nuffnang advert

Friday, December 10, 2010

1st GA ' Bahagiaku Di Sini'

selamat pagi semua....
ari ni aku nak masuk giveaway dari fieza, julung2 kali ni weh...x pernah masuk mana2 contest atau giveaway sebelum ni...disebabkan aku sayang fieza, aku wajib la join contest dia...dah nak tarikh tutup ko...14 Disember ni...

Syarat2 penyertaan:

1) Harus jd follower: Dah lama pun follow blog dia....ok...Done!

2) Copy banner, buat n3 dan buat link ke n3 ni...Done!

3) Link penyertaan di comment box...Done!

4) Aku nak tag:

Siti Mariam...( ko buat tau Cik Yam....jgn hampakan perasaan aku!! )

Fuh kiri fuh kanan.....harap2 ada rezeki aku kali ni...amin...

13 comments:

Mamamya said...

good luck dear....!! mana tau ada tuah kan...org kata 'untung sabut timbul...untung batu tenggelam..." ^___^

Mrs.Eady said...

good luck my frenn...:D

NM02 said...

bila aku tag kau, tak de la kau nak buat ek. kau menghampakan perasaan aku tak pe?

tak pe la jamrah! aku redhaaa

Softtouch [Hanim] said...

gud luck wahida...mana tau dah rezeki awkkkan...

~ yus ~ said...

Good Luck Wahida!!

ct shah said...

aku buat jah.dun wori okies!on da way ni.hehehe..

lydzar said...

good luck..

lepas ni jemput join GA mommalydzar pulak ye :)

chugie said...

good luck! kite dh join juga..

Ati Masrif said...

first join GA yer..
good luck!

HonEyBuNNy said...

gd luck kak....wah bahagia nya.....;-)

makdara TERdiva said...

gud luck :) klau dpt share dgn MDT..kihkih!

wahida said...

mek jah: ala...ko jgn la sentap...pas ni kalau ko tag aku, aku buat yer...sebelum ni kemalasan melanda la...

lydzar: saya akan join...thanks inviting me...

all: thanks u all...love u all!!

Fieza79 said...

tq dah join...untung2 dpt kan..hehee

aduss bahagianya rasa bila ada org syg daku...ahakss...