nuffnang advert

Saturday, December 25, 2010

niezzareena giveaway...

kawan aku buat GA ko...haruslah aku sokong dia kan?



aku nak tag: yana dan miss fiqa


jah, walaupun aku tau aku x berjaya, aku tetap join GA ko...sbb aku kwn yg best...hehehe...

13 comments:

Ena said...

Gd Luck!

hehe.. Maner tau kan rezeki kawan sesama kwan.. :D

IMANSHAH said...

wahaha jgn bagi wahida menang kak jah

ayat2 dengki

HonEyBuNNy said...

good luck....yeahh...

wahida said...

imanshah: mmg den tau pun den x kan menang...cikgu jahat tau!!

Joy said...

all the best ;)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Good luck.tak de update cerita terbaru ke?

wahida said...

kak, saya ari sabtu ahad mmg malas update...kalau ada masa cuma BW jer..heheh..

~ yus ~ said...

Good Luck Wahida.

mR.sYaH said...

haha.. semoga menang.. klu rezeki xkemanakan.. hehe..

pearl jade said...

all the best kak..hehe
sye jawa gak.sg besar kt mana
rmh mkcik sye kt sg bsar...
rmh nenek dkt BNO
hihi
ssh nk jmp jawa kt blog.huhu

ct shah said...

aku je lom join lagi.ahaks...

wahida said...

pearl jade: sg. besar kat tmn purnama, dkt ngan stadium..selalu balik sabak ke? wah...jumpa gak saya ngan org jawa kat dlm blog...

NM02 said...

jamrah,

kau lah kawan aku yg sgt best dlm mesia ni. takde kawan yg giler mcm kau, meroyan mcm kau, tiga suku mcm kau.

kau mmg support kawan, bukan mcm cik yam tu. aku majuk ngan dia. mencik!

maceh sudi join GA ni ye jah. maceh jugak sudi tolong aku tgkkan balik no2 tu. kalu kau tak menang pun, tetap ada habuan utk kau. dun weri okeh