nuffnang advert

Tuesday, January 11, 2011

nyah ko dari sini!!!

selamat pagi kengkawan....
malam tadi kan aku tdo, aku pakai benda alah ni...

benda alah ni utk menyahtoksin drp badan aku neh...
sila lekat kat tgh tapak kaki...apasal aku rasa kaki aku mcm kaki org tua neh?

ni hasil mlm tadi punye...uik, banyaknya toksin, selulit, parasit, chemical bagai..kalau korang rasa nak muntah, cepat2 tutup blog aku ni...aku mmg saja nak bagi korang muntah tgk hasil toksin aku ni sbb korang baru lepas bekfas kan? kah kah...

antara sebab aku pakai benda alah ni:

1) badan aku cepat sgt rasa letih tanpa sebab...huhu...
2) aku susah bangun tdo...selalu hubby yg kejut aku...hampeh punya bini..
3) banyak sgt angin dlm badan, aku kan selalu minum teh ngan nescafe, tu yg    byk angin ni...
4) selalu berhingus waktu pagi, sinus yg teruk...
5) berat badan aku senang naik dan selulit pun dah nampak neh...huwaaaa!! sedih sgt!!
6) jerawat yg x berkesudahan...
7) pemakanan aku yg kurang sihat, byk pengambilan fast food, suka mkn yg bakar2 mcm sate, ikan bakar bagai....huiiii, penghasilan toksin yg banyaaaak tu...

so far, aku pakai mlm tadi, aku dah rasa kesan dia..

tido aku x terganggu lagi, sgt lena okeh tapi senang nak bangun..pastu pagi ni aku rasa badan aku lebih segar dan bertenaga...sebenarnya byk lg kebaikan pakai benda alah ni, tapi kena pakai lebih lama lagi la...

kalau korang nak pakai, sila amalkan 5 hari berturut2, then stop sekejap 2 hari, pastu sambung balik sampai pelekat tadi bertukar dari hitam kepada kaler kelabu...

p/s: aku BUKAN duta produk ni okeh...

47 comments:

TiKa LEh said...

wah, byk prbezaannye.hhehe..
mahal x akak bli??

cik dah ganu kiter said...

ok ke pakai tu..idah pun cam wahida gak..kena try jgk nih...

cikceriacorner said...

heheh..emm bgus tu kak..bleh la try pasni..:)

mrsharis said...

aku pernah pakai..4 hari pakai pun still hitam lagi..memang banyak gila agaknya toksn dalam badan aku ni.

Mak Su said...

kalu mcm tu, maksu pun nak terai lah, ada member kat opis ni jual, nanti nak beli, tq wahida kasik inspiration

My Little Diary said...

salam,

amboi ko wida... aku tgh kunyah biskut ni... aku baca tajuk 'nyah ko dari sini'... ingat nak halau aku tadi.. huhu rupa2nya foot patch...
hurmmm aku pakai gak, byk toksin wei kita2 ni... maklumlah pemakanan tak sehat byk kita bedal...
semoga foot patch ni dpt membantu badan kita jdk sehat dan pegi jauh toksin perosak tu... yiihaaa

~ yus ~ said...

SRD pun amalkan pakai ni. Tapi still liatnya bangun tidur.

Akak pula mmg jenis yg senang bangun...dan tak boleh pakai ni kan, sbb bf anak..:)

chugie said...

mak ai.. byknye toksin tu..

Mrs.Eady said...

nk teray lah...:D

N A N a t O said...

waa..berkesan ek guna mende nih..byk gakdia kuar kan toksin kan..

makdara TERdiva said...

MDT baru terai sekali..itupun org bagi..haha! ingat nak beli lagilah sebab sinus skrg dah tahap kronik..sob..sob...

nurkass said...

wahahaha..itu sikit tu wida..kawan kass pakai sampai keluar lendir..pagi tu dia nak jln gi toilet sampai tinggal kesan lendir dia kat lantai..berdecit2 bunyik nyer..huhhh..dahsyat betul..toksin yg dh lama bermaharajalela..haha

p/s: sekarang ni ada yang warna gold kan..untuk yg nak langsingkan badan guna yg ni..

Daddy Ziyyad said...

sekadar ingin berkongsi, kebanyakkan medical studies tak dapat mengesahkan kesahihan foot patches ini sebagaimana claim mereka utk membunag toxin tu.

better you try exercise + buat foot reflexology yang memang terbukti dalam medical world.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

kalau okey, ada gak keingginan nak try.bila dengar daddy ziyad cakap, terfikir nak kaji dulu pulak. dah berumur , badan semua cepat letih.

wahida said...

daddy ziyyad: tu lah masalahnya..saya ni sgtla payah nak exercise, pemalas yg amat, nak buat foot refleksologi lagi la hampeh....huhuhu...

nub said...

owahh..style kott!!

