nuffnang advert

Monday, January 24, 2011

aku sentap!!

salam semua...

ari ni aku BW, dah 3 orang cakap dorang dah sambar DSLR, jadinya sekarang aku sentap sgt...ntah bila lah turn aku lak...sekarang aku tepek pic ni bajet aku yg amek gambar ni tgh pakai DSLR...kahkah...





wah, cantiknya gambar kalau pakai DSLR kan....korang doakan aku yer...sgt berhajat, tapi ongkos x cukup plak..huhuhu.....


sumber: email

46 comments:

~ yus ~ said...

Ok ok, akak doakan ye..

Akak pun teringin, tapi rasa tak praktikal untuk akak yg selalu gendong anak sana sini ni. Guna jenis compact jelah kot...huhu

zura@iwan said...

alahai u..jgn la sentap...ramai bhajat nk smbr dslr gk..mcm ai..tp ada ongkos bleh arr.hehe...pelan2 kita smbr k..hehe

amirah said...

samala..rasa mcm nak amik jugak tp bila fikir byk kali, time nak angkut tu besar sgt..tak bestt

Joy said...

sentap jugak I tgk pic2 tu. ada DSLR ..tp tak brp nk master lg ;)

♥ manje ♥ said...

nak pakai jugak... skrg ni ada sale kat sini tapi bila fikirkan harga... terpaksa utamakan yang terpenting dulu um...

kita doakan awak cepat2 cukup duit yea... ~

mrsharis said...

klu beli dslr jgn lupa p kursus. Cam aku ni beli jer last2 dslr jadi perhiasan jer..ekekekek

Eh,wahidah..jom la kit buat aktiviti raya cina ni..koling2 tau..

cikceriacorner said...

ehehhe..cantik...

sy pakai camera compact biasa akak..hehhe

moga hajat tercapai..amin

Mrs.Eady said...

impian same mcm aku laaa...nk dlsr tapi ongkos nyer amat2 la menghalang...hnye compact hadiah dr kakak ku itu yg ku guna skrg nie..:D

rasp said...

kita same same le sis...
akak pun tak dpt rembat lagi...
bila pikir2 byk plak nak guna duit..
lepas tu bila dah berjaya kumpul..
rasa best plak kalo gi melancong..
last2 tak terbeli gak...
kalo beli mesti gambor mantops time karoks kan hahahaha

liyana said...

kak, nt beli pastu sy pinjam ye.. ehehe

eLLy said...

emm tak berapa berminat sangat.. tapi memang hasil tangkapan mesti lagi cantik kan..

azieazah said...

Nak jadi model jer, blehhhh? hehehehe

Fieza79 said...

hadoii sentap plak...anggap satu cabaran nnt sure leh rembat jgk...

fieza doa2 cpt ko dpt ehh...!

Zareda Norman said...

mudah mudahan murah rejeki dapat rembat sebijik dslr..

kasihredha said...

comey sungguh pics kat atas tu kan..

mummysyafie said...

nor takde pun DSLR, pakai hubby punya je. tapi malas nak bawak..berat larrr

hopefully wahida dapat apa yg dicari..

atty's said...

kty pun tingin gak .tp leh angan2 je.
buat masa ni lom boleh beli lagik

ahsfantasy24 said...

huhu..
kte pom mngidam dslr,
tp duit jauh dr kmampuan,
huhuhu~

Softtouch [Hanim] said...

tapi sy tgk pic2 wahida cntik2...ala wahida sy pun bertahun br dpt guna.yelah bila pk2 syg duit tu..ni pun sbb ada rezeki lebih...Itu pun sy amik dlsr yg biasa2 punya..kalu org yg teror psl photography ni mesti gelakkan sy sbab amik canon 1000 SD jer..bkn yg meletup2 pun...

Pala Maldini said...

aku tak suka DSLR ni sebab.... aku ambil gambar orang cantik2... tapi, siapa nak ambil gambar aku ?

huhuhu...

Si Gedung Gedang said...

its not the tools, its the photographer that matters.

tak semestinya kena ada dslr. pkai kemre fon pon bleh amek gamba cantik cantik. :)

anyway, here's samting u guys need to be aware of. anisa hang tuah memplagiat blog! mohon hati hati. sini buktinya http://sang-putri.blogspot.com/2011/01/anisa-hang-tuah-is-plagiarizer.html'

Daddy Ziyyad said...

Jom ikut den pi beli Nikon D7000....hhahaha..den pun tgh nazak mengumpul dana...

|| NaFiRaa || said...

moga cepat lah dapat ape yg dihajatkan tuh.. saya belom berminat lagi~ kekeke

miss Fyqa said...

kalau akak pakai DSLR fyqa nk pinjam le. buleh?
hehehe :)

nub said...

nanti nak pinjam..hihihi

cik puan akish said...

dulu marin en.hubby selalu kate dia teringin mau ade dslr tuh...tp daku kate...ahhhh tak perlu..

tp..setelah menjinakkan diri dlm dunia belogging...owhhh bagusnye kalo ade dslr kan b...

dan2 tuh kene gelak aje...dgn kate.."ah tak perlu itu sume"

daku sentap...

hehehheeh..

sarah-najwan said...

huhu..saya ade kamera cap aye je..dslr xtau bila nk dpt..

Mamamya said...

aduhai wahida....lia pun t'ingin sgt2....dah lama mengidam nak kan DSLR nih....tp ntah bila la blh dapat...meh kita sama2 doa supaya dimurahkan rezeki yer.... :D

ieda said...

bayar bulan2..hehe..kawan saya buat mcm tu sb dah tak leh tahan godaan.

eelobor said...

hehehe....jom joint kelab pengguna DSLR lak.....

HonEyBuNNy said...

Amin..moga impian kak tercapai...amin...

-[miracle]- said...

walaweyhh ! cantik seyhh.
sukaa :D

okay, semoga dapat DSLR.
lepas tu, snap my pic tao.
aku relaa jadi model :D

shamsiah shamsuddin said...

pakai kamera hp je..
hmm tul gak..
pernh pegang dslr aik gamabr..
tapi gambar kita takde sebab kita duk belakang kamera...sob2..sob2.
ag sentap lau kita takde dalam gambar..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Nak beli tak delah minat.tapi suka tengok dorang ambik gambar yang cantik-cantik cam ni.

sw33tdarling said...

amiiinn....!! tapi rugi woo sapa pegang camera.. mesti gambar dia paling sikit.. hehehehe

ckLah@xiiinam said...

Imej-imej pegun yang bermutu tinggi...gambar yang bercerita!

jeBateja said...

Wala...wala...kita doakan jugak....tapi dah dapat nanti....ambil gambo kita yeaa....

a.samad jaafar said...

masyaAllah..cantiknyeeee... rasa nak copy je gambar tu.. sy pun minat jgk..tp x mampu..

NzA said...

mmg picnya cantik ttp masalahnya susah la nk bawa cz besor la..akak dh 2 thn beli ttp jrg sgt guna...so skrg trsadai..bila suami g oversea br dia bwk...hu....

NM02 said...

jah,

aku sebagai kawan baik mu, sentiasa mendoakan moga kau sentiasa dimurahkan rezeki. takpe... pelan2 kayuh ok

Hanis Azla said...

datang sini nak tolong doakan biar wahida cepat2 dpt dslr tu.. Aminn..

Dee said...

aku doakan wahida..leh aku posing2 gedik2 nti bila ko snap pic..hehehe..

sisdee said...

i pun sentiasa doakan u n i bjaya beli hahahahahah

FATIN MRAZ said...

oww!!! pic sume cantek..

yer sy doakan ..

rieyana ynn said...

wah...memang santik lew k'ida..pic real...semuga k'ida cepat beli okeh..;d

whitecappuccino said...

cantik gambar2 ni kan? semuga impian wahida akan terlaksana