nuffnang advert

Monday, January 24, 2011

pencungkil gigi....

Ajoi suka mencungkil gigi selepas makan. Untuk menyenangkan dia, dia meletakkan pencungkil gigi dan letak atas meja makan macam kat restoran tu.
Satu hari dia bising-bising..



Ajoi: Siapa ambik aku punya pencungkil gigi ni, cepat betul habis..

Pancis : Wak Sumardi la tu, aku selalu nampak dia ambik lepas makan.

Wak Sumardi : Ceh, aku ambil sebatang jer lepas makan

Ajoi: Kalau sebatang takper la, ni sampai licin.

Wak Sumardi : Radin la tu, aku ternampak dia selalu ambil segenggam pencungkil gigi ko… tak tau dia buat aper..

Ajoi: Ni yang aku hangin ni, cubalah berjimat sikit. Tengok macam aku…
Lepas makan aku guna sebatang jer…. lepas tu aku letak balik dalam bekas tu…

Wak Sumardi : Uwekkkkkk…!!


p/s: ari ni aku bawak kamera, tapi x bawak kabel, boleh gitu? hahaha, blogger otai semua dah update citer karok ari Sabtu lepas, aku? tumpang tgk je la kat blog dorang....huhuhu....

33 comments:

♥ manje ♥ said...

salam wahida

hehe berjimat cermat sungguh!
itu kan pakai buang... ~

Ogy said...

leh gak gelak2 di pg isnin yg bluess ni..hehe

Zura said...

hahahaa...geli...

lydzar said...

penjimat ke pengotor tu????? hihiih

Ika Razak said...

pengotor sungguh si ajoy ni..

Ena said...

heheh..

entry yg buat ena gelak kekeh2 pagi ni..

Hanis Azla said...

moral of the story : jangan guna hak org lain sebab tak tahu tahap kebersihannya.. he..he..

Mamamya said...

iskh2.....sabo je lah... :D

kasihredha said...

huihhh...sungguh geli oooo....

rasp said...

eeeuuuwwww...hahahaha sungguh jimatkan :D

Softtouch [Hanim] said...

eyeeekkkkkkk...klaka pun yer...
xpe nnti wahida update lah psl sesi karok tu yer..xpe lmbat...

chugie said...

adei.. geli lak ngan pencungkil gigi..

atty's said...

uwekk..nak termuntah kty ..

takpe da..esok2 pun leh update..

ezzu said...

kotor lh....hehehehe

Joy said...

eweks..siap recycle tu..sbb nk jimat..hahahahha

mR.sYaH said...

hahah... kotornyer...

Myra Jay said...

Hahaaa.. kan dah terkena.. :)

Mrs.Eady said...

yaarrk...ini mcm pun ade ke?keekekek....:D

ieda said...

adoiiiiiiiii nie bukan penjimat dikk
pengotor nie .. huhuhuhu

Citarasa Rinduan said...

hahahahhha..
lucu sangat..
tapikan, kat citarasa rinduan..
hari2 kena beli pencukil gigi..
depa panggil cangkul......

siapa yang guna hari2?
ajoi kot....heheheh

*∽ IZAN ∽* said...

adoyaii.. bleh plak di recycle pencungkil gigi tuhh.. kuhekk

Fieza79 said...

aiyakk...geli arr tekak...

ab@h_Izz said...

moralnya..jangan selalu sangat cungkil gigi..,sebabnya..nnt membazir lak, makan kena kunyah betul2..tak gaduh2 dah pas ni..& tak 'terkena' cam wak tadi...hi..hii2

nelly said...

jimat cermat betul . .

azieazah said...

Heee tak senonoh perangai Ajoi!

cikceriacorner said...

hehehhe...

org tempat sy panggil kempro..heheh

nurkass said...

hahaha...amik ko..
eiii..geli..geli..

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. sabor jek lah!!!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

karok kat mana wahidah ngan blogger otai. nak tengok gambar, tak pedulik.

sw33tdarling said...

xpe xpe.. me pun baru nak update ni arr... esok keluar laa tuuuu

rieyana ynn said...

kahkahkah...takut terkena mcm ni...;p

rieyana ynn said...

kahkahkah...takut terkena mcm ni...;p

whitecappuccino said...

hahaha..recycle!