nuffnang advert

Wednesday, December 22, 2010

sambungan n3 semalam...

ok, aku sambung lg n3 semalam yer...

13) Aku ada penyakit asma yg teruk dari aku baby lg sampai sekarang..dah cuba mcm2 jenis perubatan, still mcm tu jugak, dan sekarang penyakit aku ni turun pd anak2 aku pulak...kesian dorang...

14) Aku peminat tegar McD, paling suka Doublecheese Burger...dan kalau ayam goreng pun aku lg suka ayam goreng McD drp KFC...

15) Terlalu fanatik ngan citer Desperate Housewive...x sabar nak tunggu next season tahun depan...setakat ni ada DVD sampai season 3...aku akan kumpul semua season satu demi satu...sori eh, demi Desperate Housewive aku x beli cetak rompak ok...original saje...citer lain pirate takpe...

16) Ayah aku dah meninggal pd tahun 2002, sehingga nafasnya yg terakhir aku tetap tak dpt merasa kasih sayang drp dia...

17) Pernah ada cinta monyet masa aku Form 2, couple ngan anak pengetua ko...x agak2 kan? dia yg ngorat aku dulu...lalalalalala....

18) Aku suka layan live band..sgt suka ngan live performance...

19) Aku tak suka camping dan kurang suka masuk hutan...huhuhu...

20) Sabah, Sarawak, Bandung dah aku jejak, Bali akan menyusul next year, sekarang paling aku teringin nak pergi adalah Phuket, Thailand...

21) Benci lipas, kalau aku nampak sekor lipas je kat umah aku, cepat2 aku amek spray, aku x nak dia beranak dlm rumah aku...sgt benci ok!!

22) Mak aku polis dan masih polis sampai sekarang...sayang mak!!

23) Kurang gemar ngan soft drink..tapi 100 plus aku sukaaaa sgt!!

24) Suka giler ngan siput sedut masak lemak cili api, kalau mak aku buat laaaaagi aku suka...

25) Kalaulah aku diberi peluang utk belajar semula kat UiTM, aku akan belajar sungguh2 sbb masa zaman belajar dulu aku agak nakal, pointer kurang memuaskan hati aku...huhuhu...

Huh, habis jugak...jenuh aku fikir neh....ok bro, settle ha....

38 comments:

atty's said...

tang peminat tegar mcd ..tu kita serupa ida..jom lunch mcd nak ari nie.

Mrs.Eady said...

MCD?i likeee...:D

tqaAwesome said...

lipas? i hate it tooo ^_^
mcD? i like tooo ^_^

Fieza79 said...

hadoi gigih habis kann...mmg best la ko wahida...!

♥ manje ♥ said...

wawa... kecik2 dah ada 'couple' eh (^_^)... ank pengetua lak tuh! ~

wida said...

sama universiti rupernya kita..hehe

hushuss said...

hohoho, byk dah rahsia wahida dapat tau ni...tp yg pastinya kita sama suka Mc D, pegi u yang sama, ayah huspa pun dah meninggal dan huspa tak suka lipas jugak. hahaha..

nurkass said...

suke tang desperate housewive tuh..tapi kita takde yg season 1..leh pinjam??hahaha

eB@mamaAerish'n'Aed said...

beb,
jemput dtg amek awards

10 LitTLE FINGERS

tq

Softtouch [Hanim] said...

samalah xsuka lipas n xsuka amsuk utan n camping tu...

zura@iwan said...

smbung lg kt cini..hehe..kalu sy sure mls ni...hahaha

Daddy Ziyyad said...

Tahniah, habis jugak 25 ...hehehe..
U on Seretide ke?

Dee said...

aku dulu pun belajar main2 kt itm..tp xnak ar repeat balik..malas..sambung belajar best gak kan..hehehe..

~ yus ~ said...

Siap sambung2 tu, akhirnya berjaya juga habiskan 25 ye..

Belajar di UiTM juga rupanya...:)

rieyana ynn said...

wah...cinta monyet ngan anak pengetua...hikhik...;d/yana ada tag akak ida...saja nak susah kan akak...;d

wahida said...

daddyziyyad: ye, saya pakai seretide...

Zz said...

salam akak...tmpang lalu..dh lame giler tak kcau blog akak ni..hihi..
mm..
no.14 tu same ngn sy except 4 d ayam, no.16 tu sedey. no.24 tu sy prefer daging salai, n oso i'l do d same way for no.25..
menarik n3 ni! hihi

AnAk dEneSor said...

iera klo lipas takot..mesti terjerit2..hahaha..

chugie said...

panjangnye.. siap ade 2 entry lg.

psst: a'ah, sy duk kat ngan tasik biru tu je.. baiknye hati nk jenguk sy nanti :D tp sy berpantang kat umah MIL di damansara.. jemputlah dtg ye.

**sHiKinn** said...

oh sy pun suka siput sedut..sedapppp weh..

|| NaFiRaa || said...

burger suka buger Mcd.. kalo ayam suka KFC.. :)

mR.sYaH said...

mcd minat mcflurry jer.. hehe..

amirah said...

desperate housewives?!!nak pinjam..serius tak sabar apa yg ada untuk next season..cepatla..hehe

Ati Masrif said...

tang dbl cheeseburger tu
uhh..kita serupa..hehe..i like too!

Hanis Azla said...

suka mcd juga.. in fact skrg ni tengah habiskan prosperity McD yg tak habis masa lunch tadi.. he..he..
cinta monyet dgn anak pengetua tu yg paling tak tahan.. mesti femes satu sekolah dulu kan..

Mamamya said...

tarikh lahir kita dekat2 lah.....lia punya birthday pun sama ngan artis tau....!! 22 sept....emilia rosnaida...tp dia x glamor lah dah skrg sbb AC dah kayo....ekekeke :D

student UiTM gak tp kampus segamat.. :)

Joy said...

sedap ehh pancake mcD

ab@h_Izz said...

salamm...mak polis !! !..takutnyer..hi..hi2

suka lagi KFC..tapi kini ada pulak RFC..kena bahagi 2 lak.

Aleeya said...

hehe sama la kita...pun peminat dabel chez begerrrr nyum nyuummmm

NM02 said...

baru tadi kita mkn mc'd bersama kan... maceh le sudi belanja aku jah. kau mmg kawan yg best...

nway, gud luck dan kalu kau sudi, nnt kita p phuket plak ye..

ok lah, aku nk sambung korek pusat jap.. eerrgghh... setim wooo!!!

miss Fyqa said...

anda di tag

http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2010/12/kanak-kanak-jom-kenang-balik.html

HonEyBuNNy said...

wow............couple dgn anak pengetua tu....hehehheh...sma la.ila pun takottt lipas mipas....heheh

sekamar rindu said...

salam..

asma ni sangat bahaya....

sya hassan said...

wah..double cheeseburger.. i loike..

ehem3.. fuyoooo.. kapel ngan ank pengetua uuu... cayalah..hik3

Ena said...

owh.. peminat MC'D rupanya.. sy sesekali boleh la.. sy lebih suka KFc.. hehe nak gak g tau.. haha..


sy suka camping.. teringin sangat2 tapi ntah bila la tu berlaku.. huhu..


sama la, kalo diberi peluang utk belajar, nak buat betul2 tak mo main2 cam dulu.. pointer sangat la kureng.. sob3x.. tp bila la peluang tu akan datang.. huhu..

mrsharis said...

Aku tak geli lipas tapi aku sangat geli CICAK!!!! mmg geli nk mati punya tahap..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak pun cam ko, kena di beri peluang nak rajin belajar, dapat masuk u, dan jadi pandai cam ko.lipas tak suka geliiii

My Little Diary said...

salam,
huhu.. aku pun tak lipas... kalau aku nmpk lipas.. aku lari dulu.. hahaha..

tak puas ati dgn pointer masa belajar.. jom kita sambung belajar balik... hehe