nuffnang advert

Tuesday, December 14, 2010

hepi birthday abang....

selamat pagi semua....
ari ni nak update citer pasal birthday abang yg jatuh pd 12 Dicember...
kami x celebrate besar2an pun, cuma setakat sambut bersama family mertua di Senawang...itupun mana yg ada saja...

ni gambar abang masa dia baby lg...masa ni dia umur 1 hari...tembam kan? ye la tembam sebab keluar je dah 4.12 kilo...ahaks...tapi dah besar ni dia makin susut sbb dia notti...hehehe...( sori gambar x clear )

 kek pilihan abang...simple je...janji abang sonok kan bang?

 sessi meniup lilin...si adik pun sama tumpang sekaki...

 adik dah x sabar nak makan kek...

 KFC barrel menjadi pilihan....

gambar abang terkini di Tiara Beach Resort...ada gaya model tak?

Biodata abang:

Nama penuh: Wan Ahmad Zaqreel

Nama samaran: Arel, Abang

Umur: 5 tahun

Hobi: Menonton TV, buli adik dan bukak tutup peti ais...

Cita2: Askar / Polis ( cita2 lain x minat ok...aku lagi suka kalau anak aku cakap dia minat nak jd doktor gigi...hehehe..)

Makanan kegemaran: Nasi goreng cina, sup campbell, nugget dan hotdog...

Minuman kegemaran: Ribena, Vitagen

Artis kegemaran: Wondergirls

Rancangan TV kegemaran: Ultraman, Upin Ipin, Roda2 Kotaraya, Gerak Khas, Pasukan Gerakan Marin ( huh, mmg fanatik abes citer polis atau askar neh..kalau ada citer perang lg dia suka ko...)

Doa mama utk abang....

Semoga abang menjadi anak kebanggaan keluarga, sentiasa ingat family di mana abang berada, jadi anak yg soleh, belajar pandai2 dan jgn selalu sakat adik tau...kesian kat adik tu...
Mama nak abang tahu, melahirkan abang dan adik adalah perkara terhebat dan terbaik pernah mama lakukan dlm hidup mama...mama sayaaaang abang sesgt....

Hadiah utk abang: Percutian di Tiara Baech Resort...abang enjoy sangat!! ( tu nnt aku update yer..)


30 comments:

ct shah said...

happy birthday abang arel!semoga menjadi anak yg soleh kepada ibu bapamu.dun notti2 tau.wahida,pergh!4.12kg!aku tak dpt bayangkan.yg si eryn 3.86kg pun dah rasa cam besar pada aku.hehehe...

chugie said...

happy birthday abang!! tengok muka die masa baby emmbamm betul ye, skang ni dah kuruih!

Mamamya said...

happy birthday abg...semoga sentiasa menjadi anak kebanggaan keluarga...amin.

b'day abg ni selang sehari jer dgn anak lia (afiqah)...kami pun sambut sederhana jg..janji anak2 happy...

amboiii...besar sungguh abg ni masa lahir yer...4.12kg..wallah..!!! ceasar ker normal ni??

minat wondergirl ker...amboi2!! anak bujang nie kemain lg yerk...he3!!

NM02 said...

hepi beday abang areel. moga kamu menjadi anak yang taat pada mama dan daddy, pelajar yang cemerlang dan gemilang, insan yang berguna kepada bangsa dan negara [cita2 askar@polis kan] insan yang sentiasa menurut perintahNYA.

maklong suker tgk mata abg sebab bulu mata yang lentik. ahakss...

naper tak ngorat syasya ari tu?? hehehe

Cik Jue said...

happy bezday abang moga panjang umur,murah rezeki serta jadi anak yang solehah buat ayah n ibu ye...
##tak pernah dengar pun budak2 ckp nak jadi orang doktor gigi##

Mrs.Eady said...

happy birthday abg..:D

|| NaFiRaa || said...

happy birthday untuk abg~ moga jadik anak yang soleh~ amin~

♥ manje ♥ said...

salam

moga abang jadi anak yang membahagiakan buat ibu dan ayah... ~

..::SangRatoo::.. said...

hepi besday abang...semoga menjadi anak yg soleh kepada mama dan papa ye.. amin :)

hysman said...

happy belated birthday utk abg...
moga jd anak yg baek dan kenang jasa ibubapa..insyaAllah..

kek siap ade ninja tutle berpayung jepun tuuu.. ahak....

~ yg lg hebat wondergirls tuuuu igt wonderpet takmo kalah.. hahaha

Dee said...

happy belated birthday to abang..moga dia berjaya dlm apa jua bidang dia sis..moga jd anak yg soleh..amin..

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday utk arel...eh eh anak kita sebayalah..patutnya awk pun xdpt prosperity tu yer...anak kita 25/12 ni genap setahun...semoga arel mnjadi anak yg soleh n bijak pndai ok...

Mak Su said...

happy besday abang, kurus dah nampaknya compared to gambar masa kecik

next year, bawak gi gambang plaks, dgrnya kat situ lagiii best

rieyana ynn said...

apy birdday abg...jgn noty2 tau..kecian mama...;d/hobi tutup buka peti ais...mcm anak buah yana jew...;d....akhss...comel cake tu...

Pala Maldini said...

Happy belated birthday Arel..

we share the same month :-)

jeBateja said...

seelamat Hari Lahir Ababg...jgn cita2 jadi pekerja kilang erk...susah oooo

**sHiKinn** said...

wah 4.12 kg..besar tu..sy yg 3kg pun adoi..hehe..tang hobi tu klakar,suka buli adik ek..sama la ngn abang long ku..

kali ni sy follow kamu..

Hanis Azla said...

hepi bithday arel.. sedap nama dia.jarang dengar. semoga arel menjadi anak yang soleh dan bertakwa InsyaAllah..

makdara TERdiva said...

hepi befday to hero kecik!

semoga besar nanti jd anak yg saleh & membahagiakan ayah & ibunya :)

wow! 4.12 kg???besar tuh!

ieda said...

happy birthday utk abang...jadi anak & abang yg baik tau...hmmm...sampai merah2 mata main air.

Raji berkata said...

Happy birthday Arel~ ;D
dh besar nnti jgn lawan ckp mak plak ;D (erk mcm lah dia baca kan? xD)

sya hassan said...

wah2..happy besday ye abang!!
semoga pnjg umo dan dimurahkan rezeki..and..and jgn notty2 lagi.. XD

Fieza79 said...

heby beday abg...moga jd anak yg taat pd ibu bapa ehh...

menarik kek besday tu...

Ati Masrif said...

HAPPY BIRTHDAY... Wan Ahmad Zaqreel!!

besarnya masa lahir..normal due ke?

nieda said...

happy birthday Arel.moga jadi anak yg soleh ya

wahida said...

all: arel ckp tima kasih sume...nnt arel bg kiss kat auntie n uncle semua..hiks...

all: saya bersalin kedua2 anak adalah normal..alhamdulillah...

Zura said...

ala tomeynye tiup lilin..heppy b'day dr cik zura...

along said...

hapy belated besday abg arel...sorry..lambat wish..coz mak along dah seminggu lebih tak de kat rawang...

wahida said...

zura n along: tima kasih wish birthday abang...ko gi mana long?

along said...

cuti sekolah ni along kat ampang...sambil tu...jalan2 cuti sekolah sekitar selangor aje...bulan mac nanti buru nak cuti2 malaysia...jom kite...ahakkksss...