nuffnang advert

Thursday, February 17, 2011

kayu peramal cuaca...

selamat petang semua....

kali ni email ni kat Malaysia punya...

orang  Penang tau la kot pasal kayu peramal cuaca neh...

bila aku baca ulang2 kali, aku fikir balik, org yg tulis ni buat lawak ke apa ek? mcm x siyes je...huhu...mencik!


p/s: x daya nak tulis byk2...nak jalan umah korang je la...buatkan aku cekodok pisang ngan teh o ye bila aku sampai umah korang nnt...


sumber: email

47 comments:

Daddy Ziyyad said...

berlawak je lah...especially part vadalisme tuh..hahahaha

wida said...

kelakar lah..
camtu boleh ek

NM02 said...

tidak nampak kayu... ada orang ambil... sape yg ambil?????? kau eh??

cik dah ganu kiter said...

boleh percaya ker?

nak jeput pisang erk...boleh2..kiter mkn sama2 yek

sw33tdarling said...

dah kena hujan, tentulah basah kannn.....!!

nurkass said...

haha
mmg lawak..takde keje gamaknye..

Joy said...

hahahhaa...kelakar!

nelly said...

ada ?
baru nelly tahu .

online all articles said...

trimakasi info na sobat,,, nice post

djemari said...

salam kenal yaa

rieyana ynn said...

hahaha...k'ida mcm tu boleh eh..kelakar lah...;d

specky gurlz said...

akak..ade ea kayu tu tak pernah jumpa pulak..hehehe jemput lah blog saya entri cinta sabun mandi part 3

amirah said...

haha..takde keje dah sape yg buat ni agaknya..kelaka okehh..eh, jemput2 datang umah..cekodok takde.beskut kering buleh?

lydzar said...

haah la, penerangan dia tu mcm lawak jer

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha... ade pulak bnd2 mcm nih. :P

Dee said...

dee ada rempeyek ni..mehlah singgah..org yg buat notis ni kan..dia dulu nak masuk raja lawak x dpt..hihihi..

cikceriacorner said...

bleh caya ke ni?heheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owhh..baru tau ada kayu peramal nih..mcm2.. :)

ct shah said...

hahhahahaa..lawak cam syial..penat aku baca..:p

rATu kEBaYA said...

hahaha... sengal betullah... mesti masa dia buat benda ni gelak tergolek2.. tak benti aku gelak dibuatnya

Hanis Azla said...

mcm serius tp ada lawaknya kan..

NzA said...

mcm betul je tu.....xtau nk ckp.

sisdee said...

yg last tak tahan sgt :))

ni lawak ke atau mmg betul2 nie hahahahahah....tapi bagus gak kayu ni kan :))

Raji berkata said...

hahaha bila la kayu tu nk berputar plak =.="
pndai betul papan tanda sekarang

hysman said...

hahahaa...
syes la kak..
betul ke ade kayu nih?
hahahaa..
adei....lawak giler..
:p

nieda said...

hehe..
meh dtg umah mkn cekodok

white rose said...

betul laa tuh...

PELIHARALAH KAYU KAYAN KITA...

Cikgu Nurin said...

errkkk..tak nampak kayu laa..mana? mana?....

meh datang umah akak, kalau lambat tinggal cekodok penyet jer...

sekamar rindu said...

salam..

kali pertama dengar..:)

Cik Ezy said...

mula2 bace nk percaye la..
tp yg last2 tu nmpk cam tipu je..
keh3.. lawak lak..

jeBateja said...

ye lah...mcm berlawak.....ahakz

ieda said...

ekekekek sabor jer lahhh
tapi kalau org asli percaya nie .. sbb mereka suke akan kehalusan alam semula jadi ahakssss

kak Erna said...

wahida..cekodok tak de..pengat ubi ada ni..boleh la ye..he he..

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum wahida

yg 2 bwah tu mmg ada maksud tersirat hehe... jgn ambil kayu tu... kota takde camna nak ramal cuaca lagi kan hehe ~

rasp said...

memula tu cam huh...camne akak tak tau...
tapi bila baca oooo hehehehe funieee

rasp said...
This comment has been removed by the author.
|| NaFiRaa || said...

muahahaha.. ai pon baca sampai 2 3 kali.. nih betol2 ke lawak nih!! hahahahaha.. sabor jek lah!!!

mamaaedrean said...

ala... eb wat krabu mannga la yer ;p

nurHeart said...

"tidak nampak kayu - ada org ambil" mueheheheee.. ampeh tul :D

My Little Diary said...

hai wida....
lama tak dtg sini, aku bz daaa... baru balik dari johor ni...

kayu peramal tu pernah dgr cite nya... huhu.. tapi tak penah tgk ler, first time tgk gambo ni... thx :D

IDAZS said...

eheheheh. lucu!

Pala Maldini said...

haha! hampeh.. ye ye or je aku baca dengan penuh minat!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hampeh jerk notis tue...hahaha meh la..aku ada muruku nie..up skit..heheheh

mummysyafie said...

ni betul ke idak ni dear? macam betul tapi yg akhir tu lucu plak. kalau takde maksud nya orang amik yer

Softtouch [Hanim] said...

lawak pun yer..klakarlah...tp mmg betul ke ada kat penang tu?

ummiarissa said...

memang betullah dah ramalan tu..nampak releven sangat...suka baca..

PutRee SeJiNjaNg said...

senyum sorang tilla baca pasal kayu tu..kelakar giler..huhuhu