nuffnang advert

Wednesday, December 15, 2010

Hadiah utk abang ( Holiday at Tiara Beach Resort )

selamat pagi semua....
ari ni aku nak citer pasal hadiah kami utk abang sempena birthday dia...kami bawak dia ke Tiara Beach Resort, Port Dickson...kami x pergi anak beranak saja, tapi dgn mek jah sekali...

 ini bilik kami...sgt luas dan selesa...aku rasa boleh bawak dua family lg masuk secara haram kat bilik ni...muahahaha!!!

 pemandangan dr dalam bilik kami...mengadap apartment lain...


 itu budak kecik dah x sabar nak terjah theme park....nun di sana...

 tu diaaaaa....punya ramai umat manusia...almaklumlah cuti sekolah..tapi happening sgt...

jom layan gambar....




 best woo mandi air terjun......

 adik ni masa mula2 asyik melekap je ngan daddy dia...dah masuk ari kedua baru dia ok sampai x nak balik...suka nak main gelongsor sampai x ingat dunia anak aku ni...


 birthday boy...



 huh...mcm menjulang piala kekdahnya....



 bersama kawan sengal aku....





 gelongsor ni la yg adik suka naik berulang kali...nak lagi..... nak lagi...sampai daddy dia dah x larat nak naik turun tangga....hahaha....x pe la...janji anak2 happy...itu yg penting....





 air terjun ni kuat tau air dia....tapi aku suka sgt....mcm badan kena urut je rasanya...lega beb....


 pas tu kami bawak anak2 pi sini...sand castle area....

 disebabkan kami x bawak peralatan utk membina istana, jadi aku suruh anak2 aku musnahkan je istana yg orang dah buat tu...muahahahaha....nasib dorang dah blah...

musnah sudah semuanya....

p/s: mmg best Tiara ni....anak2 pun enjoy....tapi aku rasa Lost World of Tambun lg menjanjikan keriangan kot....apapun, Tiara still not bad for me...best!!!

33 comments:

Mrs.Eady said...

bak dtg no tipon tiara beach nie.ku nak terjah gak!nak bwk hero & anak dara kecik tuh..meh sini..

NM02 said...

jah, kau hepi tak makan angin ngan aku?

♥ manje ♥ said...

enjoy tgk gmbr nih! clear n colourful!

kita ada gak pegi pd ritu tapi dok kat glory beach resort aje ~

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik tempat ni ye
tapi if pegi ngan family ramai2 camni baru enjoy
takat nak g ngan rafiq n abah dia takyah la kot..wekkekeke

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya pic2 awk..suak tgk..sukalah abg pg tiara yer...swimming2 ni mmg budak2 suka boleh geng ngan dnaish sy...sy InsyaAllah akan pegi tiara 1/1/2010 ni..

Zura said...

seronoknye...gambar pun lawa2...gune dslr ke.??

IMANSHAH said...

salam wahida

yang pakai baju merah tu ke mek jah nya??haha

Fieza79 said...

hamboii bermacam aksi dalam air...best sgt tgk korang...

Lost Wolrd of Tambun tu fieza penah g...mmg happening kann...tp situ pn nmpk best je...

hysman said...

"Tiara still not bad for me.."
wahhh statement.. ni mesti sakan giler dok resort..... jarang gi resort slalu pacak kemah 4 penjuru jer.. hehe..

zura@iwan said...

bsrnya bilik...btuah cik abe adiah besday dia...

sonok budak2 main air..mak bapak budak pon best gk..hahaha

|| NaFiRaa || said...

sonoknye!!! banyak snap gambar mandi.. kalo ai.. memang gambar mandi x de atau kureng.. sebab masing2 ingat nak mandi jek.. malas nak leceh2 amik gambar...

makdara TERdiva said...

huiyoh! bestnye berendammmmmmm

tak aci..pergi x ajakkkk... :)

mR.sYaH said...

wah best..

tapi dpt pergi gambang waterpark jer yg plg dekat...

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah.

ayu rasa kan, tiara mmg menjanjikan satu percutian yang mengasyikkan..

wahida..kamu pandai take pic...so nice..

Amy Syaquena said...

As'salam..

wah bestnya makan angin.. amy dah follow sini juga thanks ye sudi singgah dan follow teratak amy.. keep in touch ok..

~ yus ~ said...

Wah! Best kan TBR. Saya pun pernah ke sana 2008 dulu. Sangat best untuk anak-anak.

Gambar cantik-cantiklah, mcm lebih kurang je dengan Jah seorang tu gambar2 nya..hehe:D

Happy Belated Birthday untuk anak Wahida.

Lelord said...

uishhh cam best jek ni

sya hassan said...

best nyeh.. jeles neh..hahaa

rieyana ynn said...

wah...best nyer....;d

eelobor said...

salam,

dah ramai kekawan yang promote kat sini, tp cuma promote mulut jer. ari nie bila dah tengok gambar2, kopem saya akan pergi juga bawak family nanti. hihihihi

sisdee said...

wah best jek tgk gambar2 nie :)

salam kenal :)

wahida said...

mrseady: ni no. En. Shahril, 017-9391161

mek jah: best giler!!

manje: glory pun best ape?

mek rose: mmg best kalau gi ramai2...tu yg gi sekali ngan mek jah tu...

hanim: wow wow wee, nak pegi sempena tahun baru ye...

wahida said...

zura: kredit gambar2 cantik tu pada mek jah, dia guna DSLR...tapi ada separuh gambar pakai kamera cap ayam jer...

imanshah: te, yg baju merah tu la mek jahnye...

fieza: lost world mmg best, tapi tiara pun best jugak...

hysman: eh, itu bukan statement riak ye...jgn salah anggap...huhuhu..

zura@iwan: hahaha!!! mmg mak bapak yg terover excited!!

wahida said...

nafira: suami mek jah yg suka snap gambar ni, saya ala kadar je, sbb kamera x boleh masuk air..huhuhu..

MDT: nak ikut ke? jom!! tapi nak ikut MDT panjat gunung, boleh?

mr. syah: x pernah gi lg gambang waterpark, best x kat sana?

citarasa rinduan: bukan saya yg snap tu, suami mek jah yg terer bab2 ni...

amy syaquena: tima kasih follow saya sekali...terjah selalu ye...

wahida said...

yus: gambar harus la sama kak, dah pergi bersama kekdahnyer...sharing is caring..ahaks...

lelord: thanks singgah sini...keep in touch yer...

sya hassan: saya lg jeles awak dpt tiket free nak gi genting...

rieyana ynn: mmg best!!!

sisdee: salam kenal kembali, awat x follow sekali?

eelobor: pegi la wak, mmg best!!

IDAZS said...

syoknya dapat mandi-manda. gambar pun lawa-lawa, guna camera apa yea? :)

IDAZS said...

syoknya dapat mandi-manda. gambar pun lawa-lawa, guna camera apa yea? :)

nieda said...

bestnya..hadiah birthday boy plg bermakna ni..

HonEyBuNNy said...

bestnya.....suka2..

along said...

wah best nyer... berjalan cuti2 kat resort...adiah besday terbaik wok..long pun pernah gi sekali dulu dah lame la..taun 2007...memang best utk anak2...

wahida said...

idazs: tima kasih, guna DSLR mek jah...ahaks...

nieda: betul tu, anak saya suka sgt...

honeybunny: mmg best! try la pegi sana...

along: mmg best kan long?

mamawana said...

Cantik foto2. Hepinyerrr.

eB@mamaAerish'n'Aed said...

eB ditahap maha jeles sbb gambor sgt2 cantek... huwaaaaaaaaaa.... naoper x ajak teman skali... >_<