nuffnang advert

Tuesday, January 25, 2011

aku, bloggers & redbox....

salam,
minggu lepas dpt jemputan dr kak Dee, jemputan karok utk menyumbangkan suara masing2...mcm tau2 je aku ni mmg dah lama x karok...hehehe...

Tarikh     : 22nd Jan 2011
Tempat   : Redbox, Pavillion
Masa       : 11am - 3 pm
Bloggers : 9 orang

 tgn2 kami...ce teke ce teka, mana satu tgn aku?  ekekekek...


ok, sekarang aku nak memperkenalkan setiap org yg hadir, otai2 semuanya...kecuali aku lah, baru menjinakkan diri dlm dunia blog....huhuhu...

 aku dan purplelicious/ieda, dah ada anak, tapi badan mcm anak dara ko....dia ni happening dan gila2....

aku dan mummyshafie/nor...sekali pandang muka dia mcm budak opismate aku..suara dia sedap tau...

ha...yg ni aku anggap mcm kakak aku, sis rasp...sgt sporting dan dia pun suka berjalan mkn angin mcm aku jugak...ngeh ngeh...sis, jom ke Jakarta!!

ni pulak kakak yg gila2..kak aty...sgt ramah dan masa aku mula2 masuk karaoke tu, dia ckp..ko wahida kan? fuiyoooo...aku rasa aku glamer beb!! kahkah...

aku rasa paling sengal dan gila2 ari tu adalah budak ni, sw33tdarling/amy...suka lagu broery marantika, ramlah ram dan wali band, dia ada CD Wali Band ok dlm keta dia...fanatik abes ni....

ko x kenal ni sapa? otai ni beb!! x de dia, x jln karok itu hari...pun gila2...rasanya x yah kenalkan kot...dah ramai kenal...ngehngeh....ok ok...aku kenalkan, nama dia Dee, dia ckp x yah panggil dia kakak, aku x kira, aku panggil jugak dia ni akak sbb aku adalah adik yg sopan santun dan menghormati org tua...kehkeh....

ko tau? sekali sembang ngan minah ni, rupanya dia ni jiran aku beb!! bukan la jiran sebelah umah, tapi jiran satu taman..what a small world!! terkezut mak...nama dia elly...kak, kalo ko jumpa aku kat pasar malam, ko tegur aku tau!! nnt kita jln2 kat pasar mlm sama2, kita comolot sekali...eh?!

ni pulak cici asmara..eh silap...cici anak kak aty..comel kan dia ni...ko nampak dia ranggi, tapi dia sgt hormatkan org tua ok...sapa nak jadikan dia menantu? cantik dan baik budi bahasa...mcm aku jugak..kahkah...follower dia ni meletup2 ko...maklumlah, org comel...

inilah kami 9 bloggers yg menjayakan karok sabtu lepas...sgt happening dan kami semua enjoy!! aku baru first time jumpa dorang ni weh..tapi sporting abes dorang...

p/s: anda mahu gambar yg lagi panas? tunggu kemunculan n3 candid petang ini...wahai blogger2 otai, anda berani menatapnya?

36 comments:

My Little Diary said...

salam,

wah3x.... seronok nya tgk korang...

atty's said...

uiit..ko nak kuar gambar candid ..tapis lelelemak tau

Dee said...

alamak..kuar gambar candid? matiklah aku..kehkehkeh..

make sure lps ni ko ajak skali mek jah tu ha..nti kita karok lg ye..

Mamamya said...

wahhh...mmg happening klu dpt karok ramai2 ni....meronggeng x hengattt...ehehehehehe.......

p/s: sgt t'ingin nak jumpa blogger2 yg lain.....

mrsharis said...

wahhh..meriah.
Aku tak pandai nyanyi..or senang cakap, seorang yg pemalu.

rasp said...

wah wah wah....1st entri sungguh sopan semuanya...
adehhhhh gigil nak tgk 2nd entri :D
tapi mmg best lah event nie...

eLLy said...

jng katakan pasar malam .. pasar tani pun boleh =) hehehhehehe

akan ku nantikan gambar2 aksi panas dari mu petang ini ..erkkkk takuzz..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahh sonok..then tak dpat nak join..maybe next time..:-)

azieazah said...

Kalu semua perempuan yang masuk sebilik karaoke, memang boleh layan tak hengat punya... Sebab tak perlu malu2 dgn lelaki..

Meriah. Sapa juara? :)

Mrs.Eady said...

wah...seronot nyer..:D

chugie said...

nape x ajak mak buyong ni? kasi cepat skit bersalin ahahahah:))

Cik Ina minat Do do Cheng said...

wahidah akak tengok ko ngan dee dah dekat nak sama.mungkin fesyen rambut tak. syokkan sesekali berkaroeke.suara akak tak sedap.

Daddy Ziyyad said...

kelassssss gitu korang punya gathering bloggers..berkaraoke...hahahah

ct shah said...

ahida,ko x nak ajak aku kan?

wahida said...

aziezah: kak, x de sapa juara...suka2 je ni..hehehe...

chugie: next time, ko join tau!!

cik ina do do cheng: kak, akak org yg ke berapa ckp muka saya sama mcm Dee...hehehe...

ct shah: ko tanya Dee, napa dia x ajak ko..hehehe....

mummysyafie said...

ko sindir aku yer, sejak bila plak suara aku sedap. macam sora itik ado larr..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...happening giler.candid lepas nie? ni yg best nie..heeeee

Cik Jue said...

seronoknye.........wahida pun otai gak...

FATIN MRAZ said...

karok jgn x karok..

uwaaaa... naper den x dijomput.. waaaa...

Zareda Norman said...

wah cayalah otai otai blogger semua

akudia7879 said...
This comment has been removed by the author.
akudia7879 said...

elly.... baju kau sebiji baju aku

sw33tdarling said...

apa??? ramlah ram??? bukan aku yg pilih laa weiii... itu eida punya lagu tuuu! hahahahaha

nurkass said...

wahhhhh...gi karok eh...
nak ikutttttttttttttttt...

mR.sYaH said...

wah mesti karok xhengat ni... lama xkarok..

wahida said...

mummyshafie: eh, aku x sindir ko la nor, mmg suara ko sedap apa?

sw33tdarling: haha...lagu ramlah ram tu bukan ko pilih ke nok? sori la beb!! kehkeh...

ANATI SOKI said...

sume tgn bedaazled!! hehehehhe

Fieza79 said...

wahhh happening nya korangg..dpt jumpa2..ehh tak penah jumpa tp cm mesra suma nya ehh...

kasihredha said...

bestnya dapat jumpa diluar kan

|| NaFiRaa || said...

ai berani karok dlm bilik air jek..muahahaha

rieyana ynn said...

memang best...5 star...hikhik..;d

rieyana ynn said...

memang best...5 star...hikhik..;d

~ yus ~ said...

Wah! pertama kali jumpa dah nampak mesra mcm tu, memang best. Entah bila akak dapat berkaraoke begitu...huhuhu

NeenaAnuar said...

hie.. salam.. terjah dari blog amy sweetdarling! sayang tak dpt joint hari tu sbb ade hal.. if not leh kenal2 kann.. btw.. salam perkenalan yeaa.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahahahahahahahahaha...aku mak orang yang lupa ada anak laki jaga kat umah..ahhahahahaha...

Reginald said...

The chap is definitely just, and there is no doubt.
lpn rn schools online | licensed practical nursing schools | richmond va private schools