nuffnang advert

Wednesday, January 26, 2011

harap ada jodoh kembali....

tadi baca kat beautifulnara, wah...aku rasa sentap abes kalau fasha tgk gambar2 ni...ni gambar masa nora danish dan jejai serta ahli kelurga mertua  nora ke jepun celebrate birthday anak mereka....

lagi gambar mereka yg mantop di beautifulnara....

kan sweet kalau mereka berbaik kembali...demi anak....aku doakan mereka...

p/s: orang yang membina kebahagiaan atas penderitaan org lain mmg x kekal lama...Allah itu Maha Adil....

35 comments:

nur aisya humaira said...

lawa laaa nora danish ni...emm,arap2 jodoh dieorg ade lgi..:)

amirah said...

betulla, kalaula rujuk balik..sweetnya

wida said...

Agak2nya sebab ni fasha makan hati kot..hehe.nampak bahagia jer dlm gambar tu..

chugie said...

tulah.. dh lah nora ni lebih cantik dari si fasha tu kan?

cikceriacorner said...

amin..moga segala urusan dipermudahkan n ada kembali jodoh mereka..:)

Mamamya said...

alhamdulillah kan klu dia org dapat bersatu semula...tp smlm kat paper jejai kata nora tgh going on dgn seseorg.....x tau lah btl ke idak.....

p/s:mendoakan yg terbaik utk mereka demi anak...

eLLy said...

betul2 .. Allah maha adil dan lebih mengetahui =)

Sue-Rya Qistina said...

pasha sendat tu gedix..nora rilex je kan..suka sgt ngan dia..muka sgt2 comel..seb baik la c pasha sendat x jadi bertunang or kawen ngan jejai yg konon2nya akan melangsungkan pertunangan pd valentine's day..lega kan!

sarah-najwan said...

akak suka nora sb sweet sgt...kita enjoyyyy..yg citer puteri tu..hehehe

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

mereka pasangan sejoli..semoga disatukan kembali

mummysyafie said...

alhamdulilah....mudah² kembali bersama demi anak²

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Itulah buat jahat ngan orang tak kemana. Tak sempat allah balas kat sana, kat dunia dah dapat.kwang kwang.fahsa sendal

NM02 said...

aku juga doakan moga mereka bertemu jodoh semula. demi anak yang sedang membesar. aminn

makdara TERdiva said...

berbaik2 demi anak apalah salahnye..
semoga ade jodoh dorang :D

AdiaLuze said...

Mesranyeeee...Mesti best kan kalau diorang dapat reunite balik...

Orang kata, kita takkan tau menghargai orang yang kita sayang selagi kita tak tau macamana rasanye bila kita kehilangan orang itu..

Mana tau Jejai dah sedar dan nak kembali semula pada Nora Danish...Alhamdulillah...

Zura said...

a'ahkan...mcm ada tanda2 jodoh drg bertaut baliklah...

Amy Syaquena said...

semoga hubungan yang terputus kembali bersatu amin...

ezzu said...

kalu ad jodoh bersatu lh kembali mereka tu kn...heheheh

My Little Diary said...

salam,

aku tak amik pot hal dorang ni, tapi gatal nak koemn gak.... huhu
makan hati fasha.... makan dalammmmm punya....

semoga fasha juga dpt jodoh yang baik..

Softtouch [Hanim] said...

patutlah fasha sentap.....xde jodohkan...

shi3la said...

setuju dengan P/S kamoo..

Fasha sendat compom nanges tepi esbox..huhu

HonEyBuNNy said...

betul la....kn bahagia ja diorg mcm tu....;-)

mama_iris said...

harusla sentap sampai kene pakai bikini ok...hheheh

Fieza79 said...

terkesima hari ni..mesra kan dorangg..moga yg terbaik buat mereka...

ct shah said...

makin cute si rayqal.dh macam anak jepun pun ada.hopefully diorg rujuk balik.abislah ko fasha s**dal..hahhaha

ZZnoor said...

aha!! gambar plg hot skang!!

Daddy Ziyyad said...

Jenuh la fasha sendat macam nih...satu malaya tak doakan dia...miahahahhaaa

atty's said...

nangislah kawan tu..kalo dulu semi bogel.lepas ni ..apa lak

NzA said...

sbb sentap lg fasha brbikini abis masa g brcuti...ktnya dia frust giler bila bakal somi g cuti kt jepun tu.....

rasp said...

akak suka tgk nora danish nie..
chomel je dia kan...
doakan yg terbaik buat dia...

N A N a t O said...

drg cite fasha de clash kan ngn laki tu...

Pala Maldini said...

jejai tu mata sparrow kot... bini lawa pun, lagi nak buat hal..

jeBateja said...

Alaa...baru terasa nak ngurat si Nora...ahakz

Wawa~* said...

cantiknyer ND ^^
harap mmg mreka kembali besama.. aminnnn.. lgpn mak metua ND pn mmg syg sgt dia kan... restu ibu bapa ^^

rieyana ynn said...

nora danish santik..cute...bangat;d