nuffnang advert

Tuesday, January 25, 2011

candid di redbox!

salam semua....
seperti yg aku janjikan pagi tadi....ni dia gambar2 mak orang yg terlebih sudah...muahahaha...

 kita amek gambar sengal dulu....

 sengal lagi....

 sila pilih model yg berkenan di hati....err...yg available pun dak cici tu je...ngeeee....

 kak Dee otai bagi briefing dulu..
Nor, ko nyanyi dulu!! apahal aku lak? x nak aku...ko bagi Wahida la dulu....

 kak Dee, biar aku ngan Ieda nyanyi dulu, cepat snap gambar aku!!

 lagu Wann sedih mendayu pilihan sapa ntah...aku main nyanyi je...hahaha...

 dah start dah...mak budak yg terlebih sudah...

 penuh penghayatan si tudung merah tu...

 paling aku x boleh blah ngan minah baju coklat tu...bajet suara nada tinggi macam ziana zain...kahkah...

 trio...lagu apa ni ek?

 tukar partner lak...hehehe...Ieda dan Wahida bergabung tenaga...meletup...kebaboom!! si amy tu, penyanyi latar kiteorg..muahahaha...

 penuh emosi..kalau Adibah Noor tgk ni...menangis!!

 giliran otai...

 keluar dah gaya cak lempong...

 apa kes??

 kami goyang inul...otai nyanyi, kami joget....

 goyang inul yg x berapa nak menjadik...hahahaha...ala2 rap kekdahnya...

 nor punya x leh tahan tgk sumer pun dah naik sheikh...

last but not least...depan redbox...kami nak balik ke pangkal jalan...tobat maksiat!!


p/s: seronok sgt jumpa korang, jgn serik jemput aku eh...tak sangka dari berkawan di alam maya kita boleh berjumpa jugak kan...harap kita boleh berkawan selamanya....

39 comments:

Mrs.Eady said...

syok..syok..syok..:D

..::SangRatoo::.. said...

wah..kemaen ko Da..sakan ko nih..hehehe

mummysyafie said...

sik baek gambar itik tak kuar..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya....mmg sgt happening....meriahnya...mesti gamatkan suasana dlm bilik tu...bestnya!!!!

atty's said...

wakakkakaka..dasat2 semua..ekekekekek..

Dee said...

cis..ko kenakan akak eh....sib baik gambar yg ko letak ni x terlebih over..kehkehkeh..

rasp said...

hahahhahaha...menyengih i depan pc..sib baik boss tak prasan kalo dak mesti dia ingat i dah 'weng' hahahahaha...mmg enjoiceeee!!

eLLy said...

nasib baik semua gambar aku sopan je.. huhuhuhu ;p

tapi memang terbaik dari ladang ...

nurkass said...

aduhhh..tak tau nak pilih mana..:)

ct shah said...

kahkahkahkahkah...kelakar siot gambor candid nih.tapi mmg fun tgk.tarian cak lempong yg tak tahan tuh.:P

sw33tdarling said...

wahh semua gambar2 naik hantu ni..... hahahahaha

mrsharis said...

huish..ni kalu somi masing2 tgk ni mau mungucap panjang ni..pengsan 3 hari. hehehe (kidding)

wida said...

bestnya boleh berkumpul karok sama2..hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonot r dpt hang-out ngan member sekepala.. beres trusss!!!
tingat zaman muda-belia dlu.. skrg ni ai kepupusan trus kwn2 kamcheng ghitew, msg2 dh duk jauh, hukhukhuk.. masa cuti pn agak terhad nk jumpa.. rindu nk berjimba gakkkkkk.. =)

Ati Masrif said...

lama dah tak kuar dgn

member2 mcm ni..misslah!

Daddy Ziyyad said...

hahahha...

lepas memekak kat redbox nih, suara korang tukar jadik suara ramli sarip tak? :)

chugie said...

amboi.. semua nampak mcm dh lama kenal je tu.. mesti dh lama korang kenal2 kan? meriah lah.. best tengok korang tau!

ieda said...

amboi2 kemain layie .. best2 ..kalau akak ada .. harus joint nie ekekkeke

amboii si tudng merah tuu bukan main layie .. sakan nyanyi tuuu :))
sedap dokk sore tuu .. leh ajdi penyanyi nie bukan model ekekeke

wahida said...

chugie: kiteorg first time kenal la...x pernah jumpa pun sebelum ni...

rieyana ynn said...

wah...best nyer k'ida....jelez nyer....huhuhu...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

bestnya berjimba-jimba bersama teman blogger. sesekali melalak,release tensionkan.akak pun nak pergilah, tapi green box je kat rumah akak.

zura@iwan said...

fuyooo...dasat korang...meriah redbox tu ye...hehe...

sora sure sdp2 bangat..kalu ku x leh join ni..sora sumbang..haha

Mamamya said...

perghhhhh...terasa sungguh bahang kemeriahannya...... :) mmg meletop lah....cuma rugi x dapat dgr suara korang menyanyi jer...klu x kompom datuk ahmad nawab ambik semua jd artis...ekekekek.....

p/s:guwau jerkkk.....

puteri ain said...

hamboiii sakan nyanyi..seronok !best best..:)

Amy Syaquena said...

Wah bestnya meriah gitu...

Jo Qusary said...

hehehe...seronoknya kalo dpt keluar dgn member2 camtu...

eelobor said...

wah....dasyat nyer. hihihihi, tak berani komen lebey2

aqish basir said...

seronok nye akak
haha

lame qis tak karaoke tau!!!!

AdiaLuze said...

Sonok kan karaOke kat Redbox??? Audio terbaeekk laaa..Lampu leh adjust2 lagi tuh..Hehehe

Tapi, kalo cam kami ni, xde org blanja, takde la hayat nak pegi..Ahaksss...

P/S : Cik kak tudung merah tu menyanyi penuh penghayatan sunggun kan.... :P

AISHA INANI said...

walahhhh.
aku pi karok kejunggg.
malu2!
hahahha.
suara macam hantu kot.. sobss!

*∽ IZAN ∽* said...

fuh..!! memang happening habesss nih!!!!! release tension!! hik hik

whitecappuccino said...

Enjoy sakan korang yer :)

mR.sYaH said...

wah gempaq giler akak karaoke.. penuh penghayatan betul..

jeBateja said...

tak sangka hah...blogger leh jumpa mcm ni....hebat tul....respek suspek aaaa

Cik Jue said...

cayalah memang best..spoting habis

PutRee SeJiNjaNg said...

wah bestnye happening giler korang semua...nak jugak arr...huhuhu

NzA said...

wah enjoy sakan tu....

Ogy said...

hamboiii seronok tak hengattt!...bestnyaaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahahahahahahaha cakpong sudah mari rrrr...hahahahaha memang hapening gila beb....gelak sakan aku...baca N3 nie..walaupun dah berzaman kekdahnya kan..