nuffnang advert

Friday, December 10, 2010

My Header Contest

selamat petang semua....
kali ni aku nak join contest lak...aku di tag oleh kak yus, wajib buat neh....ni dah kira assignment ni...hehe...

saya join contest awak, rieyana!! saya sahut cabaran awak!! yeeehaaaa!!!
syarat2 nyer aku dah buat...sonang yo...

aku pertaruhkan header aku ni je la...sbb yana kata boleh letak header sedia ada atau buat baru...aku pertaruhkan header aku ni sbb aku rasa header aku ni dah terlebih cun dah ni...mahal tau tempah header ni...header yg melambangkan kami sekeluarga...keluarga yg penyayang kan? eh, melalut lak aku...ekekekekek....

aku nak tag:




kalau korang nak join, sila lah ye...klik je link yg aku bg tu...

p/s: lega dah buat satu tag yg org bg kat aku, ada banyak lg neh...pas ni aku nak lunaskan semua hutang2 aku...mana yg aku belum buat tag korang tu, korang sabar yer...terima kasih sbb sudi tag aku, itu maksudnyer korang ingat kat aku...korang best sgt....aku akan buat turn by turn ok...

17 comments:

NM02 said...

kau tag aku?????????????

oh, seakan tidak ku percaya!!! jamrah dah pandai balas tag la.. hoi orang kampung semua, jamrah TAG aku la!!!! tepuk tgn utk jamrah!!!!

ct shah said...

adeii...den kono laie..first time dlm sejarah kena tag 2 kali dalam sehari nih..oklah,aku join.sabar ye jah.

Mrs.Eady said...

di tag lagi!aishhh...mcm mane ni i takde gmbr header tuh..isy..

~ yus ~ said...

Suka hati Jah seorang tu nko tag dia Wahida!!!hihihihi

Gud Luck ye!!

Softtouch [Hanim] said...

nasib awk tak tag sy..sy xde header...gud luck

HonEyBuNNy said...

gd luck sis....

Fieza79 said...

seb baek tak kena..heheee

gud luck...!

rieyana ynn said...

wah...nice header...thanks juin contest yana...good luck ya...;d

hysman said...

cantek kak header tu...
gewd luck ye kak...

nak join boleh?
ape hadiahnyer..hehe..

Mamamya said...

good luck..... ^__^

Cik Nathrah said...

gud luck awak! :)

a.samad jaafar said...

simple dan cantik jugak header tu.. gud luck ye..

Mamamya said...

salam tuan umah...sepi jer nih...

lia tag wahida tau...nnti tgk kat cni yer...

http://wishmeluck-mamamya.blogspot.com/2010/12/1st-lucky-draw-blog-suka-hati.html

wahida said...

mek jah: ko canang satu Malaysia kan jah? huhuhu...

ctshah: ko ingat ko hebat? hahaha!!!

mrseady: ha? ko x de header ke? aku x perasan la...hahaha!!!

yus: dia mmg camtu kak...redha je la kak...

softtouch hanim: awak pun x de header ke? eh, saya x perasan lak...hehehe...

honeybunny: thanks my dear!!

wahida said...

fieza79: pas ni awak lak mangsa saya...get ready!!

rieyana ynn: cantik ke yana? ada chance x nak menang? ahaks..anyway thanks...

hysman: cantik ke weh? ko jgn main2kan perasaan aku weh...hiks..kalau nak join klik je link yg akak bg tu ye...hadiah dia RM 100/ top up RM 100..gempak tu beb!!

cik nathrah: thanks drop by my blog...awat x follow sekali? nnt saya terjah umah awak ye...

a. samad jaafar: cantik? hehehe...awak orang yg ke 1001 ckp mcm tu...ahaks...

mamamya: thanks lia sudi tag saya...insyaallah, saya akan buat yer...anyway thanks jugak wish me luck!!!

|| NaFiRaa || said...

good luck!!

KizZ said...

Wah..cantik header..serius ade chance nak menang nih..

btw,Jemput bertandang ke Kiz Garden..Kiz dah hidangkan kuih tau untuk awk..so kna dtg jugak..kalau ske follow ya

www.kizgarden.blogspot.com