NM02 said...

kalu kau rasa hilang sabar, kau tampal kat hati tau jah.

..::SangRatoo::.. said...

Da, cer kamu ceriter..beraper rege sekotak ada bape kepin???teman mcm nak beli jugak..

rasp said...

pernah try pakai nie...
tapi tak pakai continuous sbb tu tak terasa efeknya kot...

HonEyBuNNy said...

wah...dulu mama ila da pakai...mencuba gak..hehe..tergedik cuba gak..ehheh

Ena said...

cepta jugak tindak balas pakai tu ek? erm.. nak kena cuba gak nie..

kasihredha said...

akak pernah pakai dulu2
hitam legam...byk betul toksik dlm bdn akak ni kot

♥ manje ♥ said...

kita pernah gak pakai tapi...
um tatau apa jadi kat diri...

wahida said...

tika leh & sangratoo: aku x beli sekotak..aku beli 20 keping jer...sepasang pelekat tu rega dia rm 5.90...

Fieza79 said...

fieza pon dh try pakai seminggu berturut2..mmg bagus utk kesihatan dalaman...nk kena amal kan tp ari tu lps raya terus ter stop...sebab habis stok kat umah hahaa

Softtouch [Hanim] said...

pernah pakai sekali jer...pastu dpt tau org bf anak xdigalakkan pakai, so terus sy stop..

eelobor said...

ada yang mempertikaikan kesahihan benda nie, betul ker mengeluarkan toksin seperti di dakwa? pernah membaca kat dalam blog yang membuat ujikaji sendiri. namun, terpulang pada individu masing2

Joy said...

pernah dak cuba. ms tu dpt free aja.. ;)

Dee said...

penah cuba gak..tp xdelah beli byk2..mmg eloklah kan..

ArELeEz said...

uiks! dasat betul rupa toksin tersebut!

hmm.. leez rase badan leez pon tgh m'ternak toksin sbb symptom2 yg wahida tulis tu macam kene kat leez jer.. hu3..

Pala Maldini said...

ada MLM ke yang jual benda tu ?

hehehe..

sekamar rindu said...

salam...

yg hitam tu toksin ke? banyaknya..

Myra Jay said...

Hehe, Sis pasnie join GA MJ sbb dapat adiah foot detox nieh.. :)

jeBateja said...

Wehhh...serius ke komen ko tu....? kalau mcm tu...aku pun nak try laaaa....sure berkesan tu....ahakz

win@momyShaneQeisha said...

tak pernah pakai..jgn2 kalau saya pakai hitam legam la jwbnya toksin2 yang keluar..harus dicuba ni.cari kat farmasi kan

She is f.A.z.A said...

sis..
faza nk try cube laa..
mmg slalo bdn cpt penat lately nih ..

aqish basir said...

bia betul???

akak beli kat mne ni/??

Citarasa Rinduan said...

ayu dah guna sejak en zalie di icu..mmg berkesan..
gaout en, zalie keluar..skrg tak perlu pakai tongkat

wahida said...

pala maldini: x tau la ada ke x MLM jual...ko nak jual ke?

jebateja: betul la weh, mmg bdn aku rasa lebih segar sekarang...

win: x tau la kat farmasi ada jual ke x? saya beli kat org je ni...

aqish basir: ya, betul la dik..akak beli ngan orang je..sekarang dah ramai org jual benda alah ni...

citarasa rinduan: eh, ye ke ayu? gout en. zalie dah keluar, x perlu pakai tongkat bagai? ni yg saya rasa makin teruja nak meneruskan pemakaian benda alah ni...

azzey said...

wahida: mak oiii....betul punya toksin nih....

Hanis Azla said...

pernah try juga.. tp lama2 dh malas pulak.. ha..ha.. nak simpan toksin lg lah tu..

nza said...

hr tu brura nk try ttp tiba2 kluar kt blog n FB yg menyatakan bkn toksik yg kluar tiba2 xjadi...kalu brkesan oklh...
depa wat kajian letak bnde tu kt atas air ppanaz n tiba2 brubah jd itam......

Arizakiah said...

Akak pernah cuba......
Memang gitulah hasilnya....

ahsfantasy24 said...

tliur da kt roti tu..
huhuhu~

whitecappuccino said...

produk apa ni? boleh try..mahal tak?

Ogy said...

kalo muka naik jawat leh tampak kt muka tak...hik2...gurau2 je..

nk try jugaklah benda ni...dok bedal je semua benda...

rieyana ynn said...

mesti terasa ringan badan kan...