nuffnang advert

Wednesday, December 22, 2010

giveaway: Jumlah RM coklat bernilai?

selamat pagi semua...

ari ni aku join contest lg...kali ni dr citarasa rinduan, org yg banyak bg nasihat kat blog aku, harus la aku support contest yg dia anjurkan...

aku teka semua coklat ni harga dia RM 30...aku agak je la ni...

so, pada korang kalau nak join, klik je link yg aku bg kat atas tu yer...

10 comments:

Mrs.Eady said...

good luck!
oh oh..ade gmbr anak u kat blog i okey..sila terjah!heheh..

ahsfantasy24 said...

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

Fieza79 said...

gud luck..moga mengena tekaan tuu..

LyNn HaMzAh said...

good luck...

Zura said...

good luck..

|| NaFiRaa || said...

good luck!!

zura@iwan said...

gud luck...

Citarasa Rinduan said...

salam..wahida...
ayu terharu sangat wahida join GA ayu
first time ayu buat sbb en zalie semakin sembuh

thanks..ayu doakan berjaya

HonEyBuNNy said...

good luck...;-)

Lulu caldina said...

good luck...
cantik blog ni..
suka biru..