nuffnang advert

Thursday, December 23, 2010

special dari eb utk aku....

selamat pagi semua.......
semalam sampailah hari ni aku rasa sungguh gembira sgt2...teruja yg amat bila ada sorang blogger yg sgt baik hati bagi aku special award ni....nama dia eb, seorang yg sgt kreatif tau...



ni lah awardnya...sgt sweet...sgt2 aku hargai....

kata2 utk u wahai eb...

"terima kasih banyak2 bg saya award yg sgt comel ni..sungguh saya x sangka saya antara follower awak yg bertuah dpt award ni...bukan senang nak dpt ni...nnt saya pergi Bali, saya akan beli FM yg comel utk awak...tu janji saya...tapi bulan 10 tahun depan tau...eb, kalau awak kata saya rock, awak lg rock lah eb, sporting sgt!!"

rajin si eb ni godek2 n3 aku yg lama2 utk cari gambar...eb mmg best lah!! yg paling best bila dia ckp aku mcm anak dara...wow wow wee....kembang bontot aku...ekekekekek...

akan aku paparkan n3 ni seharian dlm blog aku dan seharusnya aku letak kat side bar aku jugak...kalau sesapa nak tgk n3 khas eb utk aku, sila tgk sini....

34 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

eB mmg suker ngan kengkwn yg fun 2 b with... yes... like u.... u rock bebeh...

nice knowing u... moga boley bersahabat hingga ke hujung nyawa... sok2 kalo eb x der... leh la tlg tgk2 kn 2 cahayamaku itu kt dlm blog adeq2 eb laks yer...

till then...
daaaaaaaaaaa

>_<

Ena said...

hehe..

memg cute.. ena pun suka :D


tapi harap eb tak kecik ati la sbb ena tak buat entry khas lg pasal award yg eb kasi sbb ada award lain yg dah masuk dulu, ena tak gantung2 lagi so, kena ikut turn la kan.. tu pun ntah bila nak buat.. haihhh!!

Mawar said...

kak wahida,

memang hepikan bila ada org amik tau psl kita

gambar tu mmg cute la kak...

~ yus ~ said...

Wah! Memang cantik lah award tu...sweet je. Wahida pun macam sweet 17 je dalam gambar tu...:)

Anisa Hang Tuah said...

cute laaa
(:

NM02 said...

jah,

aku tgk gambar tu mcm something yang mempunyai jalan cerita disebalik gambar. ooo... mungkin sebab gambar tu aku dapat bayangkan kau sedang membongkok sambil korek idung..

hehehehe... jgn marah ye jah. kau mmg best pun. tanpa kau disisi aku, ibarat aku ketuk tin kosong. takde bunyi takde irama..

jah,
lebiu!!!!

nurkass said...

wahh..bestnyer..cantik pulak(award tu)..hehe..

ab@h_Izz said...

tahniah..dapat award special tu....hi..hi2

Joy said...

wah..dpt special award lg ;)

zura@iwan said...

wahhh...beruntungnya ada org buat khas award utk kita kan..tahniah..

Awangku Johan said...

salam ziarah n folo ur blog..
jom balas folo d blog saya

Pencacai Alim said...

bile ko nk kasi aku award?

wahida said...

pencacai alim: aku x nak kasi ko award, sbb nnt ko bajet mcm artis...kahkahkah..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Raut wajah ko tak berubah ye. maintain cun.betul tu wajib, bagi hadiah kat eb, dengan usaha dia ni.

My Little Diary said...

salam

mammamiaa... mu dpt award.... so cute, zaman la ni, mmg bini org cam anak dara... keke, cam aku la.. wakaka.. perasannn!!
tahniah beb! kreatif sungguh org yg buat award tu... huhu

|| NaFiRaa || said...

tahnih!!! cantek2 kan award yg eB buat tuh~

p/s: nak FM jugakkk..lalalaala

..::SangRatoo::.. said...

Da..keles kau..tahniah bermillion²...apa² kau dari blkg mmg cam anak dara..bila depan cam mak dara..ok apa? heheheheh :P

chugie said...

bestnye.. gembiranye kan? bila dpt penghargaan camni.. dh nampak award ni dr blog eb semalam.. bertuahnye awk!! jeles i.. ekekeke:D

ieda said...

salam kenal dari akak :)
cantik ...

IMANSHAH said...

wah suwit tuan punya blog..hehe macam anak dara

ct shah said...

wah!canteklah special award nih.macam muka anak dara pun ada.ko pakai susuk ape??apepun,kelassssss jahhh..ehehehe

Zareda Norman said...

hidup kena fun baru layan kan

suka tengok live performance ek.. kak zar pun suka...

Cik Jue said...

wah bestnye...

kak Erna said...

salam wahida..patut pun wahida suka sangat..memang comel pun..

jeBateja said...

ooo sah kreatifnya dia....ahakz

Belleza~ said...

wah congratulations!

sekamar rindu said...

salam..

sangat comel awardnya...:)

HonEyBuNNy said...

wah...bestnya...comei2....

AnAk dEneSor said...

nie pic kak wahida ke?tomeiiiii

wahida said...

anak denesor: ye la dik oi...pic akak la ni...x kan pic tiz zakyah lak...ahaks...

hushuss said...

comelnya puan wahida kita ni..hehe...tp kan klu dah beranak pinak org ckp mcm anak dara, mmg kemvanf vontots kan?

Zura said...

alololo...cutenye...gmbar bile tue..???

rieyana ynn said...

comel award nyer...;d

wahida said...

zura: tu gambar masa gi Bandung bulan 10 ari tu...