nuffnang advert

Tuesday, December 21, 2010

"Food Craving Giveaway by Mommalydzar"

selamat pagi semua....
hari ni aku nak join contest....penganjurnya adalah seorang mak yong yg sgt comel gitu....lydzar nama dia...





aku rasa mak yong sorang ni teringin nak makan BIG APPLE kot....( aku main bedal je neh...)

aku nak tag : izwa

fuh...harap2 tekaan aku ni tepat la...huhuhu.....sebenarnya ko mengidam apa ni lydzar? aku dah la x pandai main teka2 ni...huhuhu....

9 comments:

Mrs.Eady said...

yeeee...dtg nak hamikkkkk tag nih!hahahahaa...

lydzar said...

hehe tq for joining!!

tungggggggggggu jawapan dia sabtu ni tau! :P

eelobor said...

ada adiah ek? hehehehe

IMANSHAH said...

wah saya pun hari ni terasa nak menjoin contest..dua lagi saya masuk

hushuss said...

dpt blog wahida lepas wahida tinggal komen dekat blog huspa. thank u! best tgk roti telur cheese kat bawah, ingat nak try weekend ni. anyways, selamat berkenalan dan semoga perkenalan ini akan membawa byk kebaikan pada kita. Sama-sama sharing ok...dah link blog wahida dan jadi follower. hehee..

rasp said...

gud luck ya sis....
terkecur plak tengok pics tu :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

good luck baby. kecur air liur tengok makanan tu. hanya selera je tak de.

Softtouch [Hanim] said...

gud luck wahida....

wahida said...

eelobor: of coz ada hadiah..kalau minat, klik je kat link yg saya bg tu yer...