cik jue ni makanan utk cik jue sebab farisyah ngan ayah dia tak suka kecualai yang kat pizza

Citarasa Rinduan said...

wahida.,bukan jer budak yang suka..ayu pun suka tau

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq takleh mamam..abis naik bijik2 kat mulut telinga..haihh mmg alahan teruk ngan2 bersusu berkrim ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yummy..yummy...sedapnya...

eelobor said...

hehehe, saya pun suka sup nie. senang nak di sediakan & cepat.

atty's said...

terliur den nengoknya mmg sedap sgt

cik puan akish said...

aiseh..kan bagus kalo drama king kat umah tuh layan mende ini...

ish2..=)

sarah-najwan said...

anak4 akak pom suko..tapi bukan beli tin gini..

order ngan pijahat ajo terus..hehe

sisdee said...

jgn kan anak..ibu dia pun suke heheheheh

PutRee SeJiNjaNg said...

tilla pun suka gak..hehheh

Zura said...

sy suke sup mushroom nie..makan ngan roti bakar...

amirah said...

suka2..mkn ngn roti bakar.kalo ada garlic spread lagi best

mama_iris said...

nih anak dan papa nya pon ske makan.....lagi2 kalo wat garlic bread...waaalaaahhhh....

Fieza79 said...

anak2 fieza pun suka..nak2 cicah dgn roti..sedapp.!

Ogy said...

pun sodapppp...... :)

As salam...lama tak melawat blog ni... masa tak mengizinkan lately...sibuk berulang ke hospital...ari ni br ada masa..nk bw sekejap...curi2...huhu

azzey said...

Saya pnh cuba buat ni. tp x menjadi....sendiri mkn pun x lalu. may be x betul cara kot....hu3..


p/s: klik ur HB. kasi tambah lagi awak punya earnings...:)

mR.sYaH said...

adeh.. xsuka makan benda alah ni.. xsedap.. hehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg sedap sup nih..Bukan jer Qis yg suke mkn..mamanye skali yg tlg kasi abis.. :D

♥ Mrs.Eady ♥ said...

makanan kegemaran lakiku nih..:)

~ yus ~ said...

Akak pun suka sup cendawan ni..:)

NM02 said...

inilah menu aku sekejap je lagi....

kasihredha said...

semua suka :)

Daddy Ziyyad said...

Yg ni jgn kan anak, mak bapak pun tibai makan sekali...:P

rasp said...

bukan takat anak je suka, mak paknya pun suka hehehehe...

wahida said...

azzey: thanks my dear azzey, nnt saya klik awak punya lak..

Mamamya said...

ini lah makanan kegemaran anak2 lia...makan tiap2 hari pn x per...tp selera budak 2 org tu berbeza..kakak suka makan sup kosong je adik pulak suka yg ada cendawan...jd lia kene tapis cendawan yg ada dlm tu pastu bagi kat adik....

khairul hisyam said...

i pun suke. hehehehhe

nurkass said...

uihhh..sodap tu..tambah lada sulah cicah ngan garlic bread..huhhh..

*∽ IZAN ∽* said...

kalau cecah roti memang sodapp nihhh..!!

Pala Maldini said...

dulu2 aku suka... tapi, sekarang dah tak lalu nak makan dah.. bosan gamaknya..

cikceriacorner said...

saya pon suke..:)

sw33tdarling said...

bukan takat anak2... aku pun suka bedal! hahahaha

rieyana ynn said...

aha...k'ida budak2 suka sup mcm tu an..idea juga ni..na wat mlm ni...;d

shamsiah shamsuddin said...

same la..
saya pun suke makan sup campbell je..
pagi sarapan tu..t petang baru jumpe nasi...
sebb bz kelas..

NzA said...

sedap + brkhasiat + menyenyangkan ..

Raji berkata said...

aah kdg2 aku sndir masak bnder nih
nk layan sorg2
nyum2

HonEyBuNNy said...

akak...meh ckit....sedap neh...uwawwa..nak bedal jugak..heheh

whitecappuccino said...

kaknor suka niii...apa benda yg kaknor tak suka ntah..