nuffnang advert

Thursday, February 10, 2011

amende neh??

selamat petang semua....

 binatang apa yg landing kat tanah tu?

 meh tgk dekat lagi...

 korang rasa apa?

 eiiii...geli lak tgk dekat2 camni...

 kesian dia...terkulai...

 zoom lagi dekat...

 close up lagi dekat plizzzz...

ceh!! penat je aku kesian kat ko...


p/s: teringat daging asli 100% mentah yg salut Lady Gaga dulu...geli mak!!


sumber: email

45 comments:

NM02 said...

syabas pada mereka2 yang berusaha mengikat semua selipar ni. kalu kau jah.... aku tau sangat, sure selipar tu habis kau baling kat tengah jalan kan... aaaaaaa..... jgn nak marah aku eh.

atty's said...

kreatif sangat..

Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

chugie said...

ape tu ek?

wahida said...

chugie: cuba tgk betul2 last pic tu, awak rasa apa?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

masyaallah
aku ingat sekor anak beruk alien ninggal kat taman td

kretip kan
pasni leh la org mesia lak buat camtu

rieyana ynn said...

wah...myk nyer slipar jepun...;d...hebat!!!

amirah said...

boleh tak sesape bgtau apap pekdah benda alah ni?adalah promote selipar baru?atau menimbulkn kesedaran?tp kalo promote selipar napela dia buat benda alah ni terjatuh kan?nmpk cam selipar ni jenis licin..huhu

wahida said...

amirah: hahahaha...soalan ekau x dapek den nak jawab...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ya ampunn....mcm ni pun ade!

Hanis Azla said...

comelnya.. dari selipar pun boleh buat mcm tu ek.. klu kita buat main lempar selipar aje yg tahunya.. hi..hi...

cik dah ganu kiter said...

mcm raksasa penat...kih..kih...

comey plk selipar wat gitu..kiut.......

rasp said...

kreatip tul dorang susun selipar gitu ek...
tapi motip selipar & binatang tu gitu apa ya...ermmmm

Mamamya said...

uihhh....brp hari lah nak siapkan benda ni yerk....x der pulak org curi..ehehehe...cantik2 tu seliparnya...

wida said...

kreatif..

sisdee said...

hahahahha kreatifnya hahahahah..tapi dari jauh cam menakutkan ada gak kikikiki..

mrsharis said...

ko rasa klu aku bakar satu jer yg lain terbakar sama tak??

ab@h_Izz said...

sungguh kreatif yang amat bangat..

ni kat mana...
sesuai untuk menjadi maskot/ mercu tanda negara JEPUN..:)

Daddy Ziyyad said...

menatang apa yg cuba dibuat menggunakan slipar tuh? arnab? monyet?

azzey said...

MMG ORG YG SUSUN SELIPAR NI TEKUN DAN GIGIH BETUL!

nurkass said...

abenda tu..ingat benang tadi..mcm2 diorg nih..

Dee said...

sgt creative ok..selipar baru ni..leh buat selipar jamban..hehehe..

Ermayum said...

creative sungguh

nurHeart said...

heheheee comel jek dia landing kat situ.. berapa tan la selipar dorang guna yek??

cikceriacorner said...

kreatifnye..:)

jeBateja said...

Mak oiiiii...kreatifnya depa....selipar jopun leh buat mcm tu....hebat

Sabihah said...

mak ai...dari jauh mcm geli je kan?rupenye selipar...huhuhu

Mawar said...

kak wahida,

laa ingatkan gapo td...raksasa ke...

creative diorang ni ya, comeii jugak tu

NzA said...

suspen gak awal2 ..ingatkan makhluk asing yg trjatuh dr kapal UFO...
gigih n kreatif sungguh org2 camni.....

maya amir said...

wahhh..giler kagum tgk derang susun slipper mcm ni:)

Pala Maldini said...

kreatif... "like"

Farhan Zulhusmi said...

hahaha....
selipar rupanya...baik kot diorang buat...cantik je...hehehe

Gentleman Frog said...

salam,

kreatifnyeeee.

eLLy said...

cantik la.. sape yg rajin sangat susun mcm nie?

Ati Masrif said...

as salam,

kat mana ni?

puteri ain said...

kreatif nyerr !! cantikk laaa !!
pandai diorg buat ni..

IMANSHAH said...

sangat hebat

gilastats said...

comelnya...

Syamimi Nazifa said...

seliper ?

whitecappuccino said...

kreatif lerrr!!

Raji berkata said...

hahaha kreatif lah
aku nk wat gak lah =.="
amik sliper byk2 kt mesjid wat cmni xD

Yan said...

Creativenya.. come lah.

wahida said...

mrsharis: aku rasa terbakar sume kot...keh keh...

abah izz: ni kat brazil...

daddy ziyyad: ntah le...aku pun confuse..ngeh ngeh...

elly: aku...kahkah...

ati masrif: ni kat brazil...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kreatif gila kan...

sicomot-comel said...

cantik gilerr...
kat mne neyh??

wahida said...

SCC: kat brazil